Astrologie

#zodii #horoscop #pesti #astrologie #luna

Luna in Pesti! Se anunta mult romantism pentru cateva zodii

Pe 28 septembrie Luna intra in Pesti. Oamenii vor fi visatori, idealisti si foarte romantici. Vor avea un sentiment de perceptie foarte dezvoltat, intuitia va fi la cote maxime, iar zodiile vor acorda o atentie mai mare relatiei de cuplu si sentimentelor. Cele mai afectate zodii de aceste schimbari sunt  Berbecul, Fecioara si Scorpionul.

 

Datorita acestei sensibilitati extreme pe care o vor poseda, vor simti nevoia sa se retraga intr-un loc mai sigur. Se poate ca aceste sentimente sa fie mult mai mult decat pot suporta si sa aiba dorinta de a disparea undeva departe.Deoarece aceste zodii nu sunt romantice de fel, vor infrunta realitate incercand sa fuga de curenti.  

Pentru a-i mentine fericiti pe acesti nativi este esential sa ii faci sa se simta in siguranta si sa nu se indoiasca ca ii vei proteja de toate pericolele care asteapta ascunse in aceasta lume cruda si complicata. Incurajeaza-i sa-si dezvolte talentele si sa-si hraneasca stima de sine, deoarece au mult potential, insa au nevoie sa fie putin impinsi de la spate si sa stie ca cineva are cu adevarat incredere in ei.

Cand exista o Luna in Pesti, putem fi tentati sa evitam realitatea. Evita sa cazi in evadare nebuna prin alcool. Folositi valul mistic pentru a practica meditatia sau yoga. Este momentul perfect pentru a exprima toate lucrurile pe care le porti in interiorul tau. Incearca sa nu cazi in nostalgie si sa obtii cea mai pozitiva parte din visele si iluziile tale. In curand Luna va fi in Berbec si vei dori sa iei masuri si sa actionezi. Visele si sperantele vor fi lasate undeva in spate. Uitate. Asadar, profita din plin de aceasta perioada.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Top

Sfatul expertului