Astrologie

#horoscop #karma #astrolog #relatie

Karma si triunghiul conjugal

Dana, 24.02.1978, ora 11:30, locul Galati. Ce am facut in alte vieti si am de platit acum?

Astrolog Amphora: Dana ai un Saturn retrograd in Leu, casa karmica a familiei, in tema natala. Acesta indica in general, o karma legata de putere politica (sau pozitie sociala), afirmare si celebritate. Ai gresit in alte vieti prin atasamentul fata de pozitia ta sociala si manifestarea tiraniei si arogantei (chiar a megalomaniei), ai fost prea orgolioasa, dominatoare, importanta prin pozitie si avere. Nu ai stiut sa fii toleranta si nu ai colaborat cu ceilalti de pe pozitii de egalitate, atat pe plan social cat mai ales in relatiile de familie. Nu ai acceptat colaborarea decat verbal, de fapt, ai facut mereu cum ai vrut, fara sa tii cont si de nevoile celorlalti. Traiesti acum teama de a nu fi umilita, injosita, de a nu ti se impune fortat vointa altora, avand  dificultati in a te afirma si o mare aviditate de celebritate, de stralucire. Ai o karma in legatura cu parintii si se poate sa ii fi perceput drept prea severi in prima perioada a vietii tale. Educatia primita din familie se reflecta si in relatiile tale sentimentale. Pentru a depasi lectiile karmice saturniene esti pe deplin capabila sa discerni ceea ce nu ti se potriveste din atitudinea imprimata de catre parinti si sa-ti gasesti modalitatea proprie de exprimare si de judecata libera.
 

Edith, 27.09.1974, 1 am., Focsani.  Care este karma mea sentimentala?

Astrolog Amphora: Edith, ai descendentul in Varsator, ceea ce de regula sugereaza ca pentru tine ar fi mai potrivita o uniune libera, dar inclinatia ta catre independenta se poate schimba in timp. Partenerul este o persoana originala, inventiva, nonconformista, careia ii place sa aiba prieteni. El poate fi din cercul tau de prieteni dar poate fi si o persoana din strainatate. Adesea acest descendent indica cineva interesat de tehnica si tehnologiile moderne. Cu Luna conjuncta cu Lilith in casa casatoriei exista o karma negativa de reglat, mai ales in ceea ce priveste o femeie din cauza careia ar putea surveni o criza conjugala majora intre tine si sot. Poate fi vorba despre un adulter, dar poate fi vorba si despre mama ta sau soacra, ori alta ruda apropiata, care influenteaza negativ casnicia. De obicei Lilith pe acest sector predispune la separare, iar Luna da si ea inclinatie catre doua casatorii si catre instabilitate in cuplu, predictii intarite si de catre Iunona, plasata intr-un semn dublu, Pestii.
 

Maria Cristina, 25.12.1979, orele 7:40 dimineata.Ludus,Judetul Mures. Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Maria ai sensul vietii in Fecioara casa karmica a opta. Acesta indica vieti anterioare cu numeroase experiente dramatice, grele, poate chiar unele infirmitati sau detentii pentru convingeri religioase, dar ai trecut peste toate avand in suflet credinta puternica ce te ajuta sa mergi mai departe si ai fost supusa multor deceptii, pentru ca s-a abuzat de increderea ta. In aceasta viata trebuie sa analizezi situatiile si evenimentele existentei cu mai multa logica si justete. Vei avea parte de conjuncturi favorabile, dar de care trebuie sa profiti practic si metodic. Dezvolta-ti o judecata critica lasand sentimentalismele la o parte. Ai in continuare aceeasi tendinta de a te arata prea increzatoare si binevoitoare, profitandu-se uneori de tine. Cauta o profesie sau un hobby prin care sa fii de ajutor celorlalti. Astazi trebuie sa inveti sa administrezi corect finantele, sa-ti stabilizezi fluctuatiile financiare pe care le vei traversa. In momentul in care acest model karmic este rezolvat, vei castiga banii foarte usor si vei putea acumula avere.




Foto: www.wordswhisperer.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro