Karma voastra va face sa va certati tot timpul? 6 cupluri de zodii care nu rezoneaza energetic

Astrologie

#cuplu #karma #compatibilitate zodii

Karma voastra va face sa va certati tot timpul? 6 cupluri de zodii care nu rezoneaza energetic

Compatibilitatea zodiilor depinde intr-o foarte mare masura de elementele care le reprezinta. Astfel, nativii guvernati de aceleasi elemente sunt compatibili intre ei, insa exista si elemente complementare care se inteleg de minune, asa cum sunt focul cu aerul.
Compatibilitatea zodiilor depinde intr-o foarte mare masura de elementele care le reprezinta. Astfel, nativii guvernati de aceleasi elemente sunt compatibili intre ei, insa exista si elemente complementare care se inteleg de minune, asa cum sunt focul cu aerul.

Insa natura relatiilor dintre oameni nu depinde doar de elementele care-i guverneaza: apa, aer, pamant sau foc. Compatibilitatea zodiilor depinde si de incarcatura karmica a fiecarui nativ. Afla si tu cu ce zodie nu poti rezona energetic si fereste-te sa-ti construiesti relatii care pot fi daunatoare:

1. Berbec - Capricorn

Berbecii sunt persoane foarte creative si foarte dinamice, care nu accepta monotonia intr-o relatie. Instabilitatea lor si spiritul de aventura ii face parteneri nepotriviti pentru Capricorni. Acestia sunt stabili si conservatori, spre deosebire de Berbecii nelinistiti si dornici de aventura.

In plus, ambele zodii sunt foarte ambitioase. Fiecare va incerca sa indrepte relatia in directia pe care o doreste si vor ajunge sa se lupte destul de aspru din aceasta cauza. In plus, orgoliile lor sunt foarte puternice, iar acesta ar putea fi inca un impediment in calea unei relatii fericite.

2. Taur - Leu

Atat Taurii, cat si Leii sunt adeptii vietii de familie, insa cei dintai stiu ca pentru ca o relatie sa functioneze este nevoie de eforturi si sunt dispusi sa le faca. Leii, in schimb, se lasa condusi doar de orgoliu si isi doresc sa primeasca mereu mai mult decat ofera.

Taurul se va incarca din punct de vedere energetic dupa o astfel de relatie, pentru ca va fi singurul dispus sa faca sacrificii. Mai mult de atat, le va face destul de fortat, pentru ca nimeni nu isi doreste ca el sa fie singurul din cuplu care face concesii. Pe de alta parte, acestea nici nu vor fi apreciate cat spera el, iar cei doi nativi vor sfarsi prin a se uri unul pe celalalt.

3. Gemeni - Pesti

Gemenii sunt persoane foarte vesele, care stiu intotdeauna sa-i binedispuna pe cei din jurul lor. Cu toate astea, au si o latura negativa pe care Pestii nu o pot accepta cu usurinta: sunt dispusi sa faca orice pentru a-si atinge scopurile, chiar si sa insele, sa minta sau sa santajeze persoanele din jurul lor.

In plus, nativii zodiei Pesti sunt romantici si delicati, iar un partener nascut in zodia Gemeni nu poate niciodata sa rezoneze cu ei din punct de vedere al sensibilitatii. Odata ce partenerul Gemeni ii greseste jumatatii sale, se va incarca energetic iar karma sa va deveni una negativa.

4. Rac - Balanta

Racii sunt, asemenea Taurilor, familisti convinsi. Nevoia lor de a pune stapanire in totalitate pe viata partenerului nu ii va prii unui partener echilibrat nascut in Balanta. Mai mult de atat, ambele zodii sunt foarte orgolioase si nu isi admit aproape niciodata greselile.

Racii se manifesta nu de putine ori in moduri destul de violente si cauta sa atraga atentia prin tertipuri agresive, iar Balantele nu se pot obisnui cu un astfel de comportament.

5. Fecioara - Varsator

Fecioarele sunt persoane foarte stabile din punct de vedere emotional si, chiar daca par sa mai calce stramb din cand in cand, se limiteaza strict la flirturi nevinovate. Marele lor defect este ca uneori pot deveni prea perfectionisti de-a dreptul cicalitori.

Varsatorii sunt spontani si au nevoie mereu de lucruri noi, iar Fecioarele sunt mai stabile si mai monotone din acest punct de vedere. In plus, firea visatoare a Varsatorului nu se potriveste cu cea rationala a Fecioarelor. Drept urmare, un astfel de cuplu va fi total nefericit si ambii parteneri se vor incarca din punct de vedere karmic.

6. Scorpion - Sagetator

Scorpionilor le place sa fie mereu in centrul atentiei si sa se simta placuti si admirati de catre cei din jur. Sunt dependenti de flirturi si de o viata sociala intensa, spre deosebire de Sagetatori, care prefera intimitatea.

Mai mult de atat, Sagetatorilor nu le place felul in care Scorpionii incearca sa atraga mereu atentia asupra lor. Sunt firi atat de diferite si totodata atat de orgolioase, incat este imposibil ca relatia lor sa nu ii incarce negativ din punct de vedere energetic.

Sursa foto: mirror.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro