Astrologie

#karma #casatorie #astrolog

Karma si casa casatoriei

Camelia, 3 ianuarie 1986, Oradea, Ora: in jur de 1:30: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Camelia, daca ora nasterii tale este noaptea, asa cum rezulta ea, inseamna ca ai descendentul in Berbec. Asta te predispune sa atragi un partener puternic, agresiv, sexy, chipes, plin de initiativa si energie, care nu se sperie de obstacolele vietii, cineva care sa lupte in locul tau sau alaturi de tine.

Casatoria ta poate fi precipitata, facuta doar dintr-un  capriciu de moment, de unde rezulta riscul de a gresi. Ai nevoie sa te afirmi, sa conduci relatia, ceea ce de regula un barbat nu tolereaza cu usurinta, si atunci vei deveni si tu agresiva, generand conflicte in casnicie.

Cum sensul vietii este indreptat catre casa casatoriei , rezulta ca relatiile sentimentale dar mai ales casnicia sunt foarte importante in viata si evolutia ta, ba chiar reprezinta un scop major al acestei incarnari. Sii din acest motiv s-ar putea sa ai parte de relatii instabile, sau de o casnicie cu unele incercari, Venus fiind in tema ta stapana casei a opta, a incercarilor karmice. Planeta iti este favorabila, ea aduce armonie odata cu maturizarea ta, cu imbogatirea experientei de viata.

Lili U. 10.05.1982, loc.Orsova, jud. Mehedinti, ora 5 dimineata, sex feminin, partener, 03.02.1981 , loc Baia De Arama, jud. Mehedinti, ora 12 ziua, sex masculin. Karma sentimentala intre mine si sotul meu pe viitor?

Astrolog Amphora: Lili, cred ca intrebarea ta ascunde mai mult un raspuns de natura previzionala decat karmica. Asa ca rugamintea mea este sa adresezi intrebarea altui astrolog de pe portalul acasa.ro care poate raspunde la intrebari de acest gen. In intelegerea mea cu administratorii acestui portal eu pot sa raspund aici doar la intrebarile strict karmice, iar aceasta inseamna mai ales vietile trecute, nu evenimentele viitoare din viata unei persoane. O alternativa este sa-mi adresezi intrebarea pe site-ul meu personal, al carui link il gasesti in semnatura acestui articol.

Simina 25 martie 1982, ora 12.00, in Arad. Ce tipuri principale de karma releva sensul vietii in astrograma mea ?

Astrolog Amphora: Sensul vietii in tema ta, Simina, este orientat catre Rac, casa 1, a personalitatii. Aceasta arata ca ai de echilibrat relatiile de familie cu cariera, cu viata sociala .

Simti nevoia acuta sa te rupi de familie dar in tine exista un amestec de iubire si respingere a figurii parintesti, un raport tulbure fata de originile tale, datorate comportamentului tau din alte vieti in care i-ai facut sa sufere pe cei foarte apropiati.

Astazi traiesti o contradictie, prin a nu fi libera de parinti si nu poti rupe legatura care exista intre tine si ei.
De asemenea, ai o karma de afectivitate in care, preluand ceva din comportamentul parintilor, te manifesti conflictual in cuplu. Dar ai capacitatea de a te analiza si de a intelege unde gresesti, constientizezi rapid ce eforturi ai de facut ca sa te schimbi si sa depasesti impasul pe care atitudinea ta l-a creat.

 Acest sens al vietii poate prezice celibat, pentru a favoriza regasirea de sine necesara atingerii scopului karmic pe care il ai. Schimbarile radicale si razgandirile despre care mi-ai vorbit nu cred ca sunt legate de aceasta axa a destinului, ci de conjunctia Soare+Luna - o eclipsa, de fapt, sub semnul careia te-ai nascut tu.

 


 

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare