Astrologie

#predictii financiare #plan de cheltuieli #economii #zodii finante #astrologie

Investitii bune pentru Varsatori in 2014. Afla predictiile financiare ale anului pentru zodia ta!

Anul 2014 a debutat cu noi majorari de preturi pentru romani - accize la carburanti, alimente si energie. In aceste conditii, este aproape imposibil sa nu ne gandim cu totii la situatia noastra financiara. In acest sens, KRUK Romania a consultat cativa astrologi, care au facut urmatoarele predictii financiare pentru fiecare zodie in parte.

Berbec

Persoanele nascute in lunile martie si aprilie sunt extrem de dinamice si hotarate, ceea ce adesea le face sa fie impetuoase si chiar nesabuite. Extrovertitul nativ din Berbec traieste clipa, uitand ca actualul buget satisfacator se poate modifica in orice moment. Anul acesta le va aduce acestor nativi multe provocari, mai ales legate de bani. Un inceput de an echilibrat va aduce fonduri suplimentare, care cu siguranta le vor fi de folos in vacanta de vara.

Taur

Nimanui nu-i plac mai mult cumparaturile decat nativilor din Taur. Pasiunea pentru acumularea de lucruri si tendinta de a consuma excesiv ii poate face pe cei din zodia Taur, mai ales pe cei nascuti in aprilie, sa intre in datorii inutile. Pentru a se proteja impotriva problemelor financiare ar trebui sa-si analizeze propriile cheltuieli si sa puna la punct un plan de economisire in acest nou. La sfarsitul lui 2014, nativii din Taur ar putea face o calatorie catre o destinatie mult visata – poate datorita unei mai chibzuite administrari a banilor?

Gemeni

Sociabilii Gemeni cheltuiesc bani cu usurinta. Cheltuielile semnificative merg mana in mana cu o viata sociala efervescenta, cu numeroase intalniri, cheltuieli pe care nativii din Gemeni nu si le pot permite. Acest comportament este o invitatie pentru datorii si li se intampla Gemenilor in mod frecvent. O suma aditionala de bani va sosi in luna iunie, astfel, inainte de a da startul la sezonul de gratare cu prietenii, Gemenii merita sa se gandeasca la un mod de a cheltui rational. Este o mare oportunitate pentru a incepe sa economiseasca!  

Rac

La cumparaturi cu lista in mana, cont de economii, mereu in goana dupa chilipiruri! Racii sunt un exemplu de management al bugetului casei. Rareori cedeaza ofertelor din magazine si analizeaza cu mare precizie fiecare cheltuiala majora. Anul acesta este presarat de succes, chiar si financiar, si o oferta atractiva pentru ceea ce va doriti va aparea spre sfarsitul toamnei. Prudenti nativi din Rac: este important sa va impliniti visurile si sa va decideti sa faceti o cheltuiala - fara riscuri de data aceasta!

Leu

Pentru cei nascuti in zodia Leului, datorita extraordinarelor calitati organizatorice si a determinarii de care dau dovada, acumularea de datorii si accesarea unui credit nu sunt lucruri obisnuite. In acest an, Leii nu se vor plange de bugetul lor si toate obligatiile lor financiare vor fi achitate la timp. La sfarsitul anului, chiar inainte de Sarbatori, portofelele Leilor se vor imbogati datorita cresterii veniturilor salariale, a unor bonusuri neasteptate sau a unor tranzactii de succes.

Fecioara

2014 va fi un an fara griji financiare pentru nativii din Fecioara. Acestia sunt meticulosi si stiu sa umble cu banii. in orice caz, o oferta financiara atractiva sau o cheltuiala neasteptata se vor face simtite in aprilie. Fecioarele vor trebui sa dea dovada de fermitate si disciplina pentru a evita sa faca datorii inutile.

Balanta

Dupa petrecerea de Anul Nou, nativii din semnul Balantei se vor feri de tentatii precum imprumuturile, iar bugetul familial va fi in forma maxima. Totusi, la inceput de an, vor trebui sa ia o decizie foarte dificila de natura financiara, dar datorita sfaturilor familiei, Balantele vor trece cu bine peste toate acestea si vor lua cea mai buna decizie.

Scorpion

Scorpionilor, tineti-o tot asa! Din datele noastre statistice, dificultatile financiare stau departe de dumneavoastra, iar anul ce tocmai a sosit este presarat cu numeroase si bine tintite investitii. In apropierea vacantei de vara, cand va faceti planuri de concediu, fiecare nativ din Scorpion trebuie sa fie extrem de atent si sa se fereasca de agentiile de turism nesigure, insolvente si sa verifice cu atentie activitatea acestora pentru a sta departe de surprize!

Sagetator

Entuziasmul persoanelor nascute sub semnul Sagetatorului este binevenit in viata de zi cu zi si ii ajuta sa isi indeplineasca obiectivele pe termen lung, chiar si pe cele financiare. Anul ce tocmai a inceput va aduce un element de noutate pentru nativii din Sagetator in ceea ce priveste noi investitii – achizitia unui apartament sau a unei masini, o excursie. Inainte de a lua o decizie atat de important gasiti, totusi, noi idei de economisire.

Capricorn

Rationalul si responsabilul Capricorn poate sa stea linistit: 2014 va trece fara mari surprize financiare pentru el. Luna septembrie va aduce ceva cheltuieli: ar face bine sa se pregateasca din timp pentru asta! Capricornii nascuti in ianuarie sunt maestri in arta planificarii cheltuielilor si a economisirii. Datorita acestui dar al lor, ei sunt mereu pregatiti pentru orice situatie neprevazuta, iar despre datorii si carduri de credit neachitate, nici nu poate fi vorba in cazul lor.

Varsator

Varsatorul isi planifica cheltuielile si are fler pentru investitiile bune. 2014 va continua sa-i fie favorabil pentru un management financiar eficient. Totusi, pentru a se asigura ca increderea in sine si succesul anterior nu-i surprind pe picior gresit, nativii din Varsator trebuie sa evalueze bine urmatoarea investitie, odata cu venirea primaverii. Astfel isi vor putea mentine situatia financiara in conditie perfecta!

Pesti

Visatorii nativi din Pesti nu isi fac griji prea mari cu privire la finantele lor, iar economisirea nu le este un obicei specific. In 2014, Pestii trebuie sa fie mai atenti cu bugetul lor si sa identifice domeniile unde pot face eventuale economii si, de asemenea, sa isi puna intrebarea daca intr-adevar mai au nevoie de inca un card de credit.

Sursa foto: cultofmac.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro