Astrologie

#karma #karma sentimentala #casnicie #astrolog #astrolog amphora #amphora

Karma sentimentala si casnicia

Beatrice, 5 febr. 1987, 12.30 Bacau: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?
 
Astrolog Amphora: Ai in casa relatiilor si a casatoriei 3 planete, Uranus, Saturn si Venus, ceea ce semnifica pe de o parte ca stabilesti mai greu legaturi sentimentale, dar te poti implica si in relatii fulgeratoare. 

Va trebui sa retraiesti cel putin o relatie de tip matrimonial mai limitativa, traditionala,  poate uneori chiar frustranta, care va inabusi oarecum dorinta ta de libertate si de independenta. Aceasta relatie va fi consumata departe de locul natal sau alaturi de un partener strain, ori cu mentalitate si educatie diferita de a ta. 

Ai predipozitie catre doua casatorii. Partea buna a destinului tau este relevata de o karma solara care iti aduce cheia destinului in mainile tale. Ai mult control asupra vietii tale si karma solara este un important indiciu de reusita in viata si de viata fericita, atata vreme cat iti poti ordona prioritatile si actionezi in directia potrivita. Singurul lucru care te-ar putea abate de la reusita ta este o anume doza de agresivitate si impulsivitate care te fac sa iei decizii insuficient cantarite. Cand vei depasi acest mic  inconvenient, abordarea celorlalte limitari karmice va deveni mult mai usor de realizat.

Danutza, 8 august 1994, ora 5:00, in Bucuresti: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Danutza, abia implinesti la vara 16 ani. Nu cred ca esti pregatita psihic vorbind sa primesti un raspuns atat de "greu". O persoana adulta are deja formata o autoprotectie si nu se lasa influentata de un raspuns. Insa tu esti inca in formare, chiar daca nu vei fi de acord cu ce spun eu aici, si ai putea in subconstient sa preiei raspunsul meu ca pe o sugestie de tip hipnotic.

Tu ai tot dreptul sa intrebi, dar eu nu am dreptul sa intervin in mintea ta si sa-ti insinuez comenzi care se pot interfera cu structura ta psihica, ceea ce pe termen lung poate avea efecte nedorite. Sper sa ma intelegi si sa revii cu placere pe site ori de cate ori doresti.

Sonia, 10 iunie 1949, in satul Razboieni, comuna Casimcea, judetul Tulcea: Avand in vedere ca sotul meu a decedat, as dori sa stiu daca o sa mai fie un alt barbat in viata mea.

Astrolog Amphora: Dna Sonia, in primul rand intrebarea dv. nu se refera la karma si vieti anterioare . In al doilea rand fara ora nasterii nu am cum sa calculez casele horoscopului, si deci nu am de unde sa stiu unde se afla Descendentul, in speta casa casatoriei , ca sa va dau un raspuns clar.

Pot aplica o metoda mai putin exacta, si atunci, da, fiind nascuta in semnul Gemenilor, rezulta ca sectorul casatoriei este Sagetatorul, semn dublu, care predispune la doua casatorii. Insa a doua casatorie apare la 8 luni sau ani de la incheierea primei casnicii, adica de la decesul sotului. Totusi sansele ca relatia a doua sa se legalizeze sunt mai mici, ea apare mai mult ca un concubinaj decat ca o casatorie cu acte. 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare