Astrologie

#horoscop #zodii #horoscop zodii # temeri zodii

Lucruri de care nu se teme, in functie de zodie

Berbecul nu se teme sa fie provocat si participa cu placere la orice competitie. Leului nu-i este frica de pozitiile de conducere, chiar daca acestea implica presiuni si responsabilitati mari. Iata in continuare lucrurile de care nu se tem reprezentantii celor 12 semne zodiacale.

Berbec

Daca este provocat sau chiar amenintat, Berbecul nu se teme, dimpotriva. Pentru el, o confruntare este un lucru stimulant, care ii pune sangele in miscare si ii satisface nevoia nativa de a concura cu altcineva. In acest fel, Berbecul considera ca are sansa de a dovedi ceea ce poate.

Taur

Taurul nu se teme de saracie deoarece are instinct de supravietuitor si talent de a face bani chiar si din piatra seaca. Cand resursele financiare lasa de dorit, Taurul reduce drastic cheltuielile si munceste asiduu. Intotdeauna nativul gaseste o modalitate de a castiga bani si chiar are sanse sa faca avere.

Gemeni

Gemenii nu au niciun fel de frica sau retineri cand ajung in medii necunoscute. Unii oameni se pot simti complexati sau pot avea emotii puternice cand patrund intr-un cerc restrans sau se intalnesc cu persoane importante. Gemenii, insa, sociabili si versatili, se adapteaza instant la orice fel de mediu.

Rac

Racul are instinctiv sentimentul familiei. Cand alti oameni se tem sa aduca pe lume copii si sa-si asume rolul de parinti, Racul isi doreste acest lucru din tot sufletul si isi canalizeaza energia in vederea acestui plan. Racului nu-i este frica de responsabilitatile familiale, simtindu-se implinit in sanul familiei.

Leu

Leul incearca toata viata sa ajunga cat mai sus, in toate ariile existentiale. Acolo unde altii vad mult stres, munca asidua si o multime de responsabilitati, Leul vede incununarea eforturilor sale. Nativul nu se teme sa primeasca o functie de conducere si isi asuma atat beneficiile, cat si raspunderea acesteia.

Fecioara

Fecioara este, in general, ordonata si se adapteaza cu usurinta oricaror reguli. Acolo unde altii vad doar constrangeri, Fecioara vede reguli si legi care au rostul lor. Nativii zodiei nu se sperie de nicio problema sau dificultate intampinata in plan profesional. Pentru ei, succesul la serviciu este ceva ce tine doar de ei.

Balanta

Balanta nu se teme de munca asidua, nici daca este necesar sa lucreze o noapte intreaga. Trebuie, insa, ca Balanta sa fie odihnita si relaxata pentru a se putea concentra asupra sarcinilor sale. In caz contrar, exista riscul de a ceda sub presiunea de moment.

Scorpion

Daca Scorpionul este lasat in pustiu, intr-un loc intunecat si sumbru, nici macar un singur fior de teama nu-l va strabate pe Scorpion. Dimpotriva, nativul se va simti in elementul lui deoarece Scorpionii sunt atrasi de locurile misterioase si de intuneric.

Sagetator

Sagetatorul nu ezita sa calatoreasca in tari considerate a fi riscante. Daca este singur intr-un oras instabil din punct de vedere politic si social, Sagetatorului nu ii este frica. De obicei, nativii zodiei sunt mari calatori si au in sange instinctul de supravietuire, adaptandu-se la mediile cele mai dificile.

Capricorn

Capricornii sunt rabdatori si muncitori. Daca au de trecut un munte, Capricornii nu se vor teme. Pas cu pas, acestia vor reusi sa ajunga pe partea cealalta. Nativilor nu le este frica de munca grea, deoarece nu sunt invatati sa primeasca nimic fara efort. Problemele cu care se confrunta in viata sunt rezolvate cu rabdare.

Varsator

Varsatorul nu se teme sa fie el insusi niciodata. Acesta spune ce gandeste si actioneaza dupa cum simte si crede de cuviinta. Uneori, Varsatorului ii poate fi greu sa-si asume consecintele sinceritatii sale, dar o face deoarece i se pare prea complicat sa joace un rol.

Pesti

Pestii sunt persoane introvertite, carora nu le prea pasa ce cred altii despre ei si care au propriul lor univers. Pestii nu se tem sa fie ei insisi in nicio conjunctura, insa putini sunt cei care ii cunosc cu adevarat. Chiar si loviti de soarta, Pestii nu-si pierd capacitatea de a iubi si de a se lasa iubiti.

Foto: cybernation.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro