Astrologie

#karma #viata #destin #astrolog

Karma si experienta din viata anterioara

Crinna-Paula 4.04.1983, Brasov, in jurul orei 5 dimineata: Ce tipuri principale de karma releva sensul vietii in astrograma mea?

Astrolog Amphora: Sensul vietii in tema ta se afla orientat catre Gemeni. Astfel, regentii karmici ai horoscopului sunt planetele Mercur si Jupiter care informeaza asupra a doua tipuri principale de karma care trebuie rezolvate in aceasta viata.

Karma de Rac, mai mult pozitiva, este marcajul unui spirit care intr-o viata anterioara a lucrat mult la evolutia sa spirituala si se afla in relatie cu familia, subconstientul, intuitia. Ea permite o mare reusita in viata ca si o evolutie spirituala buna. Ocaziile favorabile apar usor dar de regula trebuie valorificate imediat pentru a putea beneficia de ele.

Al doilea tip karmic este karma piniana care spune ca ai de invatat cum trebuie manevrati banii si valorile; un atasament prea mare fata de bani nu este benefic. In momentul cand acest tip karmic este rezolvat, nu vei mai avea probleme cu banii, pierderi de bunuri si nu vei avea un serviciu prost platit in raport cu munca depusa. Mercur se afla in relatie foarte buna cu Neptun si Luna, iar Jupiter e in trigon cu Soarele.

Rezulta ca destinul se va implini in mod armonios in viata ta, nu prin evenimente dramatice, ci prin elevare spirituala, intuitie buna si chiar viziune asupra viitorului. Prin noroc personal si prin protectori se implineste o parte importanta a destinului tau socio-profesional.

Iuliana Iulia, 21 mai 1987, ora nasterii 12:30-13:00, craiova,  feminin: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Iulia, in tema ta se disting doua elemente karmice importante. Primul este Saturn retrograd in Sagetator, casa familiei de origine, ceea ce semnifica o lectie ramasa restanta pe parcursul mai multor vieti pe care acum trebuie s-o depasesti.

Astfel, el sugereaza existente in care ai suferit foarte mult, ai avut parinti nepasatori, ai fost un copil orfan sau chiar ai parasit familia pentru a-ti croi propriul drum. De aceea in prezent ramane un blocaj emotional legat de relatia cu parintii.

Esti foarte inteligenta, te simte atrasa de filozofie, dar gresesti pentru ca privesti estetic si superficial spiritualitatea. Ai destul de multa energie, pe care o risipesti prea usor avand realizari modeste. Esti foarte corecta, cinstita, dar si idealista si influentabila, deseori ajungand sa fii exploatata de cei din jur.

Potentialul tau evolutiv este urias pentru ca in vietile anterioare ai beneficiat de o inalta initiere, iar in prezent te-ai nascut cu o misiune sociala foarte importanta. Prin karma si misiune, tu nu apartii unui popor, unui clan, trib, sau unei familii, ci esti legata cu toate fiintele existente. Una din principalele lectii este de a invata sa intelegi emotiile celor din jur si sa-i ajuti pe oameni sa-si dezvolte corect starile sufletesti.

Sensul vietii catre casa 8 spune ca evolutia ta se face prin interes fata de spiritualitate , printr-un eveniment marcant legat de moartea cuiva drag dar si printr-o mostenire sau prin acces la o avere importanta, ca bonus pentru rezolvarea favorabila a karmei tale.

Aniroc, sex feminin, 17 martie 1989, ora: intre 6 si 7 dimineata, Campina: Ce am fost intr-o viata anterioara si daca are vreo influenta asupra vietii prezente?

Astrolog Amphora: Casa karmica 12 indica faptul ca ultima viata anterioara a fost traita in tari  sau regiuni ca: Abisinia, Chile, Romania (partea sudica), Prusia, Noua Zeelanda, Rusia, Suedia.

Ai fost prietenoasa, amabila, altruista, preocupata de cunoastere, originala, dar marcata si de haos interior, extravaganta, lipsa de concretete. Ai avut o profesie legata de politica sau de religie si ai putut avea o functie importanta, ai avut influenta asupra unui grup mai mic sau mai mare de oameni.

Calitatile din viata anterioara le ai si in prezent, iar persoanele cu care ai relatii afective, fie ele rude sau prieteni si parteneri de cuplu sunt adesea suflete alaturi de care te-ai incarnat si in alte vieti. Nodul nord al axei destinului catre casa 12, contine unele elemente foarte bune – indica ridicare sociala prin inteligenta practica, dar si mai delicate – prezice un eveniment dramatic sau o posibila boala mostenita genetic, care te va marca sufleteste.

De obicei, aceste evenimente marcante ale destinului se petrec la 27, 39, 45 sau 53 de ani. Axa arata faptul ca trebuie sa faci o parte din lucruri pentru altii, nu numai pentru propria satisfactie. Trebuie sa inveti ce inseamna placerea de a darui placere, de a face bine dezinteresat. In viata vei avea de facut unele sacrificii, nedorite, dar necesare, ale caror semnificatii le veti intelege abia mai tarziu, cand iti vei da seama ca un rau imediat se transforma in avantaj dupa mai multa vreme. Un avantaj imediat poate fi o paguba pe termen lung.

 


 

 

 

 

Sursa foto : funkyjeff77.wordpress.com

Daca vrei sa pui o intrebare astrologului, citeste articolul despre serviciul gratuit de astrologie si contacteaza-ne pe emailul indicat.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului