Astrologie

#karma #astrolog #familie #relatie

Karma si sarcina incarnarii actuale

Pelin Mihaela, 28 februarie 1955: Ce karme am de platit in viata aceasta.

Astrolog Amphora: Mihaela ai sensul vietii in Capricorn, casa prietenilor, ceea ce inseamna ca in alte vieti ai contat permanent pe sprijinul familiei in rezolvarea problemelor proprii, asteptand sa scapi de responsabilitati.

Te-ai impotrivit maturizarii, pretinzand celor din jur o daruire emotionala totala, cerand sa fii tratata ca un copil. Ai fost prea legata de familie, ceea ce ti-a ingradit total independenta. Chiar si la maturitate iti era greu sa iti creezi o situatie materiala sigura si solida. De obicei stateai in umbra unei personalitati puternice care iti prelua problemele, ba chiar se si lupta in locul tau. Chiar si acum incerci sa pasezi celorlalti propriile probleme. Erai tipul copilului vesnic revoltat pe nedreptatile vietii, dar fara a face nimic pentru a schimba aceasta, ai avut o maniera foarte personala si originala de a trai, traind doar pentru sine, condusa de un egocentrism puternic, complet dezinteresata fata de ceilalti. Cautai in permanenta sa iesi in evidenta.

Sarcina incarnarii actuale este de a invata responsabilitatea si autocontrolul. E posibil sa intampini greutati familiale pentru a invata sa pui rationalul inaintea emotionalului. Ai avut o foarte mare atractie catre tata, care probabil provine din lipsa unui sprijin in copilarie, familia neputandu-ti asigura un sprijin material solid. Ai, dintr-o viata anterioara , foarte dezvoltate complexul de superioritate si orgoliul, lucru care ingreuneaza acum acomodarea. E posibil ca in aceasta existenta sa ocupi adeseori functii de raspundere, pentru a-ti dezvolta omenia si loialitatea.

Interesele personale trebuie sa fie mereu dupa cele colective. Cauta-ti un ideal spre care sa tinzi. Prima parte a vietii a fost mai dificila, mai ales pe plan relational, in prietenii, in relatiile cu protectorii si pe plan profesional. Perioada actuala si in urmatorii ani iti cere o transformare, esti oarecum obligata sa evoluezi si este de dorit sa nu te impotrivesti schimbarilor, poate dureroase, care pot sa survina in plan material sau profesional. Mai binele pe care il doresti depinde de felul in care intelegi sa abordezi acum evenimentele pe care le ai de parcurs in viata. In lipsa orei de nastere si a localitatii, este imposibil de stabilit mai concret la ce anume se refera situatiile pe care le vei trai.

Mirela 22/02/1964 Alba Iulia: karma si bolile. Am fost scoasa din circuit in toate activitatile mele: profesionala,sociala,etc.

Astrolog Amphora: Mirela, fara ora nasterii nu pot stabili casa sanatatii, de exemplu. Pot folosi un sistem de domificare solar, dar nu este precis in predictii.  Ce-ti pot spune este ca in tema natala o ai pe Lilith in Sagetator, ceea ce da printre altele si probleme de sanatate de natura locomotorie, cum spui ca ai, ea fiind in careu cu Marte predispune la raniri, operatii, arsuri. In 2006 s-a activat o karma indicata de Uranus si Pluto, retrograde in tema ta, prin tranzitul lui Lilith peste Pluto natal, in opozitie cu Uranus in tranzit. Aceasta semnifica accidente, raniri bruste, aparitia unor boli fara sa fi stiut de ele in prealabil, mai ales ca Uranus este guvernator al casei soalre a12-a, a bolilor si dusmanilor.

Cum el se afla in sextil cu sensul vietii, rezulta ca toate acestea au venit acum pentru a te ajuta sa-ti implinesti scopul acestei vieti, si anume grija fata de familie, fata de parintii tai, mult mai mult decat interesul pentru serviciu si pozitia sociala, la modul general. Se poate chiar sa trebuiasca sa cresti copilul cuiva sau un nepotel. Cu cat mai mult ai fost orientata catre socializare si cariera in anii trecuti, cu atat mai mult vei avea o perioada de stat acasa, de gospodarit si de renuntare la anturaj, acum.

Aniela, 09.07.1980, ora nasterii 14:45, Timisoara (sex feminin), 17.05.1983 (sex masculin): Ce datorii karmice exista intre noi?

Astrolog Amphora: Aniela, tu ai datorii vechi referitoare la relatiile sentimentale sau chiar la casatorii din alte vieti (Pluto si Lilith in Balanta, casa karmica 12) care s-ar putea regla prin anumite boli, greu de depistat si/sau de vindecat, sau prin a accepta anumite sacrificii in iubire.

Cu el te intelegi foarte bine pentru ca tu esti tipul de personalitate pe care il doreste el in viata ca partenera, iar el este genul de om, sufleteste vorbind, de care te simti tu atrasa (Soarele tau peste Luna lui), aceasta superpozitie fiind de regula una suficient de puternica pentru a asigura durabilitatea unei relatii si intoarcerea lui la tine ori de cate ori intervin perioade de separare.

In ceea ce priveste intrebarea din final, cred ca ceri prea mult de la astrologie , sa poata sa stie ce ganduri are un om. In schimb iti pot spune din tema compusa ca aveti o relatie de tip Gemeni, adica bazata pe comunicare, pe schimbare, pe capacitatea de adaptare, dar care implica multa instabilitate si chiar deplasari, distantari periodice.

Totusi, in tema compusa planetele personale se afla in casa compusa 11, a prieteniei, in timp ce casele relationale 5 si 7 sunt goale. Nu pot spune precis ca intre voi ar fi o casatorie predestinata karmic, cel mai bine ar fi sa discuti cu el deschis, sa-l intrebi direct ce doreste de la tine prin aceste reveniri. Daca raspunsul lui este ocolit, sau neclar, indreapta-ti privirea catre altcineva.

 


 

 



Sursa foto : students.ou.edu

Daca vrei sa pui o intrebare astrologului, citeste articolul despre serviciul gratuit de astrologie si contacteaza-ne pe emailul indicat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii