Astrologie

#lectii karmice #amphora #astrolog #astrolog amphora #karma #karma sentimentala #partener de viata

Lectii karmice si experiente sentimentale

D. Asied, 04.04.1975, Craiova, 20:00, masculin: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Axa destinului catre Sagetator sugereaza ca in alte vieti ai dezvoltat o excelenta capacitate intelectuala, avand o meserie care necesita comunicare scrisa sau verbala. Mintea agera, obiectivitatea, curiozitatea de atunci s-au pastrat si in aceasta viata. Alegeai partenerele numai din curiozitate, gasind intotdeauna critici care sa rupa o legatura. Erai prea indecis, superficial, infidel si neloial.

In aceasta viata, trebuie sa repari aceste defecte. Trebuie sa accepti angajarea pe o cale careia sa ii ramai fidel, sa inveti sa te concentrezi asupra unui scop clar in viata. Esti dispus sa te apuci de mai multe lucruri, dar cu greu duci ceva la bun sfarsit. Ar fi util sa traiesti cat mai aproape de natura si de legile ei. Probabil vei avea ocazia sa calatoresti peste hotare si sa cunosti, prin studiu sau calatorii, diverse spiritualitati si culturi.

Lilith in Pesti spune ca ai tendinta de a te sacrifica inutil in dragoste si de a suporta un destin dureros din cauza lipsei de vointa. Viata erotica este puternic marcata de educatia primita in familie. Daca modelul pe care l-ai avut sub ochi in perioada adolescentei este unul incorect, iti poti distruge viata afectiva. Trebuie sa-ti stergi acest model negativ din memorie, sa te raportezi mereu la cupluri implinite si armonioase.

Anca R., Resita, 6 iunie 1988, in jurul orei 00:00: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Axa destinului catre Pesti spune ca in viata anterioara ai trait rigid si materialist , metodic si mult prea minutios. Traiai intr-un univers structurat perfect, in care iti conduceai viata intr-un mod maniac si egoist. Nu credeai decat in ceea ce era palpabil.

Esti o persoana care beneficiaza de foarte multe incarnari, posibil ca aceasta sa fie capatul evolutiei tale spirituale, traind ultima, dar si cea mai dificila experienta in plan fizic. Ai judecat oamenii prea critic, de aceea acum trebuie sa dai dovada de multa toleranta. Nu ai avut curajul sa iti asumi sentimentele si emotiile, cautand mereu latura corecta, rationala a lucrurilor.

In aceasta viata ai o existenta dificila, pentru ca trebuie sa renunti la conceptiile materialiste pentru a deveni mai sensibila. Trebuie sa inveti puterea credintei, deschide-te la nivel spiritual . Ai adesea probleme de natura emotionala si chiar sexuala. Karma ta actuala este dezvoltarea spirituala, si echilibrul cu latura financiara a vietii, sa devii mai deschisa spre lucruri inexplicabile. Vei constata adeseori ca gandirea rationala nu ti se potriveste, ci trebuie sa te bazezi si pe intuitie.

Carina P. 16 nov 1978, Sighet, ora 03.09:  In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Ai pe Venus retrograd in Scorpion, casa banilor: iubesti intr-un mod patimas, chiar agresiv. Iti manifesti sentimentele cu intensitate maxima, dar intr-un mod capricios, cerand ori totul, ori nimic. Ai impulsuri erotice excesive si trebuie sa inveti sa respecti limitele.

Chiar daca iti iubesti patimas partenerul de viata, nu reusesti sa te abtii de la noi experiente, dar energia aceasta in exces poate fi directionata si educata, cel putin partial. Stabilesti reguli clare in viata de cuplu si accepti sa fii iubita doar in conditiile tale, care nu exclud latura financiara a unei relatii pentru ca astfel te simti in siguranta emotional, datorita unor privatiuni materiale in copilarie sau in alte vieti.

Chinui involuntar partenerul tocmai pentru ca il iubesti prea mult. Pentru a-ti rezolva problemele trebuie sa-ti tii sub control sentimentele, sa-ti cenzurezi impulsul sexual. In prezent iti alegi un partener de viata bogat, care sa-ti poata oferi tot ceea ce ti-a lipsit in trecut.


 

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Cum alegi data perfecta pentru nunta ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului