Astrologie

#astrolog astredamus #astredamus #compatibilitate #familie #relatie

Ne potrivim pentru a putea forma o familie?

Liana Mirea, nascuta 9 decembrie, 1963, 5:30AM in Ploiesti, Jud. Prahova: As vrea sa stiu cu cine trebuie ar sa am o relatie ca sa fiu fericita macar atit cit a mai ramas din viata.

Astrolog Astredamus:
Sintetizez raspunsul cat pot de mult, deoarece e complicat. Prima despartire era necesara (si suficienta) sa o traiti.

Obligatoriu trebuie sa va casatoriti in strainatate. Cautati un Rac sau Taur, dar nu e suficient, poate fi si alta zodie, deoarece conteaza mult mai multe aspecte.

Cunoasteti-va pe Dvs insiva. Aveti o cicatrice care ar trebui sa va dea de gandit, despre bani, renastere, sot si ce inseamna un act cu el. Nu actele aduc stabilitate casniciei (la Dvs). Obligatiile casnice nu incurca o cariera profesionala , ci o determina. Nu credeti? Ganditi-va la trecut si veti gasi similitudini, in ambele fericire sau in ambele esec.

Fara gelozie, egoism sau siretlicuri in atragerea partenerului. Sotul nu e obligat sa treaca prin aceleasi emotii ca si Dvs. Partenerul are nevoie (trebuie lasat) sa fie singur cu gandurile sale. Invatati ce inseamna libertate si individualitate, vizavi de sot.

vyvya, fata 21.09.1977, ora 10.30-1, baiat, 26.07.1989: Ne potrivim pentru a putea forma o familie?

Astrolog Astredamus:
Veti putea forma o familie fericita. E posibil sa va casatoriti anul acesta. Necunoscand ora baiatului, ma refer strict la fata. Este omul pe care il cautati si l-ati gasit. Vor urma 5 ani, in care, indiferent ca veti face sau nu acte cu el, veti fi impreuna cu el.

Nu vor fi usori acesti ani, in schimb, vor fi deosebit de inportanti pentru evolutia Dvs. Departe de mine gandul sa va induc frica sau indoiala. In acesti ani veti invata ce inseamna echilibrul intre: bani pentru fericire (ca sursa) si omul de langa Dvs, ca initiator si pastrator al sentimentului de fericire.

Veti invata ca respectul, seriozitatea si politetea afisata in exteriorul familiei trebuie sa le afisati si in viata de cuplu . Veti invata ca in familie nu se poate instala relatia sef- subordonat (Dvs sef). Dupa acesti 5 ani veti avea o casnicie placuta. Depinde de Dvs, ca bucuria viitoare din casnicie sa fie alaturi de el... sau alaturi de altul.

Maria Mete, nascuta pe data de 15.06.1971, ora 6,00 ,iar el pe 19.01.1973 ora 18,00: As vrea sa stiu daca suntem compatibili .

Astrolog Astredamus:
Din compunerea astrogramelor voastre reiese urmatorul lucru: tocmai sunteti in prag de despartire. Spun asta deoarece el va divorta.

Aspectele imi arata ca de Dvs, si nu de altcineva, ca ulterior sa se casatoreasca cu Dvs. Eu nu pot sa imi dau seama de ce ati pus intrebarea privind compatibilitatea Dvs cu el, atata timp cat nu prea v-a adus bucurie in suflet aceasta relatie.

Sunteti o persoana sensibila si devotata, capabila sa purtati multe suferinte in suflet fara sa va plangeti. Ati apreciat la el pragmatismul, dar nu v-ati gandit (in trecut) ca acest om ambitios, logic si controlat, va fi lipsit de sentimente. Nu ca i-ar lipsi ele. Din compatibilitatea astrala imi reiese ca asta simtiti. In orice caz, e un an foarte dificil pentru Dvs, din punctul de vedere al caminului.


 

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro