Astrologie

#dragoste #iubire #horoscop #predictii #horoscop dragoste # horoscop februarie #predictii dragoste

Horoscop dragoste februarie: ce surprize te asteapta in luna iubirii

In luna februarie, previziunile in dragoste si viata de cuplu au o importanta speciala, fiind vorba despre luna inchinata oficial iubirii. Anul 2013 aduce si el surprize pe plan amoros celor 12 semne zodiacale, in general placute. Nu lipsesc nici micile impasuri si tensiuni, care alunga rutina si aduc un nou inceput nativilor care se afla pe cale sa incheie etape importante in viata lor. Iata ce spun astrele despre dragostea ta in februarie 2013!


Berbec

Pentru tine, luna iubirii vine cu o invitatie catre reflexie si reconsiderare a implinirii personale. Daca esti deja intr-o relatie, nu vei sti daca merita sa lupti in continuare pentru ea sau daca este timpul sa pleci pe un alt drum. Probabil ca vei simti nevoia sa discuti despre nemultumirile tale si va trebui sa decizi daca merita sa faci compromisuri sau nu.


Taur

Pentru tine, luna februarie este ca un aer cald si parfumat, care iti "dezgheata" sufletul si iti aduce o dorinta aprinsa de a iubi ca in filme. Vrei nopti romantice cu lumanari si petale de trandafiri, mai mult timp liber petrecut in cuplu, cadouri surpriza si declaratii de dragoste aprinse. Avantul tau va fi impartasit si de partenerul tau sau, dupa caz, de noua ta cucerire.


Gemeni

Cu Jupiter in casa relatiilor, februarie inseamna dragoste multa si implinire sentimentala pentru tine. Ai o mare disponibilitate pentru iubire, iei in calcul o casatorie sau incepi sa trasezi planuri noi. Te curprinde o senzualitate aparte, care te face irezistibil in fata sexului opus.


Rac

Tendinta ta de a privi relatia de cuplu foarte sobru si grav a continuat sa persiste si in luna ianuarie, aducandu-ti poate mici frustrari, interdictii sau conflicte in cuplu. Februarie te face mai activ sentimental si iti aduce evenimente neprevazute, cu final fericit. Tranzitul lui Venus, Mercur si al Soarelui lasa in urma mai multa pozitivitate si bunavointa in sufletul tau.


Leu

Planeta Marte ti-a adus mai multa pasiunea si initiava in dragoste la inceputul anului, ba chiar te-a indemnat sa fortezi nota pe alocuri. Daca diplomatia te-a scapat de conflicte, februarie incepe cu multa pozitivitate si voie buna in dragoste, armonie si tandrete. Venus poposeste in zodia ta in luna iubirii, iar aceasta coincidenta fericita nu poate fi decat de bun augur.


Fecioara

Mercur se incapataneaza sa ramana in zodia ta si in februarie, deci problemele de comunicare in cuplu sunt excluse. In plus, Neptun se intalneste cu Marte in casa cuplului, ceea ce va da nastere unei pasiuni irezistibile. Te poti indragosti in conditii absurde si poti sa iti vezi pretendentii cu ochi prea ingaduitori.


Balanta

Uranus va poposi vreme indelungata in zodia ta anul acesta, ceea ce inseamna ca ai parte in dragoste de mai multa exaltare, excentricitate si lucruri neobisnuite. Vei dori sa incerci experiente care nu te-au interesat pana acum, te poti regasi in conjuncturi bizare si te poti confrunta cu schimbari radicale bruste.


Scorpion

In februarie, incepe o perioada foarte dinamica pentru tine pe plan amoros. Numeroase planete iti tranziteaza casa erotismului, agitandu-ti instinctele si ravasindu-ti complet sentimentele. Poti sa accepti o aventura fara sa te gandesti de doua ori! In cuplu, asteapta-te la trairi mai intense decat de obicei.


Sagetator

Conjuctia lui Marte cu Venus in luna februarie iti aduce o perioada fierbinte, pasionala, asa cum numai o luna a iubirii iti poate darui. Ai mult chef de joc in amor, iti pui la bataie toata inventivitatea si te surprinzi pe tine insuti cu acest entuziasm iesit din comun. Pana la finalul lunii, vor iesi scantei!


Capricorn

Venus nu pleaca deocamdata din zodia ta, semn ca in februarie iti pastrezi atributele irezistibile, farmecul, eleganta si senzualitatea. Vei exercita un magnetism aparte in fata sexului opus. In plus, sunt favorizate impacarile, iar atmosfera in cuplu este plina de afectiune si toleranta reciproca.


Varsator

Februarie iti aduce fericire si impliniri, ocazii propice de a actiona si toate conditiile de a te indragosti ca in romanele de dragoste. Ai inima deschisa si te vei bucura de intelegere si satisfactii, fie ca esti deja intr-un cuplu, fie ca urmeaza sa intalnesti pe cineva special.


Pesti

Pentru tine, februarie este ca o invitatie catre dragoste. In zodia ta se afla romanticul Neptun, pasionalul Marte, iubaretul Venus, comunicativul Mercur si Soarele, care lumineaza toate influentele pozitive pe care le primesti de la planete. Daca primesti o cerere in casatorie, nu o refuza: e scrisa-n stele!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului