Astrologie

#zodii #compatibilitati #sex #relatii #horoscop dragoste

Horoscop: Cum stai cu dragostea de sarbatori in 2012

De sarbatori, atmosfera generala este, in mod traditional, plina de candoare, zambete si bucurie. Dar cum nu traim intr-o lume perfecta, anumite influente universale pot distruge acest echilibru din idealurile noastre. Daca te intrebi cum vei sta cu dragostea de sarbatori, astrele ti-ar putea oferi indicii pretioase asupra acestui aspect delicat. Iata ce spune horoscopul lunii decembrie 2012 pentru zodia ta!


Berbec

Berbecii ar trebui sa isi antreneze rabdarea inainte de sarbatori, intrucat ii asteapta cateva disensiuni in cuplu de Craciun sau de Revelion. Poate fi vorba de neintelegeri privind planurile stabilite sau banii cheltuiti, care se concretizeaza in certuri aprinse. Cei singuri pot pleca la drum lung, pentru a revedea pe cineva drag.


Taur

Taurii nu vor trai experiente marcante pe plan personal in decembrie. Cu alte cuvinte, sarbatorile se anunta destul de banale in cazul lor, indiferent de statutul social. In schimb, se pot ivi momente bune de reconsolidare a relatiei de cuplu sau, mai bine zis, de apropiere in spatiul intim.


Gemeni

Gemenii pot lua decizii precipitate de sarbatori, prin care sa sacrifice dorintele partenerului pentru a-si multumi parintii sau prietenii. De aici pot lua nastere diverse conflicte, deloc benefice armoniei de Craciun. Cu putina precautie si prioritizare a nevoilor, Gemenii pot trece cu brio peste acest impas amoros.


Rac

Racii vor avea un avant admirabil in dragoste de sarbatori, desi aceste perioade le induc o stare adanca de melancolie si depresie. In decembrie 2012, acesti nativi ard de nerabdare sa iubeasca pasional, au tot soiul de porniri romantice si fac gesturi pe care le considera in general "obraznice" sau "necuviincioase". Racii singuri pot revitaliza o relatie mai veche.


Leu

Leii vor fi ca un magnet pentru sexul opus de sarbatori si nici macar nu vor fi nevoiti sa se straduiasca. Sarmul lor deosebit va straluci mai puternic decat artificiile, astfel ca au toate sansele sa ramana cu amintiri extrem de placute pe plan sentimental. Cei cuplati iubesc cu foc, cei singuri flirteaza cu o pofta nebuna.


Fecioara

Fecioarele se pot simti nesigure de sarbatori, dupa ce intampina cateva probleme in dragoste. Ar putea sa creada ca partenerul lor nu are cu adevarat ganduri serioase pentru viitor, de aici si ostilitatea nativilor pe plan personal. Fecioarele singure sunt predispuse aventurilor de o noapte, mai ales de Revelion.


Balanta

Daca in prima parte a lunii decembrie, Balantele sunt extrem de monotone in pat, recupereaza cu brio de sarbatori terenul pierdut. Dupa cateva grimase de nemultumire din partea partenerului, Balantele se mobilizeaza si pun la cale surprize placute, care condimenteaza din plin ultimele zile anului 2012.


Scorpion

Planetele favorizeaza comunicarea in cuplu pentru Scorpioni, ceea ce nu poate duce decat la rezolvarea conflictelor si la o armonie mult visata in doi. De sarbatori, acesti nativi capriciosi vor fi coplesiti de cadouri de la partener sau de la pretendenti, astfel ca vor incheia anul 2012 cu zambetul pe buze!


Sagetator

Sarbatorile iti aduc in dar o noua atmosfera in viata de cuplu, mult mai fericita decat cea de la inceputul lunii decembrie. Asteapta-te la surprize placute din partea persoanei iubite, care se va reindragosti de tine in lumina diafana a instalatiei de Craciun. Daca nu ai pe nimeni, participa la cat mai multe petreceri: flirtul iti este favorizat de astre.


Capricorn

Nu ai pe nimeni? Sarbatorile te vor surprinde intr-o dispozitie jucausa si aventuriera, comportament atipic pentru firea ta serioasa si sobra. In schimb, daca te afli intr-un cuplu, ai putea exagera cu exprimarea geloziei. Tempereaza-te si nu uita care este spiritul de baza al sarbatorilor: iubirea!


Varsator

Pentru Varsatori, finalul lui 2012 este deosebit de prielnic pe plan amoros. Lucrurile merg atat de bine in cuplu, incat nu este exclusa nici luarea unor decizii de oficializare a relatiei anul viitor. Cei singuri pot cunoaste pe cineva interesant, dar doar daca socializeaza suficient.


Pesti

Pe plan amoros, Pestii nu vor trai o iubire ca in filme de sarbatori, insa isi vor clarifica multe nelamuriri. Ele pot viza cateva probleme nerezolvate in cuplu, nelinisti nascute in relatie si necomunicate sau pur si simplu autocunoasterea propriei identitati sentimentale: poti sa iti dai seama ce doreste cu adevarat inima ta si cum iti poti atinge telurile amoroase.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro