Astrologie

# semne zodiac #amuzante #distractie #leu

HOROSCOP. Zodii care stiu sa se distreze

Cu totii avem momentele noastre speciale, in care ne lasam condusi de viata si ne bucuram de ele. Insa, exista persoane care toata viata lor este o petrecere si cu siguranta, potrivit zodiei lor, stiu sa se distreze. Care sunt acestea?

Aceste semne stiu, cu siguranta, cum sa transforme orice moment intr-o petrecere reala si, cel mai bine, toate raspandesc energie celor din jurul lor. Daca te numeri printre acestea sau daca te caracterizeaza aceste lucruri, nu iti va lipsi niciodata rasul si distractia.

Care sunt cele mai amuzante semne ale zodiacului

Gemeni


Fara indoiala, persoanele nascute sub semnul Gemenilor, stiu sa se distreze si nu vor pierde nicio ocazie in acest sens. Sunt acei oamenii care nu se opresc niciodata si au intotdeauna ceva de facut, dar cel mai bun lucru este ca se bucura mereu de ceea ce fac.

De aici, simtul spectaculos al umorului pe care il au si temperamentul prietenos cu toata lumea, ceea ce ii atrag pe cei care se asteapta cel mai putin. Sunt niste bijuterii.

Balanta

Unul dintre cele mai stralucitoare si luminoase semne este Balanta. Si asta pentru ca nativii acestui semn sunt intotdeauna dispusi sa isi impartaseasca cele mai bune idei pentru a petrece o zi foarte placuta, chiar si la serviciu.

Desi sunt persoane serioase, Balantelor nu le este frica sa renunte la inhibitii cand vine vorba de distractie. Pot face mereu acest lucru fara a pierde farmecul si eleganta.

Leu


Leii sunt intotdeauna regii petrecerii. Desi stiu sa-si pastreze calmul in locurile care impun acest lucru, cum ar fi la locul de munca, atunci cand vine vorba de petrecere, sunt cel mai distractivi si nu exista nimeni care sa se disteze mai bine decat ei.

Datorita influentei soarelui asupra lor, se vor distra mereu si cel mai bun lucru este ca vor incerca sa faca pe toata lumea sa se simta foarte bine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro