Astrologie

#astrolog #compatibilitate #cuplu

Horoscop de cuplu. Casatoria si compatibilitatea

devi, feminin, 02.12.1967 ora 10.00 am, barbat, 08.08.1977 ora 9,30 am: As dori sa cunosc compatibilitatea legata de relatia de cuplu referitor la toate aspectele: emotional, mental, fizic, sexual, scopuri comune, afinitati.

Astrolog Astredamus:
De departe, principala afinitate priveste planul mental. Atat din punct de vedere al abilitatilor intelectuale, cat mai ales a unei comunicari ce transcede comunicarea verbala.

Cu toate aceste avantaje, traiul in comun va fi dificil. Aspectul nu tine de el, si nici macar de ideea "Poate cu altcineva sa imi mearga bine?" Indiferent cu cine veti fi impreuna, in timp, traiul in comun va deveni dificil.

Sunteti foarte inteligenta. Insa fericirea sufleteasca nu are nimic in comun cu acest aspect. Sufletul dvs este marcat de un eveniment negativ (foarte) important petrecut in familie. Unul din secretele reusitei in relatia sentimentala este sa transformati dezavantajele provocate de eveniment in avantaje.

Cristina I., 26 05 1967 pana in ora 12 noaptea, iar el 19 02 1970 , nu stiu ora: Vreau sa stiu si eu daca eu si fostul meu sot suntem compatibili .

Astrolog Astredamus:
Cu fostul sot nu ati avut prea mare liniste si armonie in camin. Romantismul inceputului de relatie s-a pierdut pe traseul timpului petrecut in comun. Fostul sot nu se va reintoarce.

Este foarte important pentru Dvs ca in cea de a doua casatorie sa aplicati tot ceea ce ati facut bun (si bine) in prima. Dar nu ceea ce considerati Dvs, ci ceea ce considera fostul sot. Ar fi indicat sa purtati o discutie cu el si sa il faceti sa va spuna ceea ce a apreciat la Dvs, si ceea ce, in tim, a dus la despartire. Nu neglijati niciun aspect, pe motiv ca "Cu siguranta nu e sincer in ceea ce spune!" In masura in care il veti face sa va spuna adevarul, veti avea multe sanse de fericire in a doua casatorie. 

Florentina D. nascuta in 22.06.1970, ora 19.30, Bucuresti, partener, nascut in 16 august 1962, Brasov (nu cunosc ora nasterii): As dori sa stiu ce sanse sunt sa avem o relatie serioasa impreuna?

Astrolog Astredamus:
Nu cunosc ora de nastere a lui, ceea ce are importanta. Importanta are de asemenea si data de nastere a primului sot. Astfel se poate vedea (in cazul particular al dvs) care casatorie este (a fost) mai frumoasa.

Al doilea sot va semana izbitor de mult cu primul, ma refer la aspectul fizic. Indiferent de varsta trebuie sa radieze tinerete si inteligenta. Atractia hipnotica pe care o aveti vizavi de el este binevenita. Trebuie sa fiti atenta la evolutia relatiei cu el, pe aspectul administrarii bunurilor cu caracter comun. Nu va fi o relatie buna, daca asta va duce la altercatii cu terte persoane. De la acest aspect va veti putea da seama daca el este cel de al doilea. Aproape doi ani, e suficient timp la dispozitie. 

 


 

 

 

Sursa foto : mountcope.wordpress.com

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului