Astrologie

#astrologie #horoscop #predictii # horoscop zilnic

Horoscop 26 martie. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Ziua de 26 martie se arata profitabila pe plan financiar pentru toata lumea iar majoritatea nativilor isi fac planuri de vacanta.

BERBEC

Berbecii vor avea parte de bani veniti din locuri neasteptate si se for bucura nespus de acest lucru. Mai mult decat atat, se gandesc serios sa faca o investitie pe termen lung.

TAUR

Taurii simt deja nevoia sa isi ia o scurta vacanta pentru a-si reface puterile. Inceputul de an a fost destul de agitat pentru ei iar acum ca lucrurile s-au mai calmat isi dau seama ca ar fi bine sa profite de timpul liber in plus pe care il au.

GEMENI

Gemenii au in sfarsit parte de ore in plus de somn, adica in sfarsit isi permit sa isi limpezeasca mintea. Mai mult decat atat, ziua de azi vine cu surprize mari financiare de bun augur si cu oportunitati de avansare in cariera.

RAC

Racii au parte de relaxare la locul de munca, ceea ce-i face sa se gandeasca serios la viitorul in relatia de cuplu. Nu ca nu ar fi facut asta si pana acum, insa ziua de azi pare sa le fie favorabila pe plan sentimental, in primul rand.

 LEU

Leii se bucura de faptul ca reusesc in sfarsit sa faca niste economii. Iar banii in plus pe care-i au sunt deja planificati pe cheltuieli care le vor aduce fericire. Mai ales ca au scapat recent de datorii. 

FECIOARA

Fecioarele se simt implinite azi pe plan amoros, avand in vedere ca persoana iubita face tot posibilul sa le fie pe plac. Ziua se anunta a fi cu atat mai buna cu cat superiorii sunt de parere ca meritati sa fiti recompenstati pentru orele suplimentare depuse in ultima vreme. 

Citeste continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro