Astrologie

#horoscop #karma #astrolog #relatie

Karma si flexibilitatea in cuplu

Irina, 14.06.1965 la ora 13,00 in Bucuresti. As dori sa-mi spuneti ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata.

Astrolog Amphora: Irina in tema ta se observa in primul rand o serie de configuratii karmice, careuri si opozitii implicand semnele duble Fecioara, Gemeni, Pestii si Sagetatorul, care releva o karma de ignoranta sau de comunicare, cu vieti in care ai folosit defectuos cunostintele pe care le aveai, manipuland oamenii si cautand sa obtii numai avantaje, fara sa tii cont de ceilalti, ai abuzat de increderea semenilor, inseland si mintind pentru a-ti atinge scopurile. În prezent aceasta karma se poate manifesta prin dificultatea de a te face inteleasa de catre anturaj, incidente sau necazuri in calatorii, stres mental, uneori vei trece prin situatii caracterizate de rasturnari de noroc si prin deceptii sentimentale. Marte si Pluto in casa 12 vorbesc despre vieti trecute legate de arme, de razboaie sau de o agresivitate innascuta ce se manifesta astazi doar la nivel profund, subconstient. Karma indicata de planetele acestea se rezolva fie prin operatii chirurgicale, fie prin cateva incercari dureroase si uneori chiar bizare de viata, fie chiar printr-o posibila sensibilitate nervoasa care ar trebui controlata pentru a nu degenera in boala pe fond nervos.
 

Iza, 18.05.1976, ora 5:35, Bucuresti. Care este karma mea sentimentala?

Astrolog Amphora: Iza, ai descendentul in Sagetator ceea ce orienteaza catre doua casnicii (lucru pe care il prezice si Neptun aflat in casa casatoriei ), si catre un partener cu care sa ai aceleasi idealuri de viata, cu care sa te potrivesti foarte bine la nivel intelectual. Dar el poate avea o educatie foarte diferita de a ta. Sagetatorul de regula predispune la o oarecare rezerva privind angajarea in orice gen de parteneriat, mai ales in cel conjugal, pe care il consideri o incarcerare. Daca te casatoresti totusi, o vei face mai tarziu, si doar pentru ca ai nevoie de companie si securitate. Esti predispusa la o legatura matrimoniala cu multa libertate si flexibilitate in cuplu. Atragi un partener care va iubi la fel de mult ca si tine libertatea, un partener optimist, de viata, caruia ii plac calatoriile, eventual un strain. E posibil sa-ti cunosti viitorul sot in timpul unei calatorii, al studiilor, intr-un mediu legat de scoala sau intr-un mediu vesel, la o petrecere. Cum Jupiter, guvernatorul casatoriei in tema ta, se afla pozitionat in casa 12, conjunct cu nodul sud al sensului vietii, este de presupus ca te casatoresti cu un partener intalnit si in alte vieti, fata de care tu ai datoria de a-l sustine in proiectele sale, de a-i purta noroc, daca pot spune asa, sau chiar de a-l ajuta financiar intr-un moment dificil al vietii sale.
 

Frumusica, 25.09.1959, ora 9,45, Sibiu. In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Ai descendentul in Taur ceea ce te face sa fii atrasa de un partener stabil, harnic, afectuos, langa care sa ai o relatie de lunga durata . Pentru tine securitatea emotionala si cea materiala sunt foarte importante, nu te simti in siguranta daca nu ai bani multi, asa ca vei cauta in mod natural pe cineva sa-ti satisfaca aceasta nevoie interioara. Insa si Lilith este in casa casatoriei, ceea ce predipsune la posibile crize relationale si uneori este un indiciu chiar de divort, datorita unor vieti anterioare in care ti-ai neglijat datoriile fata de partener si astazi se poate sa ai un soi de teama de casnicie ori sa ti se para uneori ca te izolezi si ca te sacrifici in relatia matrimoniala. Lilith mai poate sa semnifice aici si tendinta de a fi atrasa de parteneri care au mai multe legaturi in acelasi timp, care te inseala. Pe de alta parte, Venus, guvernatoarea casatoriei, este foarte bine plasata in Leu, casa 10, prin aceasta anuntand ca-ti doresti un partener bine situat social si material, dar conjunctia cu Pluto sugereaza relatii karmice si datorii care se traduc astazi prin pasiuni profunde si uneori poate chiar distrugatoare, iubiri care au darul de a te transforma, de a te ajuta sa-ti implinesti scopul acestei vieti, adica relationarea afectiva armonioasa, tinand cont ca tot Venus este si una dintre planetele regenti karmici ai horoscopului tau.



Foto: www.calypsodream.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Top

Sfatul expertului