Astrologie

#amphora #astrolog amphora #karma #alte vieti #tema natala #lectii karmice

Lectii din trecut si din prezent, in functie de karma

Raluca, 2 iun 1984/ 12.00 Rosiori: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Ai pe Venus in conjunctie cu nodul lunar nord al sensului vietii, ceea ce inseamna ca ai o karma pozitiva pe plan sentimental. Desi, in tinerete, poti experimenta rupturi bruste, iubiri neobisnuite, situatii bizare referitoare la relatiile tale sentimentale si o anume repetitivitate a intamplarilor dar cu parteneri diferiti, pana inveti sa stapanesti bine dorinta de independenta care este accentuata in cazul tau.

Apoi vei vedea ca lucrurile bune ale vietii vin cu usurinta la tine, ca relatiile de orice tip vor fi sanatoase si implinite, ca urmare a unei vieti anterioare in care ai fost frustrata de iubire fizica si sufleteasca.  Mariajul este un teren bun in care sa-ti implinesti destinul si vei avea poate surpriza sa constati ca la inceput lucrurile nu vor merge excelent intre tine si partener, ci pe masura trecerii timpului. 

Totusi, ai aspecte care spun ca in a doua parte a vietii iti vei canaliza energia catre un studiu al spiritualitatii, fie ocultism, fie altceva legat de mistere si/sau credinta, ceea ce-ti va imbunatati karma din toate punctele de vedere in aceasta viata.

Blu Eyes, 28 mai 1979/ 6.30 Galati: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: In primul rand, in tema ta natala iese in evidenta o Luna neagra in Leu, ceea ce amplifica mandria personala si sentimentul de superioritate fata de barbati. Ea marcheaza o imagine a tatalui cu care te identifici la nivel subconstient, indica o placere de a subjuga partenerii sentimentali si de a fi autoritara in familie. Iti place sa domini si sa-ti impui cu duritate chiar, vointa.

Asadar aici este destul de mult de lucrat la depasirea acestor tendinte dictatoriale si excesiv egoiste.  Uranus, Neptun si Pluto retrograde la nastere marcheaza mai mult o karma de generatie decat una personala, in schimb, aglomerarea de planete personale din casa karmei spune ca aceasta viata este in mare masura continuarea, prin experiente similare, a aceleia anterioare.

Persoanele cu care ai relatii sentimentale, sotul, orice om fata de care ai o datorie financiara sau morala importanta in prezent, ca si orice inamic, sunt suflete intalnite in viata anterioara. De asemenea ori de cate ori vei avea o problema serioasa de sanatate, ea va fi o forma de plata a unei greseli din trecut.

Margaritar, 11 martie 1967/ 8.00, Ocna Mures : Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Tema ta natala prezinta o casa a karmei foarte accentuata prin numarul mare de planete care se afla in ea. Daca ai o profesie intr-un domeniu medical sau de asistenta sociala, ori in servicii catre public, in acest fel o mare parte a karmei tale se poate consuma fara suferinta.

Luna neagra in casa karmei sugereaza o confruntare  cu incercari psihice de tipul himerelor, adica dorinte aproape imposibil de implinit, ca şi incercari (spirituale) ale apei, mai curand imaginare. Pot sa apara cateva scurte perioade in viata cu dezechilibre psihice, ori inclinatia catre consum de substante  toxice (alcool, tutun), atractie catre persoane care te tradeaza sau profita de tine financiar si nu numai.  Poti simti nevoia obsesiva de singuratate, incapacitatea de integrare sociala, sau pur si simplu poti avea boli cronice, greu de diagnosticat si de tratat.

O figura importanta pentru tine este mama ta, care daca a fost severa si rigida, te-a indrumat involuntar catre formarea de complexe de inferioritate. Este necesar sa constientizezi ce ar trebui sa elimini din educatia de acasa ce structuri nu mai sunt potrivite cu viata de azi si cu propriul tau fel de a fi pentru a lasa drum liber karmei pozitive sa se manifeste pe deplin si sa te ajute sa-ti implinesti viata prin satisfactii personale in familie.

Ai o frumoasa piramida de apa si un Neptun excelent aspectat, urmeaza-ti intuitia si vocea interioara, ca nu te vor trada niciodata la greu.

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului