Astrologie

#astrologie #horoscop #horoscop 2013 #zodii infractiuni #criminali zodii

La ce infractiune esti predispus, in functie de zodia ta

Fiecare semn zodiacal vine la pachet cu trasaturi negative care, scapate de sub control, pot determina chiar si activitati de natura infractionala. Te-ai intrebat vreodata care este tipul de infractiune la care te predispune zodia ta? Te invitam sa il descoperi in continuare!


Berbec

Nativul nascut sub semnul Berbecului este o fire independenta, plina de energie si de initiativa. Drept urmare, daca vreodata ar fi pus in situatia de a comite o infractiune, cel mai probabil aceasta i-ar pune in valoare calitatile de lider. Asadar, nu este deloc exclus ca in fruntea unei revolte sangeroase sa se regaseasca un Berbec!


Taur

Taurul adora sa se inconjoare de lucruri (si persoane) frumoase si, odata ce se ataseaza (de un obiect, o idee, un proiect, un om), isi investeste toate resursele, fie ele emotionale ori financiare, in directia aleasa. In acest sens, nativul Taur ar putea comite infractiunea de furt, orientandu-se, cel mai probabil, catre obiecte valoroase, precum bijuteriile.


Gemeni

Gemenii sunt fiinte duale, care se adapteaza cu usurinta celor mai diferite situatii si care pot interactiona cu cei mai diversi oameni. Totusi, natura lor duplicitara ii poate impiedica sa fie 100% loiali. Cu alte cuvinte, un nativ Gemeni ar putea fi implicat in acte de inalta tradare.


Rac

Racii sunt familistii convinsi ai zodiei. Sensibili si romantici, se simt in elementul lor in sanul familiei si alaturi de prietenii foarte apropiati. Interactioneaza cu usurinta cu cei mici, reusind intotdeauna sa retraiasca momentele magice ale copilariei proprii alaturi de ei. Nu este de mirare, asadar, ca nativii acestei zodii sunt predispusi sa comita infractiunea de rapire de copii.


Leu

Nativii nascuti in zodia Leului sunt charismatici si increzatori in fortele proprii, cateodata frizand aroganta. Sunt lipsiti de complexe si pot fi remarcati cu usurinta intr-un colectiv, multimita tinutei vestimentare adoptate, care include elemente originale ori indraznete, si a sigurantei cu care o afiseaza. De aici pana la comiterea infractiunii de exhibitionism nu mai este decat un pas.


Fecioara

Fecioara este cel mai organizat semn al zodiacului. Meticulos si dibace, nativul Fecioara poate muta si muntii din loc, daca isi propune, muncind in ritm constant pana isi atinge scopul. Iar atunci cand nu poate controla de unul singur o situatie, se asigura ca se inconjoara de persoane competente (eventual, tot nativi Fecioara) care sa il ajute sa ajunga acolo unde si-a propus. Acestea fiind spuse, nativul Fecioara ar putea fi oricand acuzat ca se afla la conducerea unui grup de crima organizata.


Balanta

Feminine si delicate, Balantele sunt mult mai periculoase si mai versate decat par la prima vedere. Intrucat sunt maleabile si poseda un talent actoricesc nativ, Balantele ar putea fi predispuse sa comita infractiuni care le pun abiltatile in valoare, precum furtul de identitate.


Scorpion

Nativii nascuti sub semnul zodiacal al Scorpionul poseda o inteligenta nativa pe care nu o folosesc intotdeauna pentru a face fapte bune! Sunt manipulatori desavarsiti si, mai mult decat atat, din orgoliu, dar si din pura pasiune (pentru un domeniu de activitate, de pilda, dar si pentru o persoana), nu stiu cand sa se opreasca. Nu mai surprinde pe nimeni, asadar, ca nativii Scorpion s-ar putea face vinovati de infractiunea de hartuire!


Sagetator

Sagetatorii sunt mari aventurieri si amatori de adrenalina, capabili oricand sa isi programeze o vacanta in cel mai indepartat colt al lumii, unde eventual sa face bungee-juming sau sa sara cu parasuta! Infractiunea pe care ar putea sa o comita oricand fara pic de remuscare este... furtul de bolizi de lux!


Capricorn

Capricornii iubesc banii. Sunt strangatori si foarte organizati, ca toate zodiile de Pamant, de altfel, astfel ca este greu de crezut ca pot fi prinsi vreodata pe picior gresit. Asta daca nu cumva se gandesc sa isi vare mainile in buzunarul statului sau al companiei pentru care lucreaza, caz in care pot fi acuzati de delapidare.


Varsator

Varsatorii sunt corecti si onesti, in special atunci cand, dupa o analiza atenta a situatiei, constata ca este in interesul lor sa fie astfel! Nu ar fi de mirare, in consecinta, ca nativii acestei zodii sa ajunga sa organizeze mitinguri ilegale de protest pentru a-si apara propriile drepturi, dar si pe ale altora.


Pesti

Melancolici si visatori, Pestii par mereu ca traiesc pe cu totul alte coordonate decat restul Planetei. Sa fie oare din cauza drogurilor halucinogene cu care fac contrabanda?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului