Astrologie

#relatie #astrolog #karma #horoscop

Karma si perceptiile paranormale

Dasha, 16.10.1978 Campia Turzii , Cluj, ora 4.20. Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Dasha in tema ta se remarca de la bun inceput Saturn in casa datoriilor karmice, adica in casa 12. Aceasta semnifica blocaje, datorii grele din alte vieti in care ai avut daruri psihice si perceptii paranormale pe care le-ai folosit gresit si le-ai indreptat impotriva altora, poate chiar impotriva celor dragi tie. Se poate ca persoanele carora le-ai facut rau in trecut sa fie inamicii tai de azi sau colegii de serviciu. Karma aceasta saturniana se poate consuma fie in domeniul profesional, prin serviciu de rutina, atmosfera mereu rigida si neplacuta sau prin perioade de somaj, dar se poate sa ai si o boala mostenita genetic, care sa te „chinuie” toata viata, o boala cronica, pe care o duci pe picioare, de care nu mori, dar nici bine nu-ti este cand se activeaza. Atat Saturn prin pozitia sa, cat si sensul vietii catre Fecioara, casa 1, vorbesc depsre o incarnare prezenta de purificare, in care cateva evenimente pe care le vei percepe drept sacrificii te vor ajuta sa reusesti sa faci conversia karmica ceruta de nodul nord al sensului vietii, si anume sa capeti incredere in propriile forte si sa nu te mai bazezi pe ajutorul sau acceptul celorlalti in toate lucrurile importante pe care le realizezi.

 

madalinutza09, Bucuresti 13.09.1989,ora 22.45. In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

te predispune la relatii intense, misterioase, poate chiar la relatii secrete, interzise, la o anumita instabilitate relationala. Scorpionul este insa un semn esentialmente karmic si aici Venus capata o coloratura de reglare a datoriilor karmice prin relatiile sentimentale, care au darul de a te transforma, de a te ajuta sa evoluezi spiritual si sa-ti atingi scopul acestei incarnari.
 

Bit, 22 ianuarie 1983, ora 7 AM, Bucuresti, Romania. Stea,  13 decembrie 1970, nu stiu ora, Focsani, Romania. Ce datorii karmice exista intre mine si iubitul/sotul meu?

Astrolog Amphora: Bit in primul rand  remarc in sinastria voastra conjunctia Soare el + Neptun tu, care genereaza o mare fascinatie, mai ales a lui catre tine si il face sa creada ca tu esti sufletul lui pereche, iar dincolo de romantismul si de reveria pe care o da acest aspect poate sa fie si generator de deziluzii pentru Stea, care s-ar putea sa te idealizeze si sa te impodobeasca cu calitati exagerate sau chiar cu calitati pe care nu le ai. In functie de cat de deformata este imaginea lui despre tine fata de realitate dezamagirea poate fi mai mare sau mai mica. Aspectul este si purtator de karma, prin pozitionarea planetei in casa 12 a ta, Stea avand sa-si regleze o veche datorie prin a-ti sustine idealurile si a-ti darui tandrete si iubire neconditionata. Apoi superpozitia Marte el/Pluto tu, aspect ce semnifica o pasiune din alte vieti care continua  si in prezent, sub alte forme, dar care poate sa genereze si conflicte si chiar agresivitate . Saturn al lui inscris in casa 4 din tema ta evoca vieti in care ati avut relatii de tip parinte-copil, el venind si astazi cu o invatatura de dat, aflandu-se uneori in pozitia de ghid spiritual pentru tine, si dorind sa-ti impartaseasca din cunoasterea lui.



Foto: www.australianparanormalsociety.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro