Astrologie

#flacarile gemene #semnificatie 11.11.2015 #11.11.2015

Intram intr-o alta dimensiune! Ce semnifica ziua de 11.11.2015

Ziua de 11.11.2015 isi pune serios amprenta asupra oamenilor! Astazi, mai mult ca oricand, vom fi mai agresivi si mai egoisti, avertizeaza astrologii. Exista insa si o parte buna!

Intamplator sau nu, de-a lungul timpului, in zilele de 11 au avut loc mai multe dezastre. In 2001, la 11 septembrie, 3.000 de oameni si-au pierdut viata in timpul atentatelor de la World Trade Center. 

La 11 martie 2004 a avut teribilul cutremur din Japonia. Tot in aceeasi zi, in Madrid, Spania, de data aceasta, mai multe incarcaturi de TNT au explodat in patru trenuri. Au murit atunci 191 de persoane, iar 1.651 au fost ranite, printre decedati numarandu- se si 16 cetateni romani. 

Pe de alta parte, acesta zi uneste oamenii in urma dezastrelor pe care le-ar putea aduce! De asemenea, 11 este cifra liderului, cifra tuturor posibilitatilor, cifra schimbarilor iremediabile!

“Fiecare cifra are vibratia ei, si vibratia influenteaza ziua respectiva, dar intotdeauna exista doua fete ale unei medalii, exista o parte pozitiva si una negativa. Multe dezastre s-au intamplat pe data de 11, intrucat in numerologie, 11 este considerat numar maestru, 11 inseamna o amplificare a cifrei 1. Cand apar astfel de evenimente tragice, dezastre, ne obliga sa ne gandim si la altii. Nu este un numar foarte rau”, a spus astrologul Oana Hanganu, conform romaniatv.net.

Aceasta sincronicitate este unica, iar „flacarile gemene” (adica cifra 11 repetata) sunt flacari de protectie, de iubire, de patos.

Sursa foto: weknowyourdreams.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro