Astrologie

#razbunare #astrologie #zodie

HOROSCOP. Cea mai buna razbunare impotriva fostului, in functie de zodia lui

"Razbunarea este arma prostului", spune o zicala cunoscuta. Dar in multe ocazii, mai mult decat răzbunare, vrei sa-i dai fostului o lectie buna. Pentru a face acest lucru, astrologia dicteaza cel mai bun mod de a face asta, in functie de semnul lui zodiacal.

Berbec: scoate-i defectele in evidenta

Daca doresti sa ranesti un oic ego-ul unui Berbec, cel mai bun lucru pe care il poti face este sa evidentiezi si sa exagerezi toate defectele lui. In acest fel, ii vei arata ca nu este o persoana importanta in viața ta si ca nu ai nevoie de el pentru a fi fericita, pentru ca in lume exista mii de optiuni mai bune decat el.

Taur: nu fii cinstita cu el


Barbatii din zodia Taur se simt extrem de raniti atunci cand nu esti cinstita cu el. Il doare mult ca profiti de increderea si de naivitatea lui.

Gemeni: fii ironica


Nu iti poti imagina cum se simte un Geaman atunci cand ai o astfel de atitudine. Practic, daca adopti o atitudine ironica, va simti ca te amuzi de el, in fața lui.

Rac: ignora-l


Nu este nimic mai bun ca sa ranesti ego-ul unui Rac decat sa-l ignori complet. Pentru ca sunt oameni foarte sensibili, acest lucru ii doare extrem de tare.

Leu: fii aroganta cu el

Mandria unui Leu se "topeste" atunci cand ai o atitudine aroganta si indiferenta fata de el. Comportați-vă în cel mai crud mod posibil. Nu-i raspunde la salut si, daca faci acest lucru, trebuie sa fie ceva scurt. Chiar merge!

Fecioara: aminteste-i trecutul


Un barbat din zodia Fecioarei este ranit de faptul ca ii amintesti constant momentele bune pe care le-ati avut impreuna. Sunt barbati foarte sensibili si de aceea, inimile lor vor fi pline de melancolie si dor.

Balanta: pastreaza distanta

Acest barbat este ranit profund daca pastrezi distanta. Asadar, daca doresti sa-i dai o lectie buna ex-ului, cel mai bun lucru pe care il poti face este sa-l tii la distanta pe social media sau sa te abtii complet sa comunici cu el o perioada lunga de timp.

Scorpion: plateste-i cu aceeasi moneda

Asta depinde de ceea ce ti-a facut, dar trebuie sa actionezi la fel ca el. Barbatul Scorpion se simte foarte ranit cand isi da seama ca cealalta persoană face la fel, deoarece isi da seama ca felul in care s-a purtat in trecut nu a fost cel mai bun si ar putea sa regrete. Dar poate fi prea tarziu.\

Sagetator: sarcasmul


Nimic nu uraste Sagetatorul mai mult decat sarcasmul. Daca vrei sa-l tachinezi, fa comentarii sarcastice atunci cand vorbesti cu el. Lucruri de genul: "da, nu stii cat îmi este dor de tine," "Imi este greu fara tine..." Evident, trebuie sa folosesti tonul sarcastic care il va ucide.

Capricorn: judeca-l


Lasa-l sa stie toate lucrurile pe care le-a facut gresit in timpul relatiei. Acest lucru ii va oferi posibilitatea de a reflecta asupra compotamentului sau si se va simti profund întristat de toate greselile pe care le-a facut.

Varsator: plange-te de probleme

Nimic nu il copleseste mai mult pe barbatul Varsator decat o persoana care se plange constant. Se simte epuizat si neproductivi atunci cand o persoană ia aceasta atitudine.

Pesti: subestimeaza-i proiectele


Aminteste-ti ca narnatul din aceasta zodie este visator prin natura lui, iar daca il faci sa creada, prin comentariile tala, ca nu isi va realiza proiectele, deoarece nu este capabil, il vei rani profund sentimentele, provocandu-i ingrijorare si tristete.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro