Astrologie

#karma #relatie #astrolog

Karma in armonia cuplului

alinutza9, 08.04.1984,  11.20, Galati / El –Iulian, data nasterii : 30.07.1981, Galati. Exista vreo legatura karmica intre noi? Multumesc

Astrolog Amphora: Intre voi doi este o relatie dinamica si stimulativa, ca urmare insa a comportamentului lui rece si dominator din alte vieti acum tu esti cea care esti tentata sa il controlezi si sa-l manipulezi la nivel emotional si intelectual. Vrei sa-l schimbi si daca acest lucru il faci prea transant, ii creezi complexe de inferioritate, fiind necesar sa iti controlezi aceasta tendinta irezistibila daca nu vrei sa generezi conflicte greu de depasit. Careul lui Saturn cu Luna indica o legatura karmica importanta, dar delicata, pentru ca si el va fi tentat sa te critice si sa-ti aduca reprosuri , in perioadele de raceala afectiva dintre voi tu fiind inclinata catre singuratate, catre a-l respinge, aici fiind necesara o mai mare maturizare din partea ta, el reprezentand un ghid spiritual care te ajuta sa devii mai responsabila in relatie. Armonizarea este lenta si se desfasoara in timp, atata vreme cat sunteti dispusi sa ramaneti multa vreme unul langa celalalt. In fine, Lilith conjuncta cu nodul sud al axei destinului indica iarasi o regasire karmica, generatoare de atractie fizica, dar care avertizeaza ca tu nu esti intotdeauna dispusa sa-ti accepti trecutul karmic fata de partenerul tau, si este foarte important nivelul de evolutie spirituala al fiecaruia pentru a depasi eventualele rani sufletesti pe care vi le puteti face reciproc. Mizati mai mult pe elementele armonice, din care planul personalitatilor este cel mai puternic, este cel care va ajuta sa depasiti neintelegerile.
 

Maribt, 07.11.1984, Bucuresti / Sotul - 21.08.1979, 12.00 Constanta. Ce legaturi karmice avem?

Astrolog Amphora: In primul rand remarc, draga Maribt, in sinastria voastra un aspect de reciprocitate:  conjunctie Neptun retrograd el-Venus tu, completata de un trigon neptun tu-Venus el, care sugereaza o dragoste idealista, cu o puternica legatura psihica intre voi, aici sotul fiind cel care vine cu o karma de iubire din trecut, cand ti-a neglijat sentimentele si poate chiar te-a tradat si mintit. Acum el este cel care te-a vazut initial ca pe idealul sau afectiv, aspectul putand genera si deceptii, daca felul in care a crezut el ca esti este departe de adevarata ta structura interioara. Insa si tu l-ai perceput drept idealul tau de iubire si impreuna ati putut cunoaste dimensiuni nebanuite ale iubirii. Pentru ca ceata neptuniana care v-a determinat sa vedeti fiecare in celalalt sufletul pereche sa nu duca la mari confuzii, este necesara o foarte buna cunoastere reciproca a partenerului, dar este evident ca aceste aspecte au contribuit din plin la armonia cuplului si la sudarea lui, in ciuda faptului ca personalitatile voastre sunt diferite. Alaturi de el, tu ai gasit persoana langa care poti convietui multa vreme, care ti-a stimulat dorinta de stabilitate si profunzime relationala.
 

Carry, 13.06.1987, 10.30, Alba Iulia. In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Carry, karma sentimentala in tema ta natala este relevata de Saturn retrograd situat exact pe pragul casei sentimentelor si copiilor. El sugereaza ca ai de rezolvat o karma legata de pornirile aventuriste, de senzualitate , dorind sa-ti traiesti viata din plin (chiar cu multe excese), pentru ca oarecum te temi sa te fixezi intr-o relatie anume, dar tocmai ca aici, in domeniul vietii ca distractie si intensitate a placerii de a trai sunt blocaje si limitari . Energia ta afectiva trebuie canalizata intr-un domeniu creativ, poate chiar artistic sau in relatiile cu copiii, si nu risipita in superficialitate. Cum Saturn este si unul dintre guvernatorii casei casatoriei din tema ta, rezulta ca ai o karma relationala din acest punct de vedere, ca vei intalni un partener care te va ajuta sa-ti rezolvi trecutul, partener pe care il vei intalni intr-o imprejurare neobisnuita ori pe neasteptate. El poate fi de la distanta, ori cineva cu care mai intai dezvolti o relatie de amicitie.



Foto: www.hartmanair.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro