Astrologie

#karma #casatorie #astrolog

Karma, casatoria si implinirea personala

Rodica S, 9 iunie 1954 ora 13.30, Timisoara: Ce tip de karma releva sensul vietii in astrograma mea?

Astrolog Amphora: Rodica, sensul vietii in tema ta natala se afla pozitionat in Capricorn, casa familiei. Acest lucru aparent reprezinta o pozitie controversata, pentru ca semnificatia Capricornului este exact opusa celei de familie. Aceasta imi sugereaza ca in aceasta viata trebuie sa realizezi un echilibru intre viata ta sociala si cea de familie. Un asemenea sens al vietii te poate aduce in pragul unor mari impliniri socio-profesionale. Iti poate da sansa sa urci atat de mult pe scara sociala incat sa poti obtine relativ usor functii si chiar putere politica si administrativa. Dar beneficiile realizate pe plan extern trebuie valorificate in familie, atat in sensul strict de apropiati ai tai cat si in sensul mai larg de grup social din care faci parte.

Esti mult ajutata de relatii, protectori, noroc dar si de o vointa si o tenacitate care te fac sa razbati si sa perseverezi atunci cand vrei sa realizezi ceva important pentru tine. Alta sarcina a incarnarii actuale este de a invata responsabilitatea si autocontrolul. E posibil sa intampini unele greutati familiale pentru a invata sa pui rationalul inaintea emotionalului. Ai sansa sa acumulezi avere mai ales in a doua parte a vietii si chiar sa obtii faima.

alexiska, feminin, nascuta la 25.10.1981 in Pitesti si boboq, masculin, nascut la 18.05.1981, in Pitesti: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Alexiska, fara ora nasterii tale nu pot stabili domeniile de viata – casa casatoriei , a familiei, etc. – asa ca nu-ti pot da decat un raspuns foarte general.

Tu si Boboq sunteti nascuti in zodii opuse ceea ce genereaza atractivitate la inceputul unei relatii, dar pe parcurs poate fi sursa de conflicte. El vine cu o datorie karmica dintr-o alta viata, dintr-o casatorie sau o alta relatie cu tine pe baza de contract legal, pe care ar trebui sa si-o plateasca.

Insa exista in aspectul considerat aici (Pluto el conjunct cu Soarele tau) un indiciu ca el se simte foarte tentat sa te manevreze si sa incerce sa-ti schimbe personalitatea. Dar, pe de alta parte, rezulta ca prin aceasta legatura el te face sa-ti constientizezi si sa-ti implinesti o parte a karmei tale, el te ajuta in acest sens.

Referitor la karma ta sentimentala pot sa spun ca ai un careu intre Marte=partenerul si Luna neagra, care poate sa semnifice dificultati de adaptare relationala si atractie spre parteneri cu care ai de rezolvat tensiuni carea apar brusc si pot degenera in agresivitate accentuata. Relatia cu Boboq nu face exceptie de la aceasta predictie a horoscopului tau natal.

Beatrice, 5 februarie 1987, ora 12.30: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Ai descendentul in Sagetator, cu guvernatorul acestuia, Jupiter, in Pesti. In casa relatiilor foarte accentuata prin 4 planete din care foarte importante sunt Venus = iubirea si Saturn = lectiile de viata. De aici rezulta ca ai o karma sentimentala de consumat si ca ea te va aduce in preajma unor relatii sentimentale si a unei/unor casatorii (esti predispusa la doua legaturi matrimoniale ) cu parteneri intalniti in alte vieti.

Te vei implica mult in aceste legaturi, desi greu si in prima parte a vietii ai putea avea cateva deceptii. Cum si Uranus se afla in casa casatoriei, rezulta ca se poate sa treci printr-un divort sau cel putin printr-o criza majora de cuplu in casnicie, la aproximativ 9-10 ani de la debutul casniciei. Conjunctia Venus - Neptun daruieste relatii romatice dar si capacitatea de a visa prea mult si apoi de a fi dezamagita de realitate.

Ar fi bine daca nu te-ai lasa inselata de senzatia ca ai intalnit persoana potrivita, ba chiar jumatatea ta; in mai toate cazurile in care simti acest lucru, realitatea s-ar putea sa fie exact opusa. Sotul va fi un partener de la distanta ori chiar din strainatate, cu care sa ai aceleasi idealuri de viata, cu care sa te potrivesti foarte bine la nivel intelectual. Dar poate avea o educatie foarte diferita de a ta ori provine dintr-un mediu social diferit de al tau.

 



 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro