Astrologie

#horoscop #karma #astrolog #relatie

Karma relationala si triunghiul Soare-Luna-Venus

Nel86, 21.05.1986 ora 10.15 Chisinau , R.M. Care este karma mea sentimentala si care sant caile de a o plati?

Astrolog Amphora: Nel86 ai descendentul in Varsator, ceea ce indica partener strain sau libertin si independent in iubire, iar Saturn si Uranus, guvernatorii descendentului sunt retrograde, ceea ce indica o karma relationala care se va regla in cadrul casatoriei, ce poate avea loc in jurul varstei de 30 de ani sau dupa 30, ori se face cu un barbat mai in varsta decat tine. Apoi calea de reglare karmica ar mai fi in legatura cu copii tai, cu relatia dintre tine si parintii tai, cu relatiile de la serviciu - cu toate aceste persoane avad uneori probleme de comunicare si de intelegere. Venus in casa 11 intareste predictia facuta de plasarea descendentului referitoare la probabilitatea de a avea un sot strain dar pozitia ei in Gemeni orienteaza catre o anume instabilitate sentimentala, desi da si mare adaptabilitate relationala. Cu Pluto si Luna in casa 4 este de asteptat sa fii destul de posesiva in familie, in casa ta, asa cum probabil ca a fost unul dintre parinti sau altcineva care a avut influenta in cresterea ta cand erai copil.

 

dede, 24.03.1993, 05:50, Bucuresti. In ce consta karma sentimentala ?

Astrolog Amphora: Dede, ai descendentul in Fecioara ceea ce indica un partener retras, vulnerabil, supus, modest si la locul lui, dar  inteligent, eficient, care isi asuma responsabilitati, orientat spre fapte, nu spre vorbe. Increderea, simtul practic si serviabilitatea vor caracteriza casnicia ta. Insa cum Fecioara este semn dublu, este posibil sa ai parte de doua casnicii sau de doua relatii de lunga durata de tip matrimonial, cu atat mai mult cu cat si Jupiter, care de regula dubleaza evenimentele, se afla pe sectorul casatoriei. Sotul il vei cunoaste in casa cuiva sau prin intermediul unor rude foarte apropiate. Insa in tema ta se remarca o configuratie numita careu in T cardinal, adica un trinughi format din Soare-Luna-Venus in Berbec, Marte in Rac si Jupiter in Balanta, care indica o karma relationala de agresivitate , adica din alte vieti ai un spirit de combativitate dezvoltat, chiar de agresivitate in relatiile tale cu ceilalti, si daca aceasta tendinta este uneori prea accentuata, degenerand in posesivitate , ar trebui controlat si nuantat.

 

doina 28.08.1955.Bucuresti ora 13 aprx. Ce datorii karmice exista  intre mine si Nelu 02.06.1950 Bucuresti ora 11:00 am?

Astrolog Amphora: Soarele lui este plasat in casa 7 la dv., adica in casa casatoriei , ceea ce indica un excelent partener sentimental si probabil un sot foarte potrivit pentru dv. in aceasta viata. Aceasta nu inseamna ca ar trebui sa fie o relatie numai cu soare si flori, ci ca este legatura prin care va impliniti cel mai bine menirea prezenta. Aveti in casa karmei pe Saturn si pe Iunona, ceea ce  arata ca exista o datorie de platit in casnicie, si nu chiar dintre cele mai usoare, pentru ca timp de mai multe vieti ati neglijat indatoririle casnice pentru a duce o viata inclinata catre placeri sau pentru a va ocupa exclusiv de interesele dv. spirituale, de nevoile interioare ale fiintei dv. fara sa tineti cont de cei dragi si fara sa le asigurati nevoile emotionale si poate chiar materiale pe care le aveau. In sinastria cu Nelu aveti un aspect rar intalnit, Lunile in conjunctie perfecta, ceea ce indica doua suflete care vibreaza la fel. Tinand cont si de trigonul Venus el - Marte dv., rezulta ca ati fi suflete-surori care se sustin reciproc in aceasta viata.



Foto: www.astronet.ru

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro