Astrologie

#discutii Berbec #berbec #astrologie

Maria Sarbu, astrolog: 10 replici pe care sa nu le lansezi niciodata intr-o disputa cu un nativ Berbec

Maria Sarbu, astrolog: 10 replici pe care sa nu le lansezi niciodata intr-o disputa cu un nativ Berbec

Stii cat sunt de activi si de minunati Berbecii. Stii cata nevoie de actiune au si ii indragesti pentru felul lor de a fi. Daca vrei sa ii pastrezi pozitivi si sa ii ai fericiti langa tine, atunci va trebui sa tii cont de unele amanunte, artificii, nevoi.

Berbecul nu se vrea periat, nu are nevoie de complimente si isi doreste sa nu te amesteci in treburile lui, sa nu fii intruziv si sa nu pui presiune asupra lui. Toate astea il pot destabiliza si te pot indeparta din sufletul lui. Isi cunoaste valoarea si stie ce isi doreste si cum sa actioneze. Cel mai mult are nevoie de incredere si motivatie. Cel mai putin are nevoie de descurajare si “bete in roate”.

Replicile care il indeparteaza de langa tine si pe care ar fi de preferat sa le eviti sunt:

"Nu ai sa reusesti",

"Tu nu poti",

"Daca vrei asta, atunci...",

"Nu ai curaj",

"Categoric Nu”,

"Nu esti in stare",

"Hai sa facem psihologie pe marginea problemei tale",

"Ai rabdare",

"Nu pot",

"Vreau".

Atunci cand un Berbec primeste provocari negative el poate deveni impusliv, nerabdator sau agitat. O stare de presiune il poate macina si ii poate aduce tensiuni care il incurca si care il fac nefericit. El are nevoie de libertate si initiative si va fugi daca nu ai incredere in el.

Poti repara oricand o disputa  si poti aplana un conflict daca vei reusi sa nu insisti pe insticte negative și daca il vei lasa pe el sa se calmeze.

Sursa foto: wisdompills.com

Daca doresti o astrograma sau sa te programezi la o sedinta la cabinetul astrologic, lasa-ne datele si vei fi contactat in cel mai scurt timp!

  •  
  •