Astrologie

# horoscop zilnic #astrologie #horoscop

Horoscopul zilei de vineri, 14 martie. Ce-ti rezerva azi astrele

Vineri, 14 martie, astrele influenteaza abilitatile de comunicare in relatii, dar modul in care luam decizii.

BERBEC – horoscopul zilei de vineri, 14 martie

Entuziasmul berbecilor va fi aproape contagios in ziua de vineri. Totusi, nativii acestei zodii vor trece si prin momente oscilante, de la bucurie la tristete, culminand chiar cu nevoia de izolare de cei din jur. Insa, indiferent de incercarile emotionale, berbecii isi vor reveni rapid, avand puterea de a fi optimisti si entuziasti, mai ales pre finalul zilei de luni. Este indicat ca nativii acestei zodii sa-si echilibreze relatiile sociale, pentru ca oscilatiile in starea lor de spirit, de la cald la rece, ar putea sa dea nastere unor discutii aprinse.

TAUR – horoscopul zilei de vineri, 14 martie

Nativii acestei zodii trebuie sa dea dovada de precautie in ceea ce priveste planurile de vineri. Vor avea parte de experiente tumultuoase care ar putea sa-i dea peste cap. Insa vor gasi consolare in faptele bune pe care le fac in mod dezinteresat pentru a-i ajuta pe ceilalti.

GEMENI – horoscopul zilei de vineri, 14 martie

Gemenii isi pot da foc la propria lume exploatandu-si la maximum firea carismatica si ideile creative pe care le au. Insa, exista riscul ca tocmai avantul pe care il au sa determine unele persoane din jurul lor sa-i considere aroganti, egocentristi sau chiar neseriosi. Din acest motiv, indiferent cat de plini de viata sunt si cata incredere au in propriile idei, inainte de a le expune ar trebui sa-si organizeze gandurile si sa gaseasca cel mai bun mod de a-si prezenta argumentele.

RAC – horoscopul zilei de vineri, 14 martie

O intalnire emotionala ar putea scoate la iveala niste sentimente reprimate, pe fondul prezentei Lunii in Rac. In ciuda trairilor bulversante, racii nu vor face pasi inapoi si-si vor respecta angajamentele sociale pe care le au, pe parcusul zilei de vineri. Racii isi pot mentine stabilitatea emotionala si sa-si sporeasca sentimentul de siguranta daca gasesc o cale de a echilibra dinamica exterioara lor.

LEU – horoscopul zilei de vineri, 14 martie

Leii vor lua ziua de vineri ca una de sambata, fiind relaxati si trecand cu detasare prin toate situatiile problematice ale zilei. Leul trebuie, totusi, sa aiba grija cui i se destainuie, caci nu toti cei prezenti in imediata lui apropiere sunt de incredere.

Citeste continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului