Astrologie

#examen #astrologie #horoscop #zodii #predictii

Modul in care inveti si te descurci la examene, in functie de zodie

Ingrasi porcul in ajun, tocesti pe rupte tot anul sau copiezi la examene? Esti o persoana studioasa sau mergi pe mana norocului la teste? Afla ce tip de persoana esti atunci cand studiezi si modul in care te descurci la examene, in functie de zodia in care te-ai nascut!


Berbec

Berbecul este un nativ studios din fire, astfel ca foarte rar o sa-l prinda vreun examen nepregatit. Nu suporta sa amane invatatul pe ultima suta de metri, intrucat este foarte constiincios si perfectionist.


Taur

Nu te omori cu invatatul sau tocitul, dar prinzi ideile "din zbor" si nu iti trebuie mult timp pentru a parcurge o materie si a retine esentialul. Te bazezi pe capacitatea de intelegere si mai putin pe memorare, dar una peste alta, esti o persoana descurcareata, careia putine examene ii vor pune probleme in viata.


Gemeni

Daca esti Gemeni, atunci cu siguranta te bazezi mai mult pe calitatile oratorice decat pe scris in sustinerea examenelor. Preferi intotdeauna colocviile sau examenele orale, intrucat stii ca ai abilitatile necesare pentru a fermeca din cuvinte orice profesor, chiar daca nu esti bine pregatit pe subiectul respectiv.


Rac

Racul este o fire realista cand vine vorba de examene. Se bucura daca reuseste sa parcurga materia si sa ia o nota buna, dar nu face o drama dintr-o restanta sau o nota proasta, mai ales daca stie ca nu s-a pregatit. Nu se bazeaza pe fituici sau pe ajutorul celorlalti, ci pe propriile puteri atunci cand vine vorba de trecerea examenelor!


Leu

Leul este un sarmant si un cuceritor din fire. Merge adesea pe mana norocului si a farmecului personal la examene si spera mereu ca profesorul care il testeaza sa fie o persoana de sex opus, intrucat este capabil sa obtina nota de trecere prin sarm si calitati oratorice. Insa in ceea ce priveste examenele scrise, spera intotdeauna la un subiect deja stiut, intrucat nu se omoara cu invatatul!


Fecioara

Tacticos si foarte organizat din fire, nativul din zodia Fecioara nu isi permite nicio greseala si niciun examen picat. Isi planifica din timp materia de invatat pentru fiecare examen, iar atunci cand se impotmoleste, apeleaza la tocit pentru a fi sigur ca nu rateaza nicio informatie care l-ar putea costa o nota mai mica de 10.


Balanta

Daca esti Balanta, in mod cert nu esti genul de persoana care sa se epuizeze invatand in sesiune. Preferi invatarea si retinerea informatiilor din timp, pe parcursul semestrului, prin simpla prezenta la ora. Dupa parcurgerea tuturor lectiilor explicate la cursuri de profesori, nu-ti mai trebuie decat sa arunci un ochi peste materie, ca este suficient pentru a face fata oricarui subiect de examen.


Scorpion

Scorpionul este o fire ambitioasa si perseverenta, care se descurca in orice situatie. Se foloseste frecvent de sarmul personal, de mita sau fituici pentru a lua examene si mai putin pe ore petrecute in biblioteca pentru studiat. Important este ca se descurca in orice situatie si niciun examen nu ramane netrecut.


Sagetator

Sagetatorul este un nativ care merge jumatate pe noroc, jumatate pe invatat cand vine vorba de examene. Nu are rabdarea necesara de a parcurge o materie intreaga, dar trage speranta ca ii va pica un subiect dintre cele pe care le-a studiat foarte bine. De cele mai multe ori, soarta este de partea lui, iar daca nu, mai exista si sesiune de restante, pentru a parcurge si restul de materie si a lua, intr-un final, examenul.


Capricorn

Capricornul face totul ca la carte si nu exista niciun motiv in lumea asta pentru a-l convinge sa triseze ori sa fie complice la nedreptati. Studiaza atent fiecare materie, nu copiaza niciodata si ii paraste fara remuscari pe cei care indraznesc sa o faca.


Varsator

Varsatorul este genul de persoana care aprofundeaza si studiaza pana la epuizare materiile preferate, dar care le ignora cu nonsalanta pe cele care nu-i fac deloc cu ochiul. Ia note maxime la materiile pe care le adora, dar abia daca reuseste sa treaca la celelalte, cu mult efort si timp pierdut pentru a lua o nota cat de cat decenta.


Pesti

Stii vorba aceea, "alunecos ca pestele in apa?" - cam asa esti si tu cand vine vorba de studiat. Mergi pe mana norocului si te bucuri adesea de rezultatele lui, iar atunci cand poti sa il fortezi si sa trisezi un pic, nu eziti sa o faci, pentru a obtine o nota mai maricica. In rest, cheful de invatat vine si pleaca cand doreste el, de aceea, te bazezi ca sortii iti vor fi de fiecare alaturi in trecerea examenelor.

Sursa foto: wbi.be

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top