Astrologie

#karma #casatorie #astrolog

Karma si casatoria cu cineva din strainatate

trofin ana-maria, 01.06.1979, Galati, ora 13.30-14.00: In ce consta pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Ana-Maria, ai descendentul in Pesti. Acest lucru predispune la doua casnicii sau la o teama de casatoria legala. Aceasta este datorata, in cazul tau, unor vieti anterioare in care te-ai dedicat spiritualitatii si religiei (Neptun retrograd in Sagetator, casa karmica 4), ceea ce in subconstient faci si acum.

Venus fiind plasata in Taur, te predispune la relatii calme desi, cu multa incarcatura afectiva si cu posesivitate chiar, daruieste casnicie bogata alaturi de un partener devotat. Insa opozitia cu Uranus coloreaza acest tablou relational cu iubiri fulgeratoare, cu o anume nesiguranta emotionala care te determina sa fii instabila fata de partener, sa vrei „sa-l joci” ceea ce va duce la ruptura.

Te aduce uneori in preajma unor relatii care-ti schimba viata in mod radical si neasteptat. Casatoria ta poate fi amanata sau intarziata, insa partenerul tau va fi un barbat de la distanta, posibil strain, sensibil si intuitiv, bine situat social. Daca intervalul orar de nastere este corect, atunci casatoria poate surveni in jurul varstei de 33-34 de ani.

Nicoleta, 3 februarie 1989, ora 12:20-12:40, Slatina, judetul Olt: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Nicoleta, in tema ta casa casatoriei se afla in Sagetator, ceea ce indica o oarecare rezerva privind angajarea in orice gen de parteneriat, mai ales in cel conjugal, pe care il consideri o incarcerare.

Daca te casatoresti totusi, o vei face mai tarziu, si doar pentru ca ai nevoie de companie si securitate. Esti predispusa la o legatura matrimoniala cu multa libertate si flexibilitate in cuplu. Atragi un partener care va iubi la fel de mult ca si tine libertatea, un partener optimist, de viata, caruia ii plac calatoriile, eventual un strain.

E posibil sa-ti cunosti viitorul sot in timpul unei calatorii, al studiilor, intr-un mediu legat de scoala sau biserica sau intr-un mediu vesel, la o petrecere. Cum Venus este foarte frumos aspectata de Jupiter, printr-un trigon, rezulta ca vei avea o casnicie reusita in care banii vor veni usor, iar relatia va fi stabila, asa cum ti-o doresti.

Loredana Dada 24 decembrie 1989, ora 10:45: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Loredana, ai uitat sa treci localitatea nasterii, asa ca, in eventualitatea ca aceasta este Bucurestiul, Descendentul tau se afla in semnul Leului. Acest lucru ce arata ca, inainte de a te stabili la casa ta, vei experimenta tot felul de aventuri amoroase.

Te casatoresti cu o persoana cu o personalitate puternica, poate chiar dominatoare, un partener care sa fie remarcat de ceilalti, care sa atraga invidia celorlalti. Esti atrasa, in general, de persoane dinamice, pline de vitalitate, cu personalitate.

Cum guvernatorul descendentului, Soarele, se afla exact pe cuspida casei 11, rezulta ca sotul tau va fi ori cineva din cercul de prieteni, ori un barbat nascut in alta tara. Afectiv esti capabila de iubirea de tip agape, de daruire totala, chiar daca nu-ti vor fi impartasite in totalitate sentimentele.

Cum pe semnul relatiilor, Balanta, se afla cuspida casei karmice 8, pot spune ca unele din relatiile tale, dar indeosebi casatoria, sunt relatii karmice in care ai de reglat niste datorii sentimentale. Insa in toate va fi un echilibru, atunci cand vei fi lovita sufleteste, vei avea parte de importante avantaje materiale si de sustinere din partea familiei tale.

 


 

 



Sursa foto : gafnervisalaw.com

 

Daca vrei sa pui o intrebare astrologului, citeste articolul despre serviciul gratuit de astrologie si contacteaza-ne pe emailul indicat.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro