Astrologie

#astrolog #karma #dragoste #iubire #viata anterioara

Lectii karmice de depasit

Aurora, 27.09.1986, ora 8.45, Brasov: In ce consta karma sentimentala pa care o am in aceasta viata?
 
Astrolog Amphora: Aurora, ai descendentul in Berbec, ceea ce semnifica o casatorie facuta la o varsta tanara, ori grabita, fara sa te gandesti prea mult daca te potrivesti sau nu cu cel care iti este sot. Cum Marte, guvernatorul casniciei in tema ta, se afla in Capricorn, este mai probabil ca aceasta casatorie sa fie amanata si/sau intarziata.

Venus in Scorpion, semn karmic, te predispune la multiple relatii sentimentale, pasionale si uneori tumultuoase, conflictuale chiar, dar frumoase, implinite, care te satisfac atat fizic cat si sufleteste. De multe ori intalnesti in aceasta viata parteneri sentimentali sau de afaceri din alte vieti.

Cum axa destinului se suprapune exact peste axa ascendent-descendent si e orientata catre acesta din urma, rezulta ca relatiile cu ceilalti sunt foarte importante in viata ta si ca orice legatura stabilita pe baza unui contract legal, deci si casatoria, are valente karmice. Iunona aflata langa Saturn, in Sagetator, poate sa indice un sot de la distanta, mai in varsta ca tine, ori o casatorie incheiata in jurul varstei de 30 de ani. Se poate sa-l intalnesti intr-o calatorie sau cu ocazia unei deplasari in care ai de primit niste bani (de exemplu, munca in strainatate).

Andra, 19.04.1984, ora 6.30, Bucuresti: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?
 
Astrolog Amphora: Andra, ai mai multe planete retrograde din care cea mai importanta este Saturn, plasat in Scorpion, casa casatoriei. Acest lucru sugereaza lectii de viata privind relatiile sentimentale, asumarea responsabilitatilor in casnicie, prosibile amanari in eventualele procese ori punere in posesia unei mosteniri.

In viata sentimentala si nu numai, ai parte de unele conjuncturi neobisnuite, de intamplari deosebite de ale altor oameni, sau chiar de unele coincidente ciudate si rasturnari de situatii la care nu te astepti si in care nu ai control. Aceste situatii sunt datorate unor vieti in care ti-a placut sa detii controlul asupra vietilor altora si chiar ai avut influenta asupra unor mari mase de oameni carora le-ai hotarat destinele dupa bunul tau plac.

Sensul vietii catre casa banilor vorbeste despre o karma pozitiva privind banii. Vei dipsune de finante si chiar de avere, dar in acelasi timp ai si un test de trecut in privinta atasamentului fata de bani. S-ar putea sa ai perioade din viata in care cu cat iti vei dori mai mult sa ai bani, cu atat vei avea mai putini. Aceasta se datoreaza unor vieti trecute in care ai avut probleme materiale si acum exista o frica subconstienta ca ai putea ajunge din nou foarte limitata financiar. Este de dorit sa fii mai detasata, pentru ca banii vor veni mai ales atunci cand nu te agati neaparat de ei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului