Astrologie

#karma #astrologie #nastere naturala #tema #energie

Karma si tema natala energica

Lucian, 23 01 1992 ora 21:40, Bacau, sex masculin: Ce am facut in alte vieti si am de platit acum?

Astrolog Amphora: Lucian, ai o tema deosebita, in sensul ca aproape toate planetele sunt comasate intr-o singura zona cereasca si formeaza un stelium, configuratie care dezvolta o puternica energie in individ si care il poate duce atat catre mari realizari, dar poate reprezenta si un risc de esec destul de insemnat.
Depinde de tine cum iti vei folosi aceasta forta pe care o ai, depinde de ceea ce iti doresti de la viata si cum gandesti sa realizezi aceasta.
Ai sensul vietii catre Capricorn casa familiei, aceasta inseamna ca in alte vieti nu ai reusit sa echilibrezi bine cele doua laturi, familia si cariera, si acum ai de trecut prin aceleasi lectii. Te intereseaza urcusul social, poti avea succes in politica de exemplu, dar ceea ce faci este prin intermediul parintilor sau al propriei tale familii, ori beneficiile pe care le vei avea de pe urma pozitiei tale sociale vor trebui orientate mai mult catre familia ta.
Apoi mai este Jupiter retrograd in casa karmica 12, care da un anumit complex de inferioritate si tendinta de a dori sa fii sustinut de cei din jur ca sa poti capata incredere ca ceea ce faci este bine. Asta vine din vieti in care ai avut legatura cu domeniul medical sau cu religia, dar esecurile te-au facut sa nu mai fii increzator in capacitatile tale. In prezent ai o foarte mare dorinta de adevar si un spirit de dreptate accentuat.

Lilishor, 24.12.1978 ora 03.15, Hunedoara, feminin: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: In tema ta natala descendentul se afla in Taur, ceea ce inseamna o casnicie cu un partener loial, dar gelos, cu viziuni conservatoare. Legatura va fi de durata, solida, pentru ca atat tu cat si sotul aveti nevoie de securitate materiala si afectiva pe care o gasiti in relatia de casatorie.
Insa Venus se afla situata in Scorpion si este conjuncta cu Uranus, ceea ce imprima un apetit erotic peste medie si te orienteaza catre relatii bazate pe atractia fizica in special. Te poti indragosti la prima vedere, dar poti experimenta si relatii care se termina la fel de rapid cum au inceput. Te simti atrasa de parteneri capriciosi si posesivi, insa ai si tu o doza mare de posesivitate si iti place sa controlezi din umbra viata celui drag, chiar daca aceasta tendinta este la nivel subconstient, numai (Luna in conjunctie cu Pluto in casa karmica 12, a subconstientului).
Din fericire nu-ti exerciti acest control orbeste si nici in scopuri egoiste, ci ai capacitatea de a sti sa ghidezi pe cineva sa faca lucruri care sa-i puna in valoare personalitatea.

oana si atat, 20.10.1985, comuna Adunatii Copaceni, jud Giurgiu, intervalul 08.00-10.00: Ce am facut in alte vieti si am de platit acum?

Astrolog Amphora: Oana, am luat ca ora de referinta, 9.00, dar daca te-ai nascut catre ora 10.00 datele problemei se schimba radical.  Ora nasterii poate avea o toleranta de maxim 15-20 de minute pentru ca sa nu fie schimbari importante in horoscop. Asa cum se prezinta harta natala, ai sensul vietii in Taur, casa muncii si a serviciului. Aceasta semnifica vieti anterioare in care pierderile te-au marcat. Nu ti-ati gasit linistea si fericirea pentru ca erai vesnic nemultumita, iar firea patimasa te-a dezechilibrat sufleteste.
E posibil sa fi detinut functii importante cu ajutorul carora ti-ai realizat propriile interese. I-ai manipulat pe ceilalti si te-ai implicat in relatii sentimentale mai ales din interes si ai participat adeseori la evenimente tragice. Trebuie sa devii un sprijin solid si de incredere pentru ceilalti, sa iti indeplinesti datoria in viata de zi cu zi, fara egoism si cu multa bunavointa.
In relatia cu partenerul ar trebui sa fii sprijinul solid de care are nevoie, sa creezi armonie in sanul familiei. Construirea unei vieti ordonate este cheia gasirii linistii sufletesti. Trebuie sa analizezi situatiile si evenimentele existentei cu mai multa logica si justete. Vei avea parte de conjuncturi favorabile, dar de care trebuie sa profitati practic si metodic. Din cauza unor vieti anterioare foarte grele acum ai tendinta de a retrai aceeasi teama de suferinta de altadata. Cu timpul vei scapa de teama de pericol. Aceasta karma se poate elibera prin relatiile de serviciu prin boli usoare, prin grija fata de animale mici.

Sursa foto : www.birminghammail.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii