Astrologie

#horoscop #karma #astrolog #relatie

Karma si sinastria cu partenerul de viata

zorky, Brad jud.Huneoara;16.03.1960;ora 5,30; datele fostului meu sot:9.04.1959. Cum va fi influentata viata mea in continuare,datorita karmei?

Astrolog Amphora: Zorky, sinastria cu sotul nu mai este relevanta din moment ce nu mai sunteti impreuna. Insa in tema ta natala iese in evidenta o cruce cosmica, adica o configuratie sub forma de patrat, alcatuit din Soare, Lilith, nodul nord al sensului vietii si Iunona, toate aflandu-se in semne duble dar in casele unghiulare, aceasta plasare generand energii foarte puternice in viata ta. Ea releva o karma de comunicare, adica vieti in care te-ai folosit de minciuna si ai abuzat de increderea pe care o aveau cei dragi in tine ca sa obtii ceea ce doreai ca sa-i inseli pe cei din jur din placerea de a te crede superioara lor. Ai o karma atat cu sotul, oricare ar fi el in aceasta viata, cat si cu parintii tai. Rezolvarea ei sta si in acest divort dar si intr-o posibila boala de nervi sau de inima. esti predispusa la doua casnicii, dar s-ar putea sa repeti aceleasi greseli si a doua oara daca nu incerci sa schimbi ceva din atitudinea ta in relatiile sentimentale. Lectiile de viata se vor repeta pana cand vei intelege ce anume gresesti si in ce directie trebuie sa lucrezi pentru a depasi blocajele pe care le ai.
 

FlorinaC, nascuta pe 26.08.1975,in jurul orei 14,in Cernavoda. Care este karma mea sentimentala?

Astrolog Amphora: Cu Descendentul in Gemeni si Marte aproape de casa casatoriei , rezulta ca relatiile tale sunt atinse de instabilitate. Te plictisesti repede sau iti place ca intr-o relatie sa fie mereu ceva nou, ori daca tu doresti stabilitate sentimentala, ai parte de partener superficial si nehotarat. Partea foarte buna a lucrurilor este ca te bazezi pe puterea ta de comunicare si asta face ca in situatiile delicate sa poti trece cu usurinta peste conflictele cu partenerul. Esti predispusa la doua casatorii, partenerul este de la distanta si provine dintr-un mediu familial foarte diferit de al tau. Cu Venus retrograda in Fecioara ai capacitatea de asta langa cineva mai putin potrivit in viata, dar releva si o karma de iubire din vieti in care nu ti-ai respectat indatoririle fata de cei apropiati.
 

Mihaela Angela, Vaslui la ora 8 pe 4 04 1971. Ce am facut in alte vieti si am de platit acum?

Astrolog Amphora: Angela remarc in primul rand in tema ta natala o casa a 12-a accentuata prin prezenta lui Mercur si a lui Saturn. Aceste planete indica, in general, o karma de posesivitate, manifestandu-se prin dificulatati in acumularea banilor sau alt gen de probleme financiare, o anume frica de saracie care genereaza un atasament puternic, toate acestea venite din vieti anterioare in care ai trait in austeritate autoimpusa datorata unei probabile inclinari puternice catre spiritualitate . In aceasta viata ai unele blocaje, inhibitii si temeri mai ales in ceea ce priveste valorile materiale, iar in plan strict fizic contextele karmice sunt legate de relatiile tale cu rudele colaterale (rudele sotului), cu sefii, cu proprii tai copii. Unele boli cronice de piele sau oase, ori chiar o anumita labilitate psihica pot rezolva karma negativa indicata de casa 12. Daca ora nasterii este foarte exacta inseamna ca ai si Soarele in casa 12, asta insemnand ca viata actuala este in mare parte o continuare, ca actiuni si scopuri, a ultimei tale vieti. Sotul si/sau tatal sunt persoane intalnite din alte vieti cu care ai de reglat conturi karmice in ambele sensuri.



Foto:  www.getyourexbackforever.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului