Astrologie

#cupluri #horoscop #dragoste #zodiac

HOROSCOP. Cupluri din zodiac care se iubesc profund, mai mult decat toata lumea

 

Aceste 6 perechi din zodiac au o legatura mai profunda decat toata lumea, relatia lor este echilibrata energetic si ii face mult mai indragostiti si uniti.

Afla daca tu si partenerul tau faceti parte din acest clasament al cuplurilor care se iubesc sau daca el este adevarata ta dragoste.

Cuplurile din zodiac care se iubesc profund

Balanta si Scorpion

Acestia sunt prieteni si parteneri incredibili, deoarece ambii sunt foarte secretosi. Balantele vor sa fie cautate, scorpionii devin obsedati de oamenii din viata lor. Balanta isi asuma rolul de consilier, iar Scorpionul gaseste mult confort in asta. Impreuna, creeaza aceasta frumoasa simbioza care raspunde celor doua nevoi ale lor.

Chiar daca nu pare, Balanta si Scorpionul se inteleg imediat si, probabil, exista anumite indoieli, deoarece interesele si personalitatile lor par atat de diferite. Dar atunci cand acestia doi petrec o perioada semnificativa de timp impreuna, descopera ca exista o legatura de nedescris si nu se simt la fel cu nimeni altcineva.

Pesti si Rac

Cunoscute ca fiind cele mai emotionale si cele mai intuitive semne din zodiac, un nativ din zodia Pesti si unul din zodia Rac se inteleg asa cum nu o face nimeni altcineva. Impreuna, se pierd in propria lor lume ciudata si traiesc un sentiment de fericire doar stiind ca sunt inrelesi. Atractia dintre ei este incontestabila.

Pestii si Racii sunt uimitori impreuna deoarece echilibreaza profunzimile celuilalt. Racul este cel care simte si pedepseste, in timp ce Pestele este creativ si intuitiv. Inteleg sensibilitatile altora si tind sa aiba multe interese reciproce de la inceput.

Sagetator si Berbec

Cand un Sagetator si un Berbec sunt impreuna, aventura este inevitabila. Acestora le place sa faca schimb de pareri, sa planifice calatorii si sa discute despre fiecare fapt ciudat. Cele doua semne sunt suflete intelectuale si vad in celalalt persoana pe care o pot respecta si cu care pot petrece o perioada incredibila.

Cele doua semne zodiacale sunt independente si puternice. Dar ideea este ca admira si calitatile altor oameni si creeaza acest tip de simbioza a puterii egale. Daca sunt implicati sentimental, cu siguranta au fost mai intai cei mai buni prieteni.

Gemeni si Varsator

Un Geaman si un Varsator se echilibreaza reciproc. In timp ce Gemenii pot fi indecisi si imprastiati, Varsatorii sunt foarte determinati. Chiar au nevoie unul de celalalt pentru a-si atinge obiectivele: Gemenii luminează Varsatorul si Varsatorul da directia Gemenilor.

Aceasta asociere functioneaza pentru ca fiecare are obiective similare. In definitv, un Varsator nu vrea decat sa duca o viata echilibrata, la fel si Geamanul, desi vad diferit modul in care incearca sa-l atinga. In cele din urma, ei au nevoie unii de altii pentru a se sustine si crea.

Fecioara si Taur

O Fecioara si un Taur sunt un cuplu facut in cer. Ambele sunt semne de Pamant si echilibreaza dorintele idealiste ale celuilalt. Isi fac prieteni si parteneri de afaceri uimitori si, in dragoste, nu se simt niciodata atat de intelesi ca atunci cand sunt impreuna.

O Fecioara va fi inspirata de abordarea sigura a Taurului (si a gustului sau minunat). Ei vor prospera in compania cuiva pe care il admira atat de mult. Taurul va fi pedepsit de Fecioara si il va ajuta sa se distreze si sa fie atent la ceea ce conteaza cu adevarat in viata: cum se simte, nu doar cum arata.

Rac si Balanta

Aceste doua semne sunt adevarati prieteni de suflet. Racul este emotional, iar Balanta este sensibila. Cand Balanta are nevoie, Racul este fericit sa-i ofere toata dragostea si afectiunea pe care o doreste (chiar si in cazul prietenilor!). Acestia doi sunt cei mai buni prieteni si au o viata frumoasa impreuna. Adevarul este ca ambele semne sunt profunde emotional, gasesc consolare la cei care ii inteleg si vor sa gaseasca o solutie de a trai mai bine si de a prospera mai mult. Impreuna, sunt cu adevarat de neoprit.

In cuplurile romantice, ei se vor casatori rapid. Un Rac tanjeste dupa linistea unui camin, dar in acelasi timp, doreste ca viata lui sa "decoleze" datorita partenerului sau. Iar o Balanta ii ofera exact asta. Ei nu pierd timpul facand lucruri oficiale si incep viata impreuna.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare