Astrologie

#horoscop #karma #astrolog #relatie

Karma si vibratia sufletului

rebecca76, 22.06.1976, loc Mangalia, jud Constanta, 6.30. Ce am facut in alte vieti , si am de platit acum? 

Astrolog Amphora: Rebecca ai sensul vietii inspre Scorpion, casa familiei, ceea ce arata ca ai fost un om cu o fire patimasa, doreai sa traiesti viata din plin. Se poate sa fi trebuit de multe ori s-o iei de la capat pentru ca un astfel de mod de a trai, implica si esecuri totale, situatiile limita nelipsind nici in aceasta viata. Ai avut parte de bunastare si confort, dorind în permanenta sa acumulezi valori si proprietati. Aveai un simt al sigurantei materiale foarte dezvoltat si erai mereu urmarita de teama de a pierde totul. Din aceasta cauza ai trecut pe un plan secund dragostea si altruismul pentru cei din jurul tau, chiar pentru membrii familiei tale. Opuneai rezistenta la schimbari si nu aveai curajul de a-ti asuma vreun risc. Ai o legatura karmica importanta cu parintii tai si va trebui sa ai mai mult grija de camin si de casa decat de tine si de cariera ta in aceasta viata. Trebuie sa te detasezi de trecutul care te apasa. Relatiile tale sentimentale pot fi oarecum nesigure sau nesatisfacatoare. Pentru a echilibra aceasta karma probabil vei sacrifica bunuri materiale si sentimente, vei suferi din cateva deceptii sau chiar casatoria va fi marcata de necesitatea orientarii catre familia de origine.
 

Mirela, 03.08.1967, Constanta, ora 11:00 aprox si sotul: 12.11.1965, Constanta, ora 02:00 aprox. Ce datorii karmic exista intre mine si sotul meu?

Astrolog Amphora: Mirela intre voi este multa complementaritate, ca completati reciproc dar uneori este intre voi doi si un fel de concurenta. Cel mai puternic aspect karmic al temei este conjunctia Venus tu - Pluto el, care indica faptul ca relatia din prezent este o continuare a unei iubiri dintr-o alta viata si chiar a unei casatorii din alta viata. Datorii karmice sunt reciproce, amandoi ati avut vieti in care v-ati neglijat reciproc sau v-ati provocat suferinte si chiar infirmitati. El are de platit o datorie dintr-o viata in care te-a parasit la greu si in aceasta viata se simte foarte atras spiritual si nu numai, de tine, dar are ocazia sa se autoamageasca si sa te creada altfel decat esti. Ar trebui sa te sustina material. Sufleteste vibrati la fel, chiar daca personalitatile sunt diferite. Tu ai pe Lilith in casa casatoriei si asta inseamna o trauma emotionala din trecutul tau karmic legata de relatiile sentimentale care iti poate aduce inconveninete si in prezent si poate sa semnifice o criza majora de cuplu care daca degenereaza, poate duce la separare .
 

ladyg2000, 25.08.1989 ora in jur de 11:00 la pranz, Galati ,sex feminin. Cum imi pot depasi karma?
 
Astrolog Amphora: Ladyg in primul rand tema ta contine pe Venus, care este si stapana ascendentului, in casa karmica 12, asta inseamna ca ai mari datorii de iubire din alte vieti si ca astazi poti sa iubesti foarte profund, dar rareori vei gasi pe cineva sa-ti raspunda la fel. Totusi consider ca esti inca foarte tanara si oricum, karma nu prea o poti depasi pana cand nu inveti ceva din toate lectiile pe care ti le propune. Este ca la scoala: daca ramai repetenta, mai faci odata acel an, nu poti sa treci rapid la urmatorul. Apoi ai configuratia numita careu in T cardinal care spune ca vii cu o karma de agresivitate din alte vieti, care astazi se manifesta in special pe plan relational si te determina sa te manifesti mai independenta si pasionala in relatii sau te face sa fii atrasa de parteneri superficiali, care se aprind repede si ard si mai repede. Pune accentul pe partea pozitiva a personalitatii tale, incearca sa-ti controlezi instabilitatea emotionala pe care ti-o da Luna in Gemeni si nu te opune transformarilor radicale din viata ta. Ele vor veni oricum (Pluto in Scorpion, casa 1), dar impactul asupra ta poate fi diferit in functie de cum percepi tu schimbarea si cum o primesti in viata ta.
 


 

Foto: www.brightlightcoach.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului