Astrologie

#luna vanatorului # luna plina 31 octombrie #Luna albastra #horoscop

Luna Vanatorului in Taur da peste cap viata unor zodii

Octombrie 2020 este o luna cu doua luni pline, ceea ce o face speciala. Prima lună plină a fost pe 1 octombrie, iar cea de-a doua, supranumita "Luna Vanatorului", va fi pe 31 octombrie.

Seara de Halloween va fi mai speciala anul acesta, datorita Lunii Albastre. Luna plina care marcheaza finalul celei de-a doua luni de toamna este supranumita si Luna Vanatorului, pentru ca vine in acea perioada din an cand si oamenii, si animalele incep sa se pregateasca pentru iarna ce le asteapta.

Luna Albastra este acel fenomen care aduce a doua luna plina intr-o luna calendaristica sau a treia luna plina in acelasi anotimp; prin urmare, nu va asteptati ca astrul noptii sa fie colorat in albastru, pentru ca veti fi dezamagiti.

Cum va influenta Luna Vanatorului zodiile

Luna plina in pragmaticul taur este despre bani si bunuri aflate in posesie. Nu vorbim insa despre materialism si egoism, ci despre o transalatie de la acestea catre binele facut altora. Luna Albastra din 31 octombrie este un simbol al nevoii de a renunta la conflicte si materialism se de a imparti cu altii tot ceea ce iti ofera lumea.

Berbec

Este momentul potrivit sa iti analizezi economiile. Evita sa faci achizitii majore la primul impuls, mai ales daca te simti emotiv.

Taur

Procesul de evolutie inceput pe 1 octombrie se desavarseste. Lumea ta parca se reinventeaza si vei fi o persoana noua. Fii mandru de tine, Taurule! Nu te mai ascunde de lume si renunta la ideile si atitudinile vechi, care nu ti-au adus prea mari beneficii.

Gemeni

Este un moment al reevaluarilor atat cand vine vorba despre posesiuni, cat si despre oamenii apropiati. S-ar putea sa pierzi cativa membri ai cercului tau, insa nu te lasa coplesit de tristete; s-ar putea sa fii mai linistit asa, decat daca te-ai agata de oameni si de lucruri din comoditate sau din teama de a parasi zona de confort.

Rac

Esti genul de persoana care ii sprijina mereu pe altii, dar cand iti vine randul sa ai nevoie de ajutor constati, de fiecare data, ca nu ai pe cine sa te bazezi. Din acest motiv, vei face o "curatenie" in lista de prieteni.

Leu

Luna plina iti lumineaza puternic sectorul carierei; te vei simti ca o vedeta, iar meritele iti vor fi, in sfarsit, apreciate. Se poate sa beneficiezi de o promovare sau sa simti nevoia unei schimbari de serviciu. Emotiile vor fi la cote maxime, dar evita sa faci o drama dintr-o situatie de criza.

Fecioara

Luna Albastra aduce cu ea probleme financiare. Atentie la excese! Apar oportunitati de training la serviciu sau un proiect ce implica o calatorie, ceea ce poate naste concurenta la locul de munca. Ai multe de facut in timp scurt si te vei simti coplesita.

Balanta

Pot aparea probleme de ordin financiar la sfarsit de luna. Grija mare la chetuielile din perioada urmatoare! Pasiunea e la cote maxime in aceasta perioada in relatia de cuplu, insa atentie la posibilitatea ca unul dintre voi sa devina prea dominant in relatie. Iti place echilibrul si nu te simti prea bine la extreme, asa ca e bine sa iei atitudine daca lucrurile scapa de sub control.

Scorpion

Luna Vanatorului in Taur iti aduce provocari in relatii, fie ca este vorba despre cele de la lucru, fie ca vorbim despre cuplu. Este posibil ca o legatura sa ajunga la capat de drum in aceasta perioada, cu toate ca ai tendinta sa tii de ea cu dintii. Nu uita ca uneori este mai bine sa renunti la lucruri sau la oameni, pentru a te putea deschide catre noi oportunitati. Un sfarsit nu este o tragedie si, ca pasarea Phoenix, te vei ridica din cenusa, cum o faci de fiecare data, si vei reusi sa construiesti ceva din nimic.

Sagetator

Luna Albastra te indeamna sa ai mai mare grija de tine, sa fii mai activ, sa traiesti mai sanatos. Este momentul sa spui stop atitudinilor indulgente, ezitante si inconsecvente si sa folosesti in avantajul tau tenacitatea de care stii ca esti capabil.

Capricorn

Acorzi mai multa atentie nevoii tale de romantism, de joaca si de creativitate. Dupa o perioada in care ai jucat rolul adultului responsabil pe toate palierele vietii tale, iti faci timp pentru a rasfata copilul din tine, mai ales daca nimeni altcineva nu o face.

Varsator

Te pasioneaza tot ce e nou si palpitant, te atrage neprevazutul, iar in ultima vreme te-ai saturat de monotonie. Simti nevoia de experiente noi, insa ai grija ce-ti doresti!

Pesti

Este momentul sa nu mai asculti vocea interna pesimista, nici pe cei din jur care au pretentii exagerate de la tine doar pentru a-si mangaia propriul orgoliu si sa apuci haturile propriei vieti. Poate este momentul sa ceri o parere avizata pentru a-ti imbunatati situatia financiara, sa investesti in bunuri de valoare, in loc sa cheltui banii pe maruntisuri. Lumina Lunii pline te ajuta sa vezi clar solutiile, dincolo de emotii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro