Astrologie

#horoscop #karma #astrolog #relatie

Karma si vagabondaj erotic

Ana Maria, 22.05.1978, ora 02.41 la Buzau. In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Descendentul horoscopului tau se afla in Balanta, ceea ce inseamna ca pui mult accent pe relatiile sentimentale si ca increderea de sine inseamna de cele mai multe ori a avea un partener. Strict karmic, Uranus si Pluto (care altfel sugereaza relatii pasionale dar si rupturi dramatice, inclusiv divort), retrograde in casa casatoriei   indica legaturi sentimentale cu parteneri cu care ai relationat si in alte vieti de pe pozitii de prietenie sau ca adversari, karma care trebuie consumata privind libertatea celor dragi pe care ai incalcat-o nepermis de mult in trecut, libertate personala pe care astazi va trebui s-o acorzi celuilalt fara rezerve, desi vei fi tentata sa faci contrariul, adica sa-l manevrezi in directia dorita de tine. Cum Venus este guvernatoarea casatoriei dar si unul dintre regentii karmici ai horoscopului, plasarea ei in Gemeni, iti aduce instabilitate sentimentala, fie prin aceea ca tu te plictisesti repede de un partener, fie ca intalnesti genul de barbat superficial in sentimente si predispus la vagabondaj erotic. Careul dintre Venus si sensul vietii te va obliga la o transformare in directia implinirii scopului acestei vieti. Venus ca regent indica o karma plutoniana de depasit in aceasta viata, karma care este una dintre cele mai dificile, legata de rupturi sub toate formele. Desi anunta suferinte, aceasta karma permite o evolutie spirituala foarte mare. Ti se ofera sansa, la fel ca in trecut, de a-ti repara greselile, iar daca acceptati provocarile destinului, recompensele vietii vor fi si ele pe masura.

 

Monica, 07.02.1988,la ora 16.30 in Constanta. As dori sa stiu si eu ce problema karmica am pe plan sentimental?

Astrolog Amphora: Monica in primul rand am remarcat in tema ta pe Lilith in casa 1, care imprima frumusete fizica si mult magnetism erotic, mai ales la o femeie. Dar asta te face si sa fii independenta si foarte libera ca atitudine relationala. Iar opozitia cu Soarele determina probleme relationale ca si o dorinta puternica de afirmare de sine si de respingere a oricarei incercari de supunere din partea unui barbat, fie iubit, fie sef. Aici ai de lucrat prin a vedea ce anume respingi la figura tatalui tau, ce anume nu merge in relatia cu el sau in felul in care ti-a influentat el copilaria. Constientizarea acestei probleme iti va da raspunsul la intrebarea pe care mi-ai pus-o in mesaj.

Tu ai descendentul in Varsator, un indiciu de relatii sentimentale detasate si de posibil celibat. Acest descendent predispune mai mult catre relatii nelegalizate decat catre casatorii traditionale. Cu Soarele si cu Mercur in casa casatoriei ma indoiesc ca vei experimenta celibatul, poate chiar vei avea doua casnicii, dar exista un soi de instabilitate si de dificultate de a gasi un partener potrivit. Casatoria va surveni in a doua jumatate a vietii, ar putea fi facuta cu un partener din strainatate sau cel putin de la distanta. Asadar odata cu trecerea timpului si cu etapele de maturizare, vei reusi sa depasesti aceasta instabilitate sentimentala din prezent si sa-ti gasesti barbatul alaturi de care sa ai o legatura durabila si stabila.

 

Bayram, 12.06.1984, 22:30 marti, Bucuresti. Ce am facut in alte vieti si am de platit acum?

Astrolog Amphora: Bayram, ai relativ multe planete retrograde, din care doua, Jupiter si Neptun, in casa datoriilor karmice, in semnul Capricornului, ceea ce semnifica vieti anterioare in care scopul tau principal si poate chiar unic a fost promovarea intr-o functie profesionala si sociala importanta in legatura cu religia. Prin actiunile tale de atunci ti-ai facut dusmani printre cei mai buni prieteni din cauza banilor. Astazi s-ar putea sa descoperi ca unii dintre cei pe care ii crezi sinceri si dedicati tie, sunt de fapt inamicii tai. Saturn retrograd in casa carierei semnifica vieti in care ai fost dur si nedrept cu subalternii tai. Astazi poti fi tu in pozitia de subaltern si sa ai un sef sever, sau chiar poti experimenta perioade limitative pe planul serviciului, luni sau chiar ani de somaj. Insa pozitia prezice si urcus social chiar viitoare functie importanta intr-o institutie publica . Luna si Uranus conjuncte cu nodul sud al sensului vietii releva ca ai o karma de reglat cu strainatatea, cu prietenii, cu femeile din viata ta, fie mama sau sora, fie prietena/iubita. de asemenea una din formele prin care karma ta se echilibreaza ar putea fi relatiile sentimentale de tip matrimonial, ori chiar 2-3 casnicii.


Foto: www.blogs.mirror.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro