Astrologie

#relatie #karma #astrolog #horoscop

Karma, sufletul si lupta pentru avere

Cry04, 17.08.1987, ora 04.00 in orasul Bals(Olt). Ce am facut in alte vieti si am de platit acum?

Astrolog Amphora: Cry04, cu Venus in casa datoriilor karmic, 12, este evident ca ai niste restante la capitolul afectiune si ca in trecut ai fost o persoana care a fugit de iubire, care chiar la modul fizic a preferat  manastirea sau izolarea sub oricare alta forma decat viata in doi. Astazi ai o mare capacitate de a iubi, esti in stare de acea forma agape a iubirii, adica de iubirea de tip Christic, in care ajungi sa te daruiesti total, fara sa ceri nimic in schimb, dar greu vei gasi pe cineva care sa-ti poata raspunde cu aceeasi intensitate a sentimentelor. Cu sensul vietii in Pesti, casa 9, rezulta o karma legata de studii inalte, de calatorii, de persoane apartinand altor culturi sau avand o educatie foarte diferita de a ta. Calatoriile sunt importante pentru devenirea ta, pentru evolutia spirituala si pentru implinirea scopului acestei vieti, dar cum Saturn este retrograd si se afla in Sagetator, rezulta ca exista unele lectii de experimentat in calatorii, ca ai un mare spirit de cunoastere, ca dincolo de a intelege profund lumea in care traiesti, vrei sa transmiti altora cunoasterea ta. Pe de alta parte karma saturniana se manifesta in legatura cu atmosfera de la serviciu, care poate fi rigida, apasatoare, colegii pot fi critici fara motiv la adresa ta. Aceasta karma mai poate fi legata de sanatate, de un anumit regim alimentar sau chiar de boli cronice, posibil de piele sau de oase. Responsabilitatea fata de munca, luarea in serios a rolului profesional, tinerea sub control a tendintei de a fi dura cu subordonatii, daca ai o pozitie de conducere, reprezinta tot atatea moduri de diminuare a bagajului karmic al trecutului.


Andreea87, 30.11.1987, ora 06:00, Fetesti (Ialomita).  In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

ceea ce te face sa fii atrasa de un partener stabil, harnic, afectuos, langa care sa ai o relatie de lunga durata . Pentru tine securitatea emotionala si cea materiala sunt foarte importante, nu te simti in siguranta daca nu ai bani multi, asa ca vei cauta in mod natural pe cineva sa-ti satisfaca aceasta nevoie, chiar daca te casatoresti din dragoste si nu concepi o relatie bazata doar pe interes, desi cu Venus, planeta iubirii, in casa banilor, acest lucru este foarte probabil, pentru ca asa iti este firea. Conjunctia Venus-Neptun aduce mult romantism dar si tendinta de a-ti idealiza partenerul ceea ce poate fi adesea o sursa de deziluzii, mai ales cand diferentele intre imaginea pe care ti-ai creat-o despre el si realitate sunt mari. Iunona in Pesti, semn dublu, este indiciu de casatorie dubla dar si de o fuga subconstienta de responsabilitatile casatoriei. Venus in Capricorn, ca stapana a casei casatoriei, te determina sa te implici mai lent intr-o legatura, sa fii prudenta in relatii si poate sa dea ori o casatorie in a doua jumatate a vietii, adica dupa 30-35 de ani, ori o casatorie cu un barbat matur, cu o diferenta relativ mare de varsta fata de tine.


Matei Georgiana Roxana, 24.12.1988, ora:20:00, Ploiesti, judetul Prahova . Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

. Sigur ca si banii sunt foarte importanti, dar scopul incarnarii tale este sa reusesti sa pui inaintea oricarui lucru sufletul si mai apoi partea materiala. In mod surprinzator, marele bonus pentru reusita ta va fi o suma importanta de bani castigata usor, printr-o mostenire, donatie, castig gen Loto, etc. Asadar cand balanta va inclinar usor in favoarea spiritualitatii si vei fi facut conversia karmica necesara, vei vedea ca nu vor mai fi probleme cu banii, dimpotriva, vei avea parte de bunuri materiale cu mult mai usor decat in prima jumatate a vietii.

Foto: www.blackenterprise.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului