Astrologie

#astrolog amphora #karma #viata

Orgoliul din alte vieti

iancu nelutu 22/10/1969, ora 18:45, Onesti, masculin: Ce am facut in alte vieti si am de platit acum?

Astrolog Amphora: Nelutu, in primul rand, tema ta natala contine un Saturn retrograd in Taur, in casa karmica 12. Aceasta inseamna ca ai o karma de posesivitate , manifestandu-se prin aviditate materiala, dificultati in acumularea valorilor financiare, frica de saracie care toate genereaza un atasament puternic catre materialitate.

Dar nivel superior, devii un maestru al vehicularii valorilor materiale cu o perfecta detasare, totusi pe plan material ai de suferit cand pierzi bani sau bunuri de valoare. Aceasta este o lectie ce se repeta de mai multe existente si care va trebui in sfarsit inteleasa. Legile pamantului trebuie respectate, ca de asta am venit aici la incarnare, dar este bine sa pui ceva si in celalalt taler al balantei, sa fii si inclinat catre spiritualitate , catre altruism, catre a face bine si fara sa astepti o plata in schimb. Aceasta karma se mai poate depasi prin boli care necesita spitalizare sau o anume forma de izolare, dar aceasta se va intampla in ultima parte a vietii.

Elena – Ozby, 21.09.1977,ora 2:15, Tg-Jiu: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Elena ai descendentul in Varsator, ceea ce de regula sugereaza ca o casatorie legala nu este indicata, dar sigur ca acest lucru este relativ, pentru ca fiecare om se modifica intr-o relatie si inclinatia ta catre independenta se poate schimba in timp.

Partenerul este o persoana originala, inventiva, nonconformista, careia ii place sa aiba prieteni. El poate fi din cercul tau de prieteni dar poate fi si o persoana din strainatate. Adesea acest descendent indica pe cineva interesat de tehnica si tehnologiile moderne si de comunicatiile de tip foarte modern – gen internet.

De asemenea, Varsatorul, prin stapanul sau Uranus, poate presupune o casatorie facuta in graba ori pe neasteptate. Cum Uranus este plasat in casa 4, a familiei, asta ma indreptateste sa cred ca in momentul de fata nu esti casatorita, pentru ca, cel putin astrologic vorbind, exista predispozitia ca o casatorie sa survina in a doua parte a vietii, chiar spre varsta matura.

Cum Venus se afla in conjunctie cu Saturn, asta predispune la a te implica intr-o relatie mai greu, la a nu-ti pune sufletul pe tava decat atunci cand capeti multa incredere in celalalt, la a te indragosti mai degraba de un barbat mai in varsta, serios si matur, responsabil, decat de cineva cu conceptii mai liberale.

geolife35, nascut la 25/04/1971, orasul Moldova Noua, judetul Caras-Severin, ora aprox 21: Ce am facut in alte vieti si am de platit acum?

Astrolog Amphora: Geolife, in alte vieti te-ai manifestat orgolios, cu multa aroganta fata de cei din jur. Sau ai avut o energie mentala mare, capacitati deosebite, pe care nu ai stiut sa le pui in aplicare – ca si cum ti s-ar fi dat ceva de catre Divinitate si nu ai tinut cont de acest dar sau talent. Chiar si azi ego-ul tau poate fi mult prea dezvoltat.

Doresti sa experimentezi cat mai mult pentru a-ti putea etala talentele multiple. Din pacate, nu stii sa folosesti eficient resursele personale. Trebuie sa devii mai eficient si mai organizat in ceea ce faci si sa-ti stabilesti idealurile, scopurile, care se pare ca nu-ti sunt intotdeauna foarte clare (Jupiter retrograd in Sagetator , casa 1, conjunct cu Neptun). Junona in casa karmica 8 spune ca ai datorii de reglat in casnicie ca si in orice fel de parteneriat bazat pe un contract legal constituit.

Lilith in casa carierei conjuncta cu Pluto genereaza tendinta spre minciuna, simulare, tradare; tendinte distructive raportate la domeniul profesional, dar daca tu nu ai aceste trasaturi de caracter vei intalni persoane, foarte probabil cu functie mai mare ca a ta, care sa se manifeste in acest fel fata de tine.

 


 

 




Sursa foto : chattanooganaturecenter.org
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro