Astrologie

#relatie #karma #astrolog

Karma sentimentala si datoriile karmice

Roxana, 17.06.1978, 05.00-06.00 Ploiesti. El – 25.07.1982. Ce datorii karmice exista intre mine si iubitul meu?

Astrolog Amphora: Roxana intre voi au mai fost vieti, foarte vechi, sugerate de conjunctia Luna tu + Pluto el, in care ati avut raporturi de subordonare, de dominare chiar. La fel ca in trecut el se simte irezistibil atras de latura ta feminina, de sinceritatea si dragalasenia ta, dar nu se poate abtine sa-ti controleze viata, sa stie tot ce faci, in fiecare moment. Din fericire este si un Jupiter pe acolo, ceea ce mai indulceste stresul pe care aceasta dominare a lui ti-l poate provoca. Pe de alta parte, langa Pluto el este influentat si de Marte, ceea ce avertizeaza asupra unei posibile mari agresivitati interioare care sta sa izbucneasca si care lui ii creaza mai mereu probleme relationale de orice fel. In rest aveti o tema frumoasa, cu aspecte care favorizeaza uniunea legala, cu iubire impartasita si cu o mare probabilitate de a va intalni si in alte vieti.
 

Cami, 12.12.1979, 22.00-23.30, Braila. In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata? Cat de profunde sunt sentimentele sotului meu?

Astrolog Amphora: Cami tu ai descendentul in Pesti, ceea ce predispune la doua casatorii, dar si la o posibila fuga de responsabilitatile matrimoniale . Cum nu ai planete retrograde sau situate in case karmice, ar rezulta ca nu ai o karma relationala grea, insa Iunona, semnificator general al oricarei relatii bazate pe un contract, deci si al casniciei, este retrograda in tema ta, asadar karma ta se refera in mod aproape exclusiv la casnicie, la sot, fata de care tu ai datorii de rezolvat din alte vieti cand te-ai comportat prea detasata si amicala in relatiile tale de familie, unde ar fi trebuit sa fii mai implicata sentimental. In rest, imi pare rau, dar nu am ce sa-ti raspund – trebuia sa-mi dai si data nasterii sotului tau pentru a vedea cat de profunde ii sunt sentimentele. Tema ta astrala de nastere este ca o poza de-a ta. Uitandu-ma la tine, de unde sa stiu eu daca sotul tau – pe care nu mi-l arati – te iubeste sau nu prea?
 

Mihaela Popa, 05.09.1958, 15.00, Bucuresti. Ce lectie karmica am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Mihaela, ai sensul vietii in Balanta, casa carierei, ceea ce inseamna ca trebuie sa fii orientata catre relatii, fie ele sentimentale fie de serviciu si de amicitie, dar si catre cariera in detrimentul familiei. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa-ti indeplinesti datoriile familiale, ci ca accentul este bine sa fie pus pe cariera, serviciu, viata sociala. Aceasta semnifica o karma de familie, in vietile trecute ai fost foarte atasata de familie, camin, patrie, de valorile traditionale. Ai fost extrem de emotiva, de sensibila si uneori, ai refuzat sa parasesti universul familial pentru a nu pierde protectia celor apropiati impotriva duritatilor vietii sociale. In prezent s-ar putea sa resimti cateodata familia si casa ca pe o inchisoare, ca pe un loc al rutinei din care vrei sa iesi, alteori ti se va parea ca indatoririle fata de proprii parinti te impiedica sa te realizezi social si sentimental. Este important sa stii sa cultivi rabdarea, simtul raspunderii, simtul practic si nu este imposibil sa fii interesata de o pozitie profesionala ridicata sau chiar de politica.



Foto: www.telegraph.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro