Astrologie

#relatii #horoscop

HOROSCOP. Trei zodii in care poti avea incredere maxima in relatii

O relatie nu inseamna doar indragosteala, fluturi in stomac, intimitate, imbratisari, ci si incredere si spirit de echipa. Sa ai un partener pe care stii ca poti conta suta la suta este ceva minunat. Sa fii cu cineva care stii ca va fi acolo, langa tine, indiferent de orice, este fabulos. Si daca te pasioneaza astrologia, te poti ghida dupa zodiac atunci cand iti alegi perechea.

Trei semne din zodiac pot fi descrise fara urma de indoiala drept partenerii perfecti. Sunt mereu alaturi de jumatatea lor, indiferent de momentul in care se afla in relatie. Stiu sa puna totul "pe masa", vor incerca mereu sa isi faca partenerul fericit, fie ca vorbim de o intalnire, de o vacanta sau de planuri pe termen lung.

Aceste zodii nu fac rabat de a nimic in relatii, fie ca vorbim despre cheltuieli comune, fie ca vorbim despre indatoririle in casa. Cei trei nativi care pot fi catalogati drept partenerii perfecti sunt mereu gata sa sara in ajutor, indiferent despre ce ar fi vorba, si sa fie "stanca" celuilalt cand are nevoie de sprijin emotional. Sunt de mare incredere, confidentii perfecti, si asteapta acelasi tip de comportament si din parte jumatatii lor.

Iata cele trei zodii in care pot avea incredere maxima in relatii:

Fecioara este cunoscuta ca semnul intelectual al zodiacului. Uneori pot fi catalogati drept insensibili, dar cand sunt cu adevarat implicati intr-o relatie, pun totul in slujba ei. O Fecioara va sta treaza toata noaptea cu partenerul cand acesta are un proiect important de pregatit; nu se va da in laturi de la nicio "misiune" de facut in doi. Fecioara isi iubeste partenerul profund si nu ii da niciodata motive sa se indoiasca de dragostea sa. Odata ce ai castigat inima unei Fecioare, acesta va fi loiala pana la final.

Scorpionul s-ar putea sa nu aiba cea mai buna reputatie din cauza ca este secretos cu privire la viata sa intima, prin urmare pare ca ascunde ceva. Sunt "coechipierii" perfecti intr-o relatie pentru ca stiu sa o protejeze, sa isi stabileasca prioritatile, sa puna sentimentele partenerului pe primul loc si sa refuze sa le pese de parerea celor din jur. Scorpionul nu pune pret pe a poza intr-un cuplu la evenimente sau pe a-si oficializa relatia pe retelele de socializare, dar va renunta la orice planuri au pentru a fi langa partener cand acesta are nevoie de el.

Capricornul munceste mult la construirea unei relatii. La inceput va fi sceptic, dar doar pentru ca vrea sa se asigure ca partenerul sau merita incredere. Odata ce ai trecut de "teste", Capricornul va fi ce mai loial partener posibil si se va asigura ca nimeni nu creeaza probleme perechii sale. Incapatanarea sa proverbiala se transforma intr-un atu cand vine vorba despre conservarea relatiei si despre a fi alaturi de partener la bine si la rau.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului