Astrologie

#noroc #astrologie #horoscop #predictii #zodie #numere norocoase #jocuri norocoase

Numere si jocuri norocoase pentru zodia ta

Te simti norocos in ultima perioada si nu stii cum sa iti speculezi sansele de a castiga o avere sau, poate, un statut social mai bun? Analizeaza cu atentie care sunt numerele si jocurile de noroc predestinate zodiei tale si ofera credibilitate destinului, sa iti arate ca sansa este cateodata scrisa in stele!


Berbec

Numerele tale norocoase sunt 9, 15, 48, 92, 116 - foloseste-le la loterie, la munca sau in viata profesionala. Daca te pasioneaza jocurile de noroc, astrele te vor favoriza intotdeauna la jocurile de carti in care trebuie sa intuiesti pozitia cartii valoroase. Incearca pokerul, vei fi extrem de stimulat sa castigi!


Taur

Numerele tale norocoase sunt 8, 13, 35, 86, 112 - nu te feri de ele si foloseste-le de fiecare data cand ai ocazia. Daca vrei sa faci bani frumosi din jocuri de noroc, orienteaza-te catre jocuri cu zaruri. Tablele, damele si alte variante de acest tip sunt norocoase, in general, pentru nativii din zodia Taurului.


Gemeni

Pentru Gemeni, numerele care le poarta noroc sunt 2, 27, 63, 84, 111. Daca te tenteaza ideea de a participa la un joc de noroc, pokerul este facut special pentru abilitatile tale. Adori combinatia de minte strategica si noroc, cele doua elemente implicate de poker. In plus, un joc de acest tip aduna prietenii laolalta si da nastere unor momente cu adevarat distractive.


Rac

Numerele norocoase ale Racilor sunt 7, 27, 52, 68, 121. Daca vrei sa iti testezi norocul, joaca la Bingo! Astrele te vor ajuta sa te evidentiezi printre jucatori, iar spiritul tau inclinat spre premonitii nu te va dezamagi la extrageri.


Leu

Numerele norocoase pentru Lei sunt 1, 17, 35, 77, 122. Jocul de carti 21 li se potriveste manusa Leilor, cunoscut si sub numele e "Blackjack" in cazinouri. Ambitiosi si inteligenti, Leii exceleaza la acest joc de noroc, mai ales ca le antreneaza din plin gandirea strategica.


Fecioara

Numerele norocoase ale fecioarei sunt 6, 37, 51, 96, 121. Jocul de noroc favorabil acestor nativi este ruleta, disponibila in cazinourile din lumea intreaga. Iar pentru ca Fecioarele nu sunt foarte dornice de obicei sa frecventeze astfel de localuri, un joc de roata norocului, "savurat" acasa, poate fi la fel de distractiv.


Balanta

Daca zodia ta este Balanta, atunci pariaza intotdeauna pe numerele 3, 45, 62, 97, 138. Jocurile de tip domino sunt excelente pentru Balante, cele obsedate de echilibru si meticuloase pana la cel mai mic detaliu.


Scorpion

Scorpionului ii vor purta intotdeauna noroc numerele 4, 18, 63, 78, 109. Jocul norocos al acestor nativi este Remi. In afara de logica matematica de care jucatorii au nevoie si pe care Scorpionii o poseda din plin, Remi-ul implica si descifrarea mimicii si a gesturilor competitorilor.


Sagetator

Norocosii Sagetatori sunt avantajati de numerele 8, 16, 53, 95, 112. Pentru ca nu le place sa stea intre 4 pereti, acesti nativi pot avea succes la pariurile de la cursele de animale, caini sau cai. Daca te tenteaza ideea, bazeaza-te pe intuitia ta logica si norocul astral - nu te vor dezamagi!


Capricorn

Petru Capricorni, numerele care functioneaza excelent in harta norocului sunt 3, 15, 37, 81, 130. Daca te incumeti, poti incerca jocul de noroc Baccarat, disponibil in cazinouri. Alege jocuri care implica un numar restrans de piese, carduri sau carti, intrucat nu te avantajeaza deloc!


Varsator


Daca esti Varsator, pariaza intotdeauna pe numerele 11, 17, 35, 78, 144, iar daca vrei sa ai succes maxim la un joc de noroc, incearca Backgammon - un joc de societate originar din Orientul Mijlociu, care a devenit popular si in Occident, dupa Cruciade. Contine o plasa si zaruri, regulile sale sunt usor de inteles in 10 minute, insa ai nevoie de ani intregi pentru a deveni maestru. Il poti juca si online!


Pesti

Numerele tale norocoase sunt 12, 21, 42, 81, 121. Pentru ca semnul tau zodiacal este cel mai intuitiv dintre toate, nu uita sa cumperi din cand in cand cate un bilet la loterie. Mai poti incerca si distractia la diversele masinarii cu manivela, gratie aptitudinilor tale deosebite in indemanare!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro