Astrologie

#iubire #casatorie #relatie #viata anteriora #karma

Karma si relatiile de dragoste

Luise Gabriela: 09.12.1967, ora 19.30, Onesti, Bacau: Ce datorii karmice exista intre mine si partenerul meu, ramanem sau nu intr-o relatie?
 
Astrolog Amphora: Luise, cred ca amandoi sunteti afectati de tranzitul lui Saturn prin Balanta, care la ambii este casa familiei si a domiciliului si care testeaza puternic orice tip de parteneriat. Acest lucru inseamca ca cine nu-ti mai este de ajutor in evolutia ta, va pleca de langa tine, iar cine merita sa-ti stea alaturi, va trece testul vietii.

Insa el este predispus intr-o oarecare masura la instabilitate relationala desi amandoi sunteti genul care doreste o relatie in primul rand stabila. Karmic vorbind, tu ii datorezi lui caldura emotionala din alte vieti in care l-ai neglijat, iar el tie, corectarea unui comportament detasat, batjocoritor si dual de alta data.

Totusi, el vine cu lectii karmice importante privind relatiile sentimentale, unde are de depasit o tendinta catre evaziune, catre dualitate si indepartare de la responsabilitatile si concesiile unei vieti de cuplu de tip matrimonial. Dar pentru ca sinastria ofera multe indicii puternice ale unei compatibilitati deosebite, atat in plan erotic cat si sufletesc, pot spune ca pana la urma veti gasi resursele de a va regasi pe voi insiva. Ceea ce se intampla acum, chiar daca va dura aproximativ un an si jumatate, va fi doar ceva trecator. Dupa cum arata sinastria sunteti foarte compatibili pentru o casatorie.

Gabriela, 13 septembrie 1969, ora 21.20, Barlad: Actualmente ma confrunt cu niste probleme financiare foarte mari si parteneriale la fel. As dori sa stiu daca din analiza karmei se poate afla cum vor fi depasite si daca relatia parteneriala de afaceri este, de fapt, o intilnire karmica.
 
Astrolog Amphora: Gabriela, esti afectata sufleteste de tranzitul lui Saturn peste Luna ta natala si de Pluto peste Iunona natala. Ai parte de transformari radicale in orice fel de parteneriat legal constituit printr-un contract. Cum Iunona se afla in casa incercarilor karmice, rezulta ca parteneriatele tale de afaceri se fac in special cu persoane intalnite in alte vieti, cu care ai mai relationat chiar si in cadrul unor casnicii trecute.

Acest parteneriat se poate rupe neasteptat si/sau dureros. Tot ceea ce se petrece acum resimti ca pe o nedreptate, iti este afectata stima de sine, te vezi obligata sa actionezi asa cum nu vrei. In afaceri ai parte de multa inertie, cu toate ca muncesti mult sa urnesti lucrurile din loc, iar rezultatele nu apar. Sfatul este sa te conformezi conditiilor, timpurilor. Sa te adaptezi, pentru ca actiunile tale nu au sanse de reusita acum. Este timpul pentru relaxare si incarcarea bateriilor, nu pentru actiune si exercitarea controlului asupra evenimentelor.

Lili U., 10.05.1982, ora 5.00, in judetul Mehedinti, Orsova: Ce datorii karmice exista intre mine si sotul meu?  

Astrolog Amphora: Lili, in primul rand remarc ca tu ai de rezolvat in aceasta viata mai multe datorii karmice, sentimentale (Venus = iubirea, in casa datoriilor karmice) fata de mama ta si fata de prieteni si protectori (Luna si Uranus in casa incercarilor karmice). Cu sotul tau ai o karma erotica pozitiva manifestata printr-o atractie mare intre voi doi, dar acelasi aspect implicat aici, Lilith din tema lui, in casa casatoriei din tema ta, semnifica si faptul ca tu ai o datorie de platit fata de el din alte vieti.

In acele vieti i-ai promis ajutor financiar si protectie si nu ti-ai putut tine promisiunea. De asemenea, ai datorii si din alte vieti in care ati mai fost sot si sotie si nu te-ai achitat cum trebuie de indatoririle tale fata de familie. Spiritual vorbind, sunteti foarte compatibili si chiar daca sunt perioade mai intunecate, ele va ajuta sa evoluati.

Tema compusa releva si un risc de certuri bruste, opinii diferite, uneori pozitii ireconciliabile intre tine si sot. Cum in prezent te confrunti cu un tranzit al lui Saturn in opozitie cu Venus natal, sunt de asteptat evenimente in care te manifesti cu gelozie, te simti depasita de realitate, afectata emotional si sentimental. Exista riscul unei rupturi, daca nu te repliezi si nu daca iti controlezi reactiile emotionale si tendinta de a judeca lucrurile prea personal.

 



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top