Astrologie

#prietenie #horoscop

HOROSCOP. Cine pot fi cei mai buni prieteni ai tai, in functie de zodie

Compatibilitatea dintre zodii va fi mereu un subiect care naste curiozitate. Cand te indragostesti, verifici rapid daca zodiile voastre sunt compatibile, cand ai un sef sau un coleg nou, afli repede ce zodie este pentru a-ti da seama daca astrele va vor ajuta sa colaborati. Chiar si in cazul celor mai buni prieteni ne place sa verificam ce spun astrele.

Ce sunt compatibilitatile intre zodii

Pozitionarea astrelor in momentul nasterii noastre creeaza un context unic pentru fiecare persoana in parte, insa uneori acesta este foarte putin diferit de al altora. La modul general, unele zodii sunt mereu gata de aventura (Gemeni, Sagetator), iar altele pun accent pe dezvoltarea unor legaturi de suflet la un pahar de vin sau o ceasca de ceai (Taur, Rac); unii nativi sunt determinati sa-si gaseasca perechea perfecta orice ar fi (Leu, Balanta), in timp ce altii prefera sa fie cat mai independenti (Scorpion, Varsator). Sunt zodii care prefera "dragostea dura" (Berbec, Capricorn), in timp ce altele vor doar sa ajute pe altii, orice ar fi (Fecioara, Pesti).

Trebuie sa stii ca nu mereu trasaturile comune unei zodii inseamna ca intre doua persoane poate exista compatibilitate. Spre exemplu, intre doi nativi din zodii diferite care sunt la fel de incapatanati este greu sa se construiasca o legatura durabila. Doua zodii nestatornice poate se vor atrage pentru scurt timp, insa vor sfarsi prin a se respinge.

Care sunt cei mai buni prieteni pentru tine, in functie de zodie

O prietenie adevarata se cultiva cu grija si se bazeaza pe incredere si respect reciproc. Interesele comune, parerile comune sunt si ele foarte importante in "reteta" unei prietenii sincere si durabile, pentru ca veti avea ocazia sa acumulati experiente si amintitri comune. Astrele au si ele un cuvant de spus in povestea fiecarei prietenii, insa nu inseamna ca doi oameni aparent incompatibili nu vor putea sa le contrazica.

Iata cu cine sunt compatibile zodiile, cand vine vorba de cei mai buni prieteni:

Berbec: Leu, Sagetator, dar mai ales Gemeni

Esti spontan si mereu pus pe distractie, nu pui mare pret pe reguli, mai ales daca ele te impiedica sa te simti bine, iar Leul si Sagetatorul iti vor fi mereu alaturi si sunt cam singurii care pot tine pasul cu tine. Totusi, nimic nu bate prietenia ta speciala cu cei din Gemeni: ei iti vor fi prieteni si complici indiferent ce ati face si pe aceasta baza veti construi o prietenie solida.

Taur: Fecioara, Capricorn, dar mai ales Rac

Ai nevoie de prieteni ancorati in realitate, pe care sa ii vezi si pe care sa stii ca te poti baza la orice ora din zi si din noapte; poate de aceea nici nu reusesti sa mentii o prietenie la distanta. Cu nativii din Fecioara si Capricorn te vei simti cel mai bine pentru ca iti impartasesc pasiunea pentru a face planuri si pe cea pentru discutii interminabile la o masa imbelsugata, dar si pentru ca sunt, la fel ca tine, pragmatici si sensibili in acelasi timp.

Cea mai speciala prietenie o poti avea, insa, cu un Rac, dat fiind faptul ca amandoi puneti pret pe siguranta si pe suport emotional.

Gemeni: Balanta si Varsator, dar mai ales Berbec

Nu te bucuri de o reputatie prea buna printre celelalte zodii, din cauza dualitatii ce te caracterizeaza, dar exista si pentru tine prieteni adevarati. Faptul ca esti mereu pus pe sotii, amuzant, adaptabil laorice situatie, prietenos si maleabil te va ajuta sa te imprietenesti rapid cu cei nascuti in Balanta si Varsator, care iti sunt foarte asemanatori.

Totusi, cei mai buni prieteni ai tai este posibil sa fie nativi din Berbec pentru c anu va veti plictisi niciodata impreuna.

Rac: Scorpion si Pesti, dar mai ales Taur

Chiar daca pari dur si rezistent, in esenta este foarte sensibil. Investesti totul intr-o prietenie, atunci cand gasesti loialitate la celalalt. Nu iti arati usor latura vulnerabila, insa odata ce ai incredere in cineva devii protector si bland si vei pune totul pe masa in acea prietenie. Semnele de apa inoata impreuna, prin urmare Scorpionul si Pestii iti vor fi prieteni de nadejde.

Totusi, cea mai puternica legatura a Racului este cu Taurul, pentru ca se bazeaza pe incredere si stabilitate.

Leu: Berbec si Sagetator, dar mai ales alt Leu

Personalitatea ta "regala" nu este usor de tolerat pentru altii. Esti pretentios si poti sa pari arogant, iar teatralitatea ta nu e pe gustul oricui. Ca orice rege care avea la curte un bufon, si tie, Leule, iti place sa ai in preajma oameni care sa te distreze. Te vei imprieteni usor cu cineva din Berbec si Sagetator, va vati amuza impreuna, insa acele prietenii cu adevarat durabile, pe viata, nu le vei putea construi decat cu un alt Leu; intre voi se creeaza o relatie aproape magnetica, plina de o energie inepuizabila si veti realiza multe impreuna.

Fecioara: Taur si Capricorn, dar mai ales Pesti

Tu esti analistul de serviciu a zodiacului; iti place sa strangi date, sa analizezi informatii, sa creezi sisteme functionale. Dai foarte multa atentie detaliilor si iti place sa ai prieteni care sa iti semene, cu care sa impartasesti idei si curiozitati. Taurul si Capricornul sunt prieteni de nadejde, alaturi de care te vei simti mereu in siguranta si cu picioarele pe pamant. Totusi, legaturile cele mai speciale se formeaza cu nativii din Pesti, desi sunteti semne diametral opuse. Pestii inoata de obicei in ape abstracte, insa voi construiti o prietenie bazata pe bunatate si compasiune.

Balanta: Gemeni si Varsator, dar mai ales Sagetator

Diplomatia care te caracterizeaza te "obliga" sa cantaresti mereu intre bine si rau, sa cauti stabilitate si echilibru, dar iti place sa stii ca lumea te apreciaza si sa fii in centrul atentiei. Nu vei spune niciodata "nu" cand e vorba deo petrecere, iar Gemenii si Varsatorul iti vor fi mereu alaturi. Sagetatorul este, insa, prietenul tau perfect, legatura voastra este foarte dinamica si veti trai impreuna experiente minunate, dat fiind faptul ca va place sa fiti spontani, nu refuzati nicio aventura si stiti sa comunicati foarte bine.

Scorpion: Rac si Pesti, dar mai ales alt Scorpion

Pui mare pret pe emotii, intuitie, sentimente si tot ce nu se vede cu ochiul liber si tocmai de aceea vei fi foarte bun prieten cu Racul si Pestii, celelalte doua semne de apa ale zodiacului. Legatura cea mai intensa este, insa, cu un alt Scorpion, singurul cu care poti impartasi absolut tot ce iti trece prin cap.

Sagetator: Berbec si Leu, dar mai ales Balanta

Iti place aventura, dar si filosofia si iti place sa fii in centrul atentiei, sa ai mereu o poveste de spus. Energia ta debordanta poate straluci doar in compania unor nativi din Berbec si Leu, dar mai ales alaturi de o Balanta.

Capricorn: Fecioara si Taur, dar mai ales Varsator

Ambitios, intreprinzator si foarte direct, nu o sa pierzi niciodata timpul cu prietenii de conjunctura sau din interes. Construiesti prietenii doar cu cei care sunt demni de incredere, iar Taurul si Fecioara sunt cei cu care te intelegi cel mai bine. Varsatorul, chiar daca de obicei este aerian, iti va fi, insa, cel mai bun prieten; poate pentru ca niciunul dintre voi nu se impaca prea bine cu lucrurile marunte si neimportante.

Varsator: Gemeni si Balanta, dar mai ales Capricorn

Pui accent pe ajutorul acordat altora, pe probleme sociale si pe tot ce poate fi corectat intr-un sistem. Poti fi bun prieten cu Gemenii si Balanta pentru ca ei te vor ajuta sa iti mai aduci aminte si de distractie. Totusi, singurul prieten cu care vei avea impresia ca poti muta si muntii din loc este Capricornul.

Pesti: Rac si Scorpion, dar mai ales Fecioara

Esti zodia care pune cel mai mult accent pe emotie si visare si aproape ca traiesti in lumea ta, de multe ori. Sensibilitatea care te caracterizeaza te face foarte maleabil si reusesti sa te adaptezi usor la orice situatie atat timp cat te simti confortabil in ea. Racul si Scorpionl te vor intelege cel mai bine, insa cei mai buni prieteni sunt cei nascuti in Fecioara, care vor reusi sa te tina in echilibru atunci cand va fi nevoie si pe care tu ii vei ajuta sa faca descoperiri emotionale importante.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro