Astrologie

#karma #astrolog #relatie #horoscop

Karma de iubire si sensul vietii

Simona, 25.08.1977, 00.00, Tg. Mures. As vrea sa stiu ce datorii karmice am de trecut in aceasta viata.

Astrolog Amphora: Simona, cu Mercur retrograd stapan al casei 5, plasat in Fecioara, casa familiei rezulta ca ai datorii karmice fata de parintii si de copii tai, sau poate fata de copii in general, ai o karma legata de creativitate, dar in acelasi timp si o karma sentimentala de purtat, mai ales manifestata in relatiile trecatoare. Neptun retrograd de regula sugereaza vieti de evaziune, vieti in care ai fugit de responsabilitatile cotidiene fata de cel drag, pentru ca de cele mai multe ori un Neptun retrograd vorbeste despre o karma de iubire, pe care tu o reglezi astazi ori prin relatiile tale de serviciu, ori printr-un regim alimentar si/sau medicamentos pe care esti sau vei fi nevoita sa-l tii la un moment dat. Lilith in casa karmica 12 vorbeste despre posibile operatii, engrame (traume) subconstiente din alte vieti care te determina sa te comporti intr-un anume fel, dar care sunt relativ greu de scos la suprafata, de constientizat si astfel de controlat. 

 

Andreea, 30.05.1984, 10.00, Bucuresti. El – 19.08.1980. Ce legatura karmica exista intre mine si acest barbat? Multumesc

Astrolog Amphora: Andreea tu esti pentru el un fel de ghid dintr-o alta viata, in care ai jucat rolul de parinte pentru el sau de autoritate. In sinastrie aveti o conjunctie Iunona din tema ta cu Venus din tema lui, care se inscrie in casa karmica 12 din tema ta natala si care sugereaza o datorie karmica de rezolvat, din punct de vedere sentimental, mai ales din partea lui catre tine, care ar trebui sa favorizeze o uniune legala pentru a se consuma, mai ales ca si nodul karmic al sensului vietii lui se inscrie in casa casatoriei tale, ceea ce intareste probabilitatea unei regalri de conturi karmice pe sectorul casatoriei, sau cel putin a unei relatii de tip matrimonial intre voi doi. Una dintre cele mai puternice superpozitii, cu o mare incarcatura karmica, este Luna lui peste Pluto al tau, si aduce o atractie aproape fascinanta intre voi doi, dar si dorinta ta irezistibila da a-l manevra incotro iti doresti tu. Daca tendinta aceasta este prea accentuata si devii excesiv de posesiva, cu toata durerea provocata, persoana Luna va incerca din rasputeri sa rupa legatura. Asadar recomandarea este sa eviti sa-l controlezi total si sa faci din el jucaria ta.

 

ddanutza74, 13.10.1974, 03.30, Motatei, Dolj. Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Ddanutza, in tema ta natala ai un Jupiter retrograd conjunct cu Iunona retrograd, ceea ce semnifica lectii privind corectarea arogantei din alte vieti in legatura cu orice contract legal incheiat, adica si in casnicie. Luna neagra in casa 6 aduce su sine o obligatie karmica de serviciu, printr-o mare dorinta de a fi ireprosabila, ceea ce conduce inconstient la a-ti impune niste limite, la a te pune în situatii care îti reduc posibilitatile si liberul arbitru. Se pot produce mari complicatii în ceea ce priveste sarcinile zilnice, care te cantoneaza în munci repetitive si subordonate în care initiativa nu este valorificata. De asemenea este sugerata o karma legata de sanatate si/sau igiena, fie printr-o manie a curateniei sau a unui anumit regim alimentar, fie chiar prin diverse afectiuni, nu obligatoriu grave, dar care te pun in situatia de a fi cvasipermament atenta la starea organismului tau. Sensul vietii in casa 4 si in Sagetator, poate fi un indiciu de emigrare, de stabilire a casei la distanta fata de locul natal, de lectii privind prioritatile tale: cariera sau viata personala? Per total pe parcursul timpului vei fi nevoita si chiar vei dori sa acorzi mai multa importanta caminului, casei, vietii personale, spatiului tau intim.

 

Foto: www.epicself.com

 

 

 



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului