Astrologie

#replici de evitat Gemeni #cum reactioneaza Gemenii #gemeni

Maria Sarbu, astrolog: 10 replici pe care sa nu le spui unui nativ zodia Gemeni

Maria Sarbu, astrolog: 10 replici pe care sa nu le spui unui nativ zodia Gemeni

Nativii cei mai curiosi, Gemenii sunt cei care ne aduc flexibilitatea in gandire. Ei sunt dominati de frica de a nu fi mintiti sau luati drept naivi, motiv pentru care ar putea sa actioneze adesea sub astfel de impulsuri.

Ceea ce ii caracterizeaza cel mai mult este pretul pe care il pun pe ceea ce spun. Ori de bine, ori de rau, Gemenii isi tin cuvantul, chiar si daca este in defavoarea lor. Ei iarta usor, se enerveaza usor, se calmeaza greu, pot dezvolta obsesii atunci cand raman interiorizati pentru perioade lungi de timp.

Uneori instinctivi si activi, alteori lenesi sau lipsiti de chef, Gemenii cauta sa fie mai degraba nervosi pentru ca stresul ii activeaza. Gemenii ori ne plac foarte tare ori ii ocolim cu desavarsire.

Ce nu stii despre ei este ca sunt dintre cei mai aprigi atunci cand se enerveaza si arunca usor cuvintele si uneori chiar blestemele. Ei fiind dintre cei care cad adesea in vorbele de duh pe care le spun cu mare usurinta, chiar sub forma de gluma uneori.
Daca vrei sa ii ai fericiti langa tine atunci ai nevoie sa eviti un limbaj care le va atrage atentia. Nu folosi cuvinte dure pentru ca iti poate raspunde ca in oglinda si evita sa insisti sa ii calmezi pentru ca mai tare ii poti enerva:

“te-am mintit”
“m-am razgandit”
“esti prost”
“nu gandesti”
“nu ma intereseaza”
“habar nu ai”
“ce stii tu!”
“mereu”
“niciodata”
“nu este treaba ta!”

Ei sunt printre cei pe care lipsa de comunicare ii afecteaza foarte mult. Atunci cand stau prea mult pe ganduri in preajma ta nu este semn bun, probabil ca se cearta cu tine in gand.

Sursa foto: astrologyzone.com

Daca doresti o astrograma sau sa te programezi la o sedinta la cabinetul astrologic, lasa-ne datele si vei fi contactat in cel mai scurt timp!

  •  
  •