Astrologie

#zodiac #horoscop zodii #stil zodie #nervi zodii

Motive pentru care se enerveaza, in functie de zodie

Fiecare are un punct sensibil, iar in privinta nervilor este mai bine sa stii ce nu trebuie sa faci sau sa spui pentru a-l supara. In functie de zodia in care s-a nascut poti afla mai multe despre lucrurile care il scot din sarite.

Descopera care sunt lucrurile care il supara si ce trebuie sa faci pentru a nu spune sau face ceva gresit.
 

Ce-l enerveaza pe Berbec

Berbecul nu poate accepta sa faci tu regulile si sa preiei fraiele. In general, Berbecul este un lider, are nevoie de libertate de miscare si obisnuieste sa actioneze si abia apoi sa gandeasca. Controleaza-l, opreste-l, impune-i un regim de viata pasiv si se va sufoca sub acest jug! De fapt, va rezista probabil numai cateva secunde pana cand se va elibera.

Ce-l enerveaza pe Taur

Priveaza-l pe un Taur de proprii lui bani si de partidele de sex. Este ca si cum i-ai lua aerul! Nativii Taur pun foarte mare pret pe bunurile lor materiale, pe care stiu sa le adune pentru a-si asigura un trai comod. In plus, o relatie fericita pentru un Taur include obligatoriu sexul. Goleste-i conturile si trimite-l sa doarma pe canapea pentru a-l scoate din minti.

Ce-i enerveaza pe Gemeni

Gemenii au nevoie de un public care sa-i asculte vorbind si sa le raspunda din cand in cand. Probabil ca nimic nu este mai suparator pentru acesti nativi decat sa se loveasca de raceala si ignorare totala. Nativii pot renunta la multe, dar nu si la socializare. In plus, au cunostinte destul de bogate si nu prea accepta sa fie contrazisi.

Ce-l enerveaza pe Rac

Racul este o persoana sensibila, atasata de propria familie. Raneste-i sentimentele ignorandu-l sau ataca-i rudele si te vei asigura ca l-ai suparat pentru totdeauna! Este o arma buna numai daca vrei sa rupi orice relatii cu el, pentru totdeauna, altfel ar fi bine sa nu faci niciodata asa ceva.

Ce-l enerveaza pe Leu

Leul, atat tipul expansiv cat si tipul introvertit, are o parere foarte buna despre sine. Daca il critici, ii subminezi autoritatea, razi de el, il inseli sau il tratezi ca pe o fiinta inferioara vei trezi animalul salbatic din el. Furia unui Leu nu cunoaste margini atunci cand este atacat.

Ce-o enerveaza pe Fecioara

Fecioara este o persoana careia ii place sa-si organizeze viata dupa propriile nevoi. Nativii acestei zodii nu se plictisesc de monotonie ci chiar prefera un program stabil, repetitiv, care include anumite tabieturi. Forteaza-o sa adopte un program strain si o vei irita maxim!

Ce-o enerveaza pe Balanta

Balanta tine foarte mult la familia ei si la prieteni. Are un simt puternic al onoarei si dreptatii. Nativii zodiei nu suporta nedreptatea si reactioneaza intotdeauna vehement, aparandu-i pe cei neindreptatiti. Balanta este deosebit de sensibila cand este vorba despre cei dragi.

Ce-l enerveaza pe Scorpion

Scorpionul este o fiinta puternica, sireata si foarte inteligenta. Atunci cand se confrunta cu un rival la fel de puternic, care il ia in ras, isi va iesi din fire. Trebuie insa actionat cu grija, deoarece Scorpionul este o fire razbunatoare, care loveste mai devreme sau mai tarziu. In general, Scorpionul prefera sa loveasca chiar si inainte de a fi ranit pentru a fi el primul.

Ce-l enerveaza pe Sagetator

Sagetatorul este un spirit liber, care nu poate respira daca nu are deplina libertate de miscare. priveaza-l de aceasta libertate, cicaleste-l, impune-i reguli, blocheaza-i accesul si tine-l in casa. Mai devreme sau mai tarziu nativul va ceda nervos si va actiona in consecinta.

Ce-l enerveaza pe Capricorn

Capricornul prefera un stil de viata stabil si linistit. Ii place sa stie care sunt lucrurile pe care poate sa se bazeze. Atunci cand acestea incep sa se clatine, Capricornul poate sa aiba un adevarat soc. Cei care ii inseala increderea, il umilesc sau ranesc gratuit il vor supara amarnic.

Ce-l enerveaza pe Varsator

Varsatorul isi face propriile lui reguli, pe care le respecta cu strictete. Insa nu suporta sa-i spuna altcineva ce ar trebui sa faca. Privarea de libertate de actiune, critica dura si rautatea gratuita il scot din sarite foarte usor. Nu este nevoie de multa presiune pentru a izbucni.

Ce-i enerveaza pe Pesti

Pestii au propria lor viziune asupra lumii si a vietii proprii. Programul lor poate parea haotic pentru multi, dar ei reusesc sa se organizeze in propria dezordine . Impune-i reguli de conduita si un program foarte strict. Nativul Pesti nu va rezista mai mult de o zi cand este supus presiunilor.

foto : callcentrehelper.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top