Astrologie

#karma #astrolog amphora #casatorie #bani

Karma, intre daruire si acumulare de bani

zozolina28, 12.02.1982, ora 16.30, localitatea Faurei, jud. Braila, femeie: Ce tipuri principale de karma releva sensul vietii in astrograma mea?

Astrolog Amphora: In tema ta sensul vietii se afla in Rac iar regentii karmici sunt Luna si Saturn. Ele releva urmatoarele tipuri principale de karma de depasit in aceasta viata: karma martiana, care se leaga de relatiile cu alte persoane, iar in ceea ce priveste partenerul, uneori legatura se pune sub forma relatiei tip parinte-copil. Poate fi o forma de manipulare relationala si aici este necesara mai multa maturitate din partea ta ori atenuarea dorintei de a controla viata celuilalt.

Este un model karmic care te pune de multe ori in fata unor alegeri dificil de facut. Ai talentul de a vedea conjuncturile vietii intr-un mod impersonal, detasat, ceea ce iti da abilitatea de a gasi solutii bune in caz de criza, iar inconvenientul este ca poti abandona un proiect, sau o prietenie din lipsa de interes.

A doua este karma plutoniana, una dintre tipurile karmice delicate, pentru ca poate fi legata de rupturi sub toate formele – accidente, somaj, separari, doliu. Desi anunta cateva suferinte de traversat in viata, aceasta karma permite o evolutie spirituala foarte mare, fiind cea mai dinamica forma de karma. Ti se ofera sansa, la fel ca in trecut, de a-ti repara greselile, dar de data asta, pentru ele vei plati tot in aceasta viata. Vor fi unele obstacole, dar daca accepti provocarile destinului, recompensele vor fi pe masura. Acest tip karmic se rezolva in mod special legat de relatiile sentimentale si de casatorie (Saturn este in conjunctie cu descendentul, adica pragul casei casatoriei) si s-ar putea sa te casatoresti dupa 30 de ani sau cu un barbat mai in varsta decat tine.

anomis67, 28.06.1967 aprox ora 3.00, Dej. Cluj: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Anomis, ai sensul vietii in casa karmica 12, ceea ce sugereaza vieti anterioare in care ai fost lipsita de indulgenta, critica, prea materialista si este foarte probabil sa fi avut o boala de nervi. In prezent ar trebui sa inveti lectia sacrificiului, a credintei si a daruirii de sine. S-ar putea sa suferi de o boala karmica (mostenita genetic, care se trateaza greu sau deloc si pe care o vei suporta multa vreme).

Ai trait intr-o tara insulara sau cu litoral intins, intr-o zona de clima mai calda. Erai o persoana bogata si aveai o mare nevoie de siguranta, manifestata prin dorinta de avere si de a avea o familie. Probabil ca ai fost prea posesiva si geloasa cu cei dragi si astfel ti-ati creat o legatura profunda cu persoane cu care in aceasta viata ai de experimentat relatii sentimentale in care nu vrei sa vezi realitatea asa cum este, ci preferi uneori sa crezi intr-o imagine idealista pe care ti-ai format-o despre partener.

Au mai fost vieti in care ai avut infirmitati fizice si/sau psihice, de aceea esti tentata sa ajuti chiar si atunci cand acest ajutor nu ti se cere. Lectia de viata spune ca este bine sa iti dezvolti spiritul critic si sa inveti sa spui "nu" celor care vor sa profite de tine, sa daruiesti, atat material cat si sentimental fara sa ceri nimic in schimb. Aceste lectii karmice pot fi depasite mai usor printr-o meserie sau un hobby legate de psihologie, nutritie, medicina, prin ajutorul dezinteresat, chiar printr-un anumit regim de viata si/sau alimentar pe care sa-l respecti, prin afectiune fata de animale (de casa, ori chiar activand intr-o organizatie ecologista).

costy1905, 19.05.1979, ora 11:45, Campulung Muscel , masculin: Ce pot afla despre karma mea?

Astrolog Amphora: In tema ta natala, Costy, se remarca in primul rand 5 planete in semne de pamant, din cele 10, ceea ce te orienteaza prea mult catre experientele acestei lumi, catre materialitate, sete de bani, posesivitate.

Sigur ca este foarte bine sa fii asa, doar nu am venit pe Pamant ca sa ignoram lectiile materiei, ci ca sa ni le insusim si sa ne foloseasca, insa este bine ca in toate sa existe armonie, si atunci ar trebui sa inclini putin balanta si catre spiritualitate, sentimente, emotii, sa cultivi detasarea, sa nu te lasi dominat de puterea banului .

Apoi Jupiter se afla situat in Rac, casa karmica 12, ceea ce te determina sa vezi ocaziile favorabile de-a lungul liniei care promoveaza securitatea si luxul. De regula ajungi sa obtii ceea ce-ti doresti dar se poate sa ai parte si de pierderi de bani, desi in general exista o subliniere a norocului cu aceasta pozitie jupiteriana, a profiturilor neasteptate, a castigurilor la loterie, a speculatiilor financiare, care vin ca o continuare a unei vieti anterioare in care ai detinut bani si putere. Valorile tale familiale sunt mari si iti afirmi calitatile gospodaresti si confortul material. Esti ajutat din partea unor persoane care in alte vieti ti-au fost dusmani. Cu cat vei fi mai dedicat oamenilor cu atat vei avea parte de succese mai rasunatoare in viata.
 


 

 

 


Sursa foto : drjerm.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului