Astrologie

#amphora #astrolog amphora #karma #alte vieti #astrograma

Karma sentimentala si aspectele natale

Vicky, 15.11.1982, 6.50, Bucuresti: Ce  am facut in alte vieti si am de platit acum?

Astrolog Amphora: Vicky mai intai remarc ca ai o tema natala foarte interesanta si rara: aspectele planetare se reduc la conjunctii si sextile, ceea ce te aduce in preajma multor sanse frumoase de reusita in viata - sextilul este printre cele mai bune aspecte - dar lipsa opozitiilor si careurilor iti ingreuneaza oarecum relatiile cu ceilalti. Ai 5 planete in conjunctie stransa in Scorpion, casa personalitatii, pe Jupiter, Mercur, Luna, Soarele si Venus.

Aceasta configuratie se numeste stelium si ea genereaza o presiune foarte mare in toate domeniile de viata, aduce atat noroc mare cat si dificultati pe masura. In aceasta incarnare ai hotarat sa scapi de o mare parte din karma acumulata in trecut, de aceea vei experimenta situatii extreme referitoare la bani, mosteniri , doliu, operatii, relatii sentimentale pasionale.

Singurul element karmic puternic in tema ta este conjunctia Saturn-Pluto in Balanta, casa 12, care releva vieti in care te-ai comportat dur si despotic in casnicie, ai limitat foarte mult libertatea celor din jur facandu-i sa se simta ca intr-o inchisoare, dar tu ti-ai pastrat numai drepturi calcand in picioare vointa si dorintele celor pe care ar fi trebuit sa-i iubesti. Astazi in relatiile de cuplu s-ar putea ca vointa sa-ti fie ingradita, sa experimentezi legaturi bazate pe sexualitate si pe jocuri de putere, sa te lasi sedusa si manevrata de partener si sa nu poti iesi usor de sub influenta acestuia.

danutzamo, Bucuresti, 24.08.2978, ora 12.30 si ma intereseaza realizarea unei astrograme personale. Ce karma sentimentala am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Danutza, pentru realizarea unei astrograme personale te rog acceseaza linkul din semnatura acestui raspuns. Sentimental, cu descendentul in Taur esti predispusa sa atragi un partener de viata posesiv si pragmatic, dar stabil in sentimente. Totusi prezenta Lunii exact pe descendent te face sa fii instabila in relatii, sa ai parte de schimbari dese in ceea ce priveste partenerii de cuplu si da probabilitatea a doua casatorii.

Venus conjuncta cu Marte si cu Pluto te predispune la relatii bazate pe o foarte mare atractie sexuala, tu avand o forta magnetica de seductie asupra sexului opus. Una din principalele calitati pe care le ai in cuplu este ca poti fi in acelasi timp prietena si iubita, ceea ce iti va mai tempera din pasiune si te va ajuta sa-ti regasesti echilibrul si sa nu te implici sentimental excesiv de mult - ceea ce ar duce la relatii dureroase. Te poti indragosti uneori la prima vedere dar poti si sa constati ca te-ai indragostit de cineva pe care il cunosteai de multi ani.

Maria M. 24/08/1977 la ora 9:30, Calinesti (Arges): In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Ai descendentul in Berbec, ceea ce predispune la o casatorie timpurie sau facuta in graba. Persoana cu care te casatoresti este puternica, agresiva, sexy, chipesa, plina de initiativa si energie. Conflictul ar putea descrie casatoria ta, atmosfera de cuplu fiind adeseori tensionata din cauza dorintei unuia dintre voi de a-si impune parerile. Atragi un partener activ, dominator si sigur pe sine.

Cu Venus in Cancer ai reactii afective extrem de personale, ai o mare nevoie de siguranta afectiva si la orice “impunsatura” din partea celuilat reactionezi emotional destul de puternic. Sentimentele tale sunt sincere, loiale si foarte profunde, chiar este posibil sa nici nu iti dai seama cat de mult poti iubi pe cineva. Insa atunci cand esti ranita sufleteste, te inchizi ca intr-o carapace si pui o bariera definitiva intre tine si cel care ti-a facut rau.

Din cauza sensibilitatii accentuate poti deveni prea posesiva si asta in loc sa-ti apropie pe cel drag, il indeparteaza si mai mult.

Sursa foto : maniacworld.com

 


 

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare