Astrologie

#karma #amphora #astrolog #casatorie

Karma sentimentala, raportata la copii si casnicie

Tiuly, 03.05.1988, ora 10, loc.Zalau: Ce datorii karmice exista intre mine si iubitul meu?

Astrolog Amphora: Tiuly, din pacate pentru a-ti raspunde exact la intrebare ar fi trebuit sa-mi dai si data nasterii iubitului tau, ca sa analizez sinastria. Astrologia nu este o metoda de ghicit, asa cum e ghicitul in carti sau in cafea unde se poate spune si despre alte persoane din viata consultantului. Ca sa fiu mai explicita, imagineaza-ti astrograma ca pe o poza facuta tie in momentul in care te-ai nascut. Ce pot eu sa spun din poza unui copil nou-nascut despre iubitul ei de peste x ani?

Ceea ce pot sa-ti spun insa, este ca intalnesti in aceasta viata parteneri fata de care ai acumulat o karma profesionala si/sau de sanatate. Adica iti intalnesti colegii de munca din alte vieti. Dar este la fel de adevarat ca iti alegi partenerii actuali dintre colegii de serviciu ori ii cunosti in imprejurari legate de munca ta.

Te vei hotari ceva mai greu sa legalizezi o relatie si esti mai curand predispusa sa te casatoresti dupa 30 de ani sau cu un barbat mai in varsta ca tine, dar casnicia ta va fi durabila si stabila. Desi simti nevoia de multa libertate intr-o relatie, te indragostesti foarte profund, si aici este nevoie de un echilibru, pentru ca nu vei primi intotdeauna la fel de mult pe cat poti darui si acest lucru ar putea genera suferinta si izolare afectiva la un moment dat.

Gabi, 31 iulie 1970 ora 1,15, orasul Braila: Ce imi rezerva Karma atat in viata persoanala cat si in casnicie?

Astrolog Amphora: Gabi mai intai te rog sa citesti prima parte a raspunsului dat pentru Tiuly. Ai facut aceeasi omisiune, ai uitat sa-mi dai data nasterii sotului tau. Pe de alta parte, felul in care ai formulat intrebarea  imi sugereaza ca tu doresti un raspuns care se refera la astrologia previzionala si nu la cea karmica. Astrologia karmica se ocupa cu studiul temei natale pentru a vedea ceea ce avem de continuat ori de platit din alte vieti.

Asadar pe planul casniciei, cu descendentul in Berbec, esti predispusa sa atragi un partener puternic, agresiv, sexy, chipes, plin de initiativa si energie, care nu se sperie de obstacolele vietii, cineva care sa lupte in locul tau sau alaturi de tine. Casatoria ta poate fi precipitata, facuta doar dintr-un  capriciu de moment, de unde rezulta riscul de a gresi. Ai nevoie sa te afirmi, sa conduci relatia, ceea ce de regula un barbat nu suporta si atunci vei deveni si tu agresiva, generand conflicte in casnicie.

Esti autoritara si greu de supus, de aceea daca ai un partener care sa-ti semene la fire, probabil ca nu vei ramane toata viata cu el. Este mai indicat pentru tine un barbat care sa fie mai maleabil, care sa fie mai dispus a lasa de la el in favoarea ta.

Ena, 23.02.1980, ora 10.10 dimineata, in Bucuresti: Care este karma mea sentimentala in aceasta viata? Doresc sa stiu daca ma voi recasatori si daca voi avea copii.

Astrolog Amphora:
Ena, casatoria si copiii sunt evenimente care tin foarte mult de vointa fiecaruia dintre parteneri si mult mai putin decat ne place sa credem, de predestinare . N-ai vrea sa te casatoresti impotriva vointei tale, doar pentru ca un barbat oarecare iti este bagat pe gat de catre asa zisul destin, nu? 

In casa casatoriei il ai pe Uranus, care mai este supranumita si planeta divortului, dar care predispune la relatii mai curand libere si orienteaza catre independenta in viata de cuplu si catre posibilitatea de a avea un partener strain. Asadar era de asteptat sa divortezi, la aproximativ 5 ani de la legalizarea casniciei sau de la debutul relatiei cu sotul.

Chiar daca nu ai descendentul intr-un semn dublu, ci in Scorpion, semn fix, esti predispusa la doua casnicii, dar a doua oara te vei implica si te vei hotari mai greu la acest pas. Karmic, atragi parteneri care sunt critici si care nu accepta ideea ca ar putea si ei sa greseasca si esti predispusa la relatii pasionale dar care se pot termina brusc si dureros pentru tine. Casa copiilor in Leu ca si Luna cu aspecte tensionate vorbesc despre blocaje la nivelul organelor sexuale si despre limitarea posibilitatii de a avea copii. Deci, cel putin astrologic vorbind, nu cred ca  poti avea copii in mod normal, fara o interventie medicala.

 


 

 

 

Sursa foto : ee.usyd.edu.au
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului