Astrologie

#latura negativa zodii #rautate zodii #horoscop negativ

In ce momente te domina latura negativa, in functie de zodia ta

Toti oamenii au o latura negativa, care iese la iveala in momente mai mult sau mai putin potrivite. Zodia ta iti influenteaza in mare masura tendinta de a-ti arata chipul intunecat, uneori pe fondul unor factori total diferiti de cei pe care ii observi in cazul altor persoane. Afla ce spune horoscopul in acest sens!

Berbec

In cazul Berbecilor, sentimentele sunt rareori tinute in interior. Acesti nativi isi arata rautatea la primul impuls, atunci cand anumite situatii sau persoane le stimuleaza nervozitatea. Meritul Berbecilor este acela ca, imediat dupa refulare, nu pastreaza niciun fel de resentiment si pot reveni la sentimente mai bune foarte usor, fara ganduri viitoare de razbunare.

Taur

Taurii isi controleaza perfect trairile si rareori isi arata laturile intunecate in public. Ei sustin conflicte interioare nerostite, discuta cu terte persoane despre lucrurile care ii nemultumesc si rareori spun verde in fata ce ii deranjeaza. Acesti nativi gasesc forme derutante de a se razbuna sau de a-si manifesta nemultumirea, pastrand ranchiuna pentru ei si refuzand deseori sa lamureasca deschis problemele.

Gemeni

Gemenii sunt diplomati din nastere si tin nespus la imaginea lor, de aceea disimuleaza de multe ori o stare de spirit pozitiva, cand de fapt frustrarile clocotesc in interiorul lor. Dupa o vreme in care isi mascheaza resentimentele, Gemenii izbucnesc in iesiri aproape isterice si arunca vorbe dure, deseori exagerate, pentru a-si lua cumva revansa. Dupa exteriorizare, acesti nativi isi lasa din nou bunatatea sa ii domine.

Rac

Racii pot fi extrem de acizi si impulsivi, insa doar atunci cand li se face un rau major. Daca cineva atenteaza la bunastarea familiei lor sau daca sunt mintiti, inselati ori privati de afectiune, acesti nativi pot riposta in cele mai agresive moduri cu putinta, de regula de ordin verbal. In cazul lor, zicala cainelui care latra, dar nu musca, este foarte adevarata.

Leu

Leii isi arata latura negativa atunci cand ego-ul exacerbat le este calcat in picioare sau lezat in vreun fel. O singura vorba de ocara sa auda la adresa propriei persoane sau la cea a oamenilor dragi, si isi manifesta cele mai intimidante ragete de care este capabil. In aceste momente, Leii sunt capabili de reale atrocitati si nu le pasa de consecinte.

Fecioara

Fecioarele au un autocontrol desavarsit, de aceea rareori isi dezvaluie laturile intunecate fata de cei din jur. Rautatea acestor nativi este una latenta, consumata de ei in interior si manifestata prin replici ascutite si otravite, comportament dispretuitor sau diverse pedepse pe care le pot aplica, in functie de situatie. Cine scade in ochii unei Fecioare, rar se mai poate ridica la un nivel inalt.

Balanta

Balantele simt nevoia sa isi creeze o imagine pozitiva in fata celorlalti, din acest motiv sunt retinute in a-si arata fetele malefice. In schimb, pot transmite anumite replici "in gluma", care ascund de fapt un adevar taios, pe care nu au curaj sa il rosteasca. In general, rautatea acestor nativi ramane neconcretizata in actiuni.

Scorpion

Scorpionii nu se obosesc sa isi ascunda partile negative, atunci cand ceva ii supara si le trezeste la viata "monstrul interior". Acest nativi pot jigni fara rezerve si isi pedepsesc vrajmasii prin indiferenta si o atitudine superioara. La nevoie, Scorpionii pot deveni si extrem de razbunatori!

Sagetator

Sagetatori nu sunt firi conflictuale, insa cand se simt dominati, folositi sau luati peste picior, pot riposta destul de agresiv. Franci si deschisi, acesti nativi vor spune verde in fata ce cred, vor impune limite si isi vor lua revansa, chiar daca acest lucru inseamna sa ii raneasca pe ceilalti.

Capricorn

Capricornii isi arata des "coltii", pentru ca aceasta este modalitatea lor de a se impune si de a-si apara interesele. Criticile, reactiile aprinse si adevarurile crude spuse asa cum sunt apar deseori in comportamentul unui Capricorn, de aceea acesti nativi sunt catalogati deseori ca fiind reci, detasati si lipsiti de empatie.

Varsator

Varsatorii nu sunt rautaciosi in mod gratuit si au, in general, o atitudine relaxata fata de lume. Este posibil ca acesti nativi sa se piarda cu firea si sa devina conflictuali si acizi, atunci cand le sunt contrazise parerile sau sunt jigniti.

Pesti

Pestii nu isi arata latura negativa vorbind urat sau blestemand, nici macar prin violenta fizica. Ea iese la iveala prin barfele caracteristice acestor nativi, care nu pierd nici o ocazie de a-i calomnia pe cei care le-au lezat cumva persoana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului